Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 İzledim. 3 boyutlusunun saati uymuyordu iki boyutlu izledim. Burnumun üzerinde gereksiz bir ağırlıktan kurtulmuş oldum. 2 boyutlusu gayet iyi. İlk üçlemeyi toptan yok saymak yerine 3. film faciasını toparlayabilmek için bu hikayeyi kullanmaları çok iyi olmuş. X-men'in en güçlü hikayelerinden biri zaten. Wolverine'in geçmişe dönmesi ve x'in yürümesi gibi mevzular mümkün olabilecek en iyi biçimde açıklanmış. Film akarken Wolverine'i "en popüler kahraman olduğu için geçmişe döndürdüler" gibi düşünmek akla gelmiyor. Evet bir bahane bularak filme dahil olmasını sağlamışlar ama gelecek filmleri vs.'de düşünerek uzun planlamayla iş yaptıkları için olayın doğal akışı gerçekten öyleymiş gibi hissettiriyor. Storm eski üçlemedeki karakter. Çizgi filmlerden falan afrika kökenli, aksanlı bir karakter olarak falan bildiğim için aksanlı ve az dialoglu rolünü yerinde buldum ve beğendim. Quicksilver'ın üzerine düşünülmüş tatlı sahneleri vardı. Bu hikayede daha teen olduğu için avengers'la sıkıntı yaratabileceğini düşünmüyorum. Magneto'nun düşünce sistemi biraz itici geldi. "Kız sorun çıkartıcaksa öldürürüm sonra da kamera önünde bütün herkesi öldürmem sorunları çözer" falan gibi düşünmesi garip işlerdi =/ Adam gelecekten gelmiş ve "savaş çıkarsa kaybediyoruz" diyor sen hala "ben öldürcem, gücümüzü görecekler" dalgasındasın. Bunun dışında tv önünde beyaz sarayı içindekilerle birlikte neredeyse yok eden adamın canlı yayında dünya tarafından görülmesi sonucunda işlerin iyiye gitmesi bana pek inandırıcı gelmedi. Evet başka bir mutant o mutantı durduruyor tamam da dünya üzerindeki hangi güvenlik kuvveti bir dahaki sefere başka bir mutantın aynı şeyi yapmayacağına güvence verebilir ki? Hele o dönemde. 3. filmde yok edilenleri sonda toparlamışlar. 3. filmi hafızamızdan siliyoruz demişler. Apokalipse hazırız sanırım. Güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Storm icin secilen oyuncu x-men filmlerine yapilmis en büyük hakaretlerden biri bence. Halle berry hic uymuyo role yahu. Orda somali'li eski bi manken olmaliydi Halle yerine. Kadinsi, Boylu postlu, keskin yüz hatlari olan biri oynamaliydi. Deli oluyorum Halle berry'yi her gördügümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Abi direkt İman'ı oynatsalardı deseydin ya betimleme kasacağına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 En iyi xmen filmiydi sanirim simdiye kadar. Begendim. Ayni iyilik derecesinde Paticik trajedisi kacmis biri arsivden link versin ahagha. Bu arada, comic fln takip etmeyen biri olarak sorum var: Abi Phoenix prof u tuzbuz etmedi mi? Nasil yaşıyor gelecekte orayi sey edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 çogiyi çogiyi pazara kadar hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bingildak said: Abi Phoenix prof u tuzbuz etmedi mi? Nasil yaşıyor gelecekte orayi sey edemedim. Filmde o tarz birkaç olayı açıklamadılar. Gerçi üçüncü filmin sonunda hastanede uyandığı görülüyordu ama biraz daha açıklamlıydılar olayı. Aynı şekilde Magneto'nun güçlerinin geri gelmesi de açıklanmadı. Yine üçüncü filmin sonundaki satranç sahnesi var ama işte olay tam olarak açıklanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 BOK GİBİ OLMUŞ. 10dakka end credit izletip 8saniyelilk end credits koymak epic. en sabah nur/4horseman apocalypse girecekler bi 5k yıl daha geriye gidip sanırım. uzun bişeyler yazasım vardıda uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 çok büyük heyecanla gittim ama pek tutamadım. oyunculuk, kurgu gayet güzel drama gayet güzel ama kişisel meseleler biraz fazla boğuyor 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 sorular şimdi jean ve scott döndügüne göre 3. filmdeki olaylar yaşanmadı mı oluyor ? Apocaplyse deniyordu 3 leme şeklinde ama şimdi eskilerin kaldıgı 1973 ten mi wolvonun uyanıp herkesin oldugu yerden mi ? Yalnız keşke daha fazla gözcü - mutant çatışması olsaydı süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 wolverine'in uyandığı yerden stryker remake var orda falan emma&wyngarde gelse bide <3 black phoenix e bağlasalar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 baya güzeldi gel apocalypse reyizz gell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 baya beğendim ben 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 abi filmlerle takip eden biri olarak sorular oluştu kafada benim de: şimdi japonyalı filmin sonunda xavierle magneto wolverini hava alanında tutup işte gel bi el at falan demişlerdi o sırada tvde trask industries falan vardı. ama o ara wolverine'in adamantiumu yoktu hepsini japon emmişti. e bu film sonuçta oranın devamıydı ama adamantiumu vardı wolverinin? bir de bu zamanı değiştirdiklerinde her bişey yalan olmadı mı? wolverine origins bile? bunu nasıl yapacaklar lan bi acaip oldum. bi de tabi xavier'ın son filmde patlamıştı nasıl geri döndü onu da bilemedik. last standde credits scene vardı ama anlamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Ayfon said: Storm icin secilen oyuncu x-men filmlerine yapilmis en büyük hakaretlerden biri bence. Halle berry hic uymuyo role yahu. Orda somali'li eski bi manken olmaliydi Halle yerine. Kadinsi, Boylu postlu, keskin yüz hatlari olan biri oynamaliydi. Deli oluyorum Halle berry'yi her gördügümde. Captain Philips'deki teröristlerin dişi versiyonları gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Fin said: wolverine'in uyandığı yerden stryker remake var orda falan emma&wyngarde gelse bide <3 black phoenix e bağlasalar sdf soru gelecekte uyandıgı yerden herhalde degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Cok guzeldi hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 olm sorularıma cvp verin la merak içindeyim :/ ha bi de quicksilver çok op diil miydi olm fasd kim nasıl durduracak onu xavier belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Evet, Marvel'ın acilen bir patch çıkarıp Quicksilver'ı nerflemesi lazım. Gücünü kullanabileceği süre kısıtlansın ve yüksek bir cooldown eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 prof x için baya kolay, etrafa buz ateş bişey salabilenler için de zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 epey guzeldi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Livered said: Fin said: wolverine'in uyandığı yerden stryker remake var orda falan emma&wyngarde gelse bide <3 black phoenix e bağlasalar sdf soru gelecekte uyandıgı yerden herhalde degil mi ? en son yerden işte jean ölmemiş falan o okul sahnesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 sostizm said: Ayfon said: Storm icin secilen oyuncu x-men filmlerine yapilmis en büyük hakaretlerden biri bence. Halle berry hic uymuyo role yahu. Orda somali'li eski bi manken olmaliydi Halle yerine. Kadinsi, Boylu postlu, keskin yüz hatlari olan biri oynamaliydi. Deli oluyorum Halle berry'yi her gördügümde. Captain Philips'deki teröristlerin dişi versiyonları gibi mi? storm zenci tanrı gibi bir şey. halle berry uymuyor. en başından beri öyle idi. tipi v.s. uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Karı kütük gibi oynuyor yani bi karakter duruşunu veremiyor hiç,kitty tam olmuş mesela kaçarken götüm götüm koşuşu falan ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Çok iyi olmuş film. Wolverinein odasina giren ilk herif turktu galiba asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 geldimi sinemaya bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar