dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hıyar için üzüntü olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hiyar icin uzuntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 mod espiri yapmaya çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bir kısmımızın parası yok ondan bilmio hıyar için üzüntüyü bir kısmımız da aşırı zengin farkında bile değil orta sınıf kimse mi yok kardeşim burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 alan yetkilisini de tebrik ediyorum ilk mesaj editimi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 lan bi de yaptığı şey komik gibi msj ımı silmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hesap işletim ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Canin mi sikildi dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Garanti ya da iş bankası. Garanti şeker gibi banka, ne sorun yaşadın bilmiyorum ama bir şans daha ver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 wastyrx said: Şimdi şöyle bir şey var, sana ailenin düzenli para yollaması herhangi bi artı kazandırmıyor sana banka gözünde. Banka çökebileceği elle tutulur gelir kaynağı arar sana bir şey verecekken ki hem öğrencini geliri mi olur diyip hemde adamlara giydirmen biraz gereksiz. Babana söyle sana ek kart çıkartsın onu kullan daha mantıklı Giydirdigim kısım su, ortalama bir öğrencinin ne geliri olabilir? kyk dan kredi alıyorsan kredi kartı veriyorlar (lan kredi alıyırsam birde ustune neyi bankadan alayım?), giydirdigim kısım oydu. ziraatten once ilk bankam garanti idi. evi devamlı arayıp kampanya adına rahatsız etme (hem beni hem ailemi), havalelerde fazladan ucret alma (babam 100 yolladı 25 geldi, adamlara wtf deyince hata oldu deyip duzelttiler ertesi ay gene oldu, babam kendi hesabını kapatırkın daha evvelden 3 yıllık borcunuz var demeliri ama aslında o borcun 6 ay once odenmis olması gibi sorunlar yasadım ı yuzden garantiyi hiç bi kosulda dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ben işbankası kullanıyorum paypalda sorun yok. kartı verdiklerinde kredi falan almıyordum, öğrenciyim hala bu arada. bi gün bi iş için gitmiştim, limiti yükseltsenize dedim (400 idi) sdf. daha ilk defa ekstre gelmişti ödemiştim o sıralar yani. öteki gün gittim 1000 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Garanti paragözun teki. Is bankasi iyi her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Yeni cıkan odea banka git hülya avşarın aldığı hizmeti banada vericeksiniz 50 bin liralık limitli kart istiyorum yoksa sizi mahkemeye şikayet ederim de.Görsel tebliğ olduğu için elinde her istediğini yaptır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 iş bankasındayım çok memnunum. eski iş yerimde garantili yaptılar garnatinin birtek altın hesabıyla emeklilik hesabını kuallanıyorum. şimdiki iş yerindede finansbank yaptılar i hate it daha maaşı almadan 6 kart gönderdiler 3 tane eve 3 tane aynısından işe. direk iptal ettim ertesi gün hepsini ben sizden kart mı istedim lan die. ayrıca atm yok finansda aman finasns hiç bulaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi banka konusu daha yokmuydu. abiler en iyi banka iş bankası nokta.. birde bank asyadan uzak durun aman diyim..ömrümü cürüttüler bundan çokdaha aktif,prof büfeler var..abi gişede gişecinin kasasından 273 tl çıkamadı ya la! yada müşterisi varken gişe görevlisi ile tartışan aynı bankada çalışan başka bir görevlimi ararsın,talimat verdiğinde yada hatta internet bankacılığı için şifre istediğinde yabancı bir cisim görmüş gibi bakan sözde yetkililer mi ararsın?bulaşmayın sakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bank asya ile ben çalışıyorum şirket maaşları için belki kurumsalız diye çok dikkatliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi tek kendilerince kreid kartı çıkartmışlar ben almadım geri yolladım bide açıp o kartı şu an kapatıyosunuz yoksa dava açar azınaza sıçarım dedim onun dışında sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 finansbank'a kesinlikle geçme. ömrümde bu kadar kötü online bankacılık görmedim. annem her ay emekli maaşını çekmeye çalışırken kriz geçiriyor babamla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 4-5 senedir iş bankası kullanıyorum bayağa başarılılar. Daha yamuklarını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 heh. topic genelinde başarılı çıkan bankaya aferin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 İŞ bankası baya iyi , hiç macera arama diğer bankalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 -Deno- said: finansbank'a kesinlikle geçme. ömrümde bu kadar kötü online bankacılık görmedim. annem her ay emekli maaşını çekmeye çalışırken kriz geçiriyor babamla birlikte. Orası öyle de, sanırım bankalar arasında tek kart kullanım ücreti almayan banka kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Is bank iyi gibi ama bankamatik kartini internet alisverislerinde kullanamamak ve normal kredi karti yokken sanal kart cikartamamak cok can sikiyor. O acidan garantiden memnunum ben de. Herifler somuruyor tamam da ogrenciysen para falan vermiosun mis giib iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar