screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 4 sayfa boyunca suren ciddiyet cok acayipmis ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 benim hatun tedavi olarak kullanıyo doğum kontrol hapını. baya doktorun reçetesi falan var. hormon düzenleyici etkisinden dolayı. WIN WIN edit: ayrıca kolay gelsin kardeşim. umarım bi hata falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Pati'den beklenmeyecek bir performansı ama hem ilk mesajın ciddi olması hem de herkesin tırstığı bir konu olduğu için ciddiyet tavan yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kürtaj riskli ama düzgün bir doktora yatırırsanız korkacak birşey değil. Maliyeti herhalde 400-500 tutar ve sonrası 1-2 gün ağrı ve kanama olabilir ve bir süre birlikte olmamanız lazım. Konuyu çok uzatmadan kızcağızı da korkutmadan adam gibi bir doktora gidip hallettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 prezervatif takıp, dışarda boşalın. Sağlamalı peygamber styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hamilelik sonrasında düşük yapmanı yolları var, kürtajdan korkarsa bu yöntemleri uygulayabilir sinameki çayı mesela, bazı ilaçların yan etkileri de düşüğe sebep olabiliyor umarım hamile değildir geçmiş olsun hani ben evli olmama rağmen hamilelik mevzusundan çekiniyorum, 2 senemiz fln var daha ekonomik olarak kolay değil çocuk sahibi olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Gangren said: prezervatif takıp, dışarda boşalın. Sağlamalı peygamber styla this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 evlenme teklif et üsttekini kafamda canlandırdımda onebiçimsexlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paspatur said: en büyük kabusum valla. Her ay ömrümden ömürler gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 screwy said: aksine bi sure sonra duzenlemiyor mu? ben oyle biliyorum hatta hormon duzenleyici olarak kullanması gibi bi olay da vardı. daha iyi bilen varsa tabi anlatsın. abi düzenliyoda işte çalışan sisteme dışardan etki yapıyosun normalde düzensiz olmayannara önerilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 oy oy çok fena, e dışa boşalınca korunma olmuyor mu lan? Yani sonuçta sperm gelmio onu hissediosun ulan?dafuq? ben olsam senin yerinde yapılabiliosa embriyoya bi dna testi yaptırırdım. ya korunma hapları ilerde çocuk yapmakta zorluluga falan kadar gıdıyor abı aman dıyeyım. en iyisi kondom takıp dışarı boşalmak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 boşalan boşalana, aldıran aldırana bu ne olm herkesin 3 çocuğu çıktı biranda :D En güzel korunma facial diyip konuyu kızıştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Cahil cahil konuşmayın lütfen yok dışarı boşalınca korunulmuyor mu falan gibisinden. Boşalma öncesi ve sonrası da sperm transferi oluyor sadece boşalma anında miktar öküz gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ulan Allah korumuş o zaman bu zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ahahaha suark direkten dönmüş belkide babababa diye dolaşan sabiler vardır dışarda bi yerlerde, suark'ı arayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ulan çok boktan durummuş be, ben de kendime çeki düzen vermeye karar verdim bu konularda direkt. ders niteliğinde oldu görünce. çok geçmiş olsun valla, zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paspatur said: Gangren said: prezervatif takıp, dışarda boşalın. Sağlamalı peygamber styla this this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hamilelik zaten genel olarak kesin değil yani kadın fizyolojisi hazıur değilse içeride boşalınsa hamile kalınmaz ama tamamen şans işi işte sen riski arttırdıkça şansı arttırıyosun dışarı boşalmakta öyle prezarvatif takmakta her zaman risk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Yenim öğrendiniz mübarek :D Silmekte pek işe yaramıyor spermler 8 saat falanmı ne yaşayabiliyorlardı http://www.uzmantv.com/spermler-bosalmadan-sonra-ne-kadar-sure-canli-kalir Öyle dışarı boşaldım silip devam edelim olayı da riskli. Bu arada sperm öldürücü kremli prezervatif kullanın yırtıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kurşun plaka yaptırıcam anasını satim,gamma olsa geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 onuda yeni öğrendim bak, oksijenle temas edince ölüyor diye biliodum ulan ne noobmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 qq bi de şu babaya mesaj gitme şeyi ne, kız babasının sigortasından yararlanıyosa falan mı oluyo o yoksa tüm babalara mı sdghj, veya yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ahah suark risklerin adamı cıktı. ama bu kadar cocuk yapmayı riske edip yapamamıs olmak. suark yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kanuninin bir sözü geldi aklıma; "Prezervatif çişini tutamayanlar içindir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 en iyi korunma yontemi sevismemek. kendimden biliyorum, kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar