Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzay Kuvvetleri 2911 (2013)

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Şu mantığa da hastayım. Lol. Birkaç benzer fikir sunacağım:
-Cem yılmaz komik değil diyenler hayatında 2 espri yapmamıştır
-Uçak çok sallıyo diyosunuz uçak mı yaptınız hayatınızda?
-Araba basmıyo diyorsunuz arka sokakta bir esnaf tamiranesine girmemiştir.
yekeyeke said:

Paticik Animasyon fatihi insanlarla dolu olduğu için böyle pespaye bir şeyi beğenmek mümkün değil. Her biri alanında green box teknolojisi olsun, cgi olsun üstün insanlar ve blizzarda falan animasyon filmler çekiyorlar. O nedenle böyle basit animasyon şeyleri beğenmek bu arkadaşlar için resmen küfür gibi bir şey. Beğenmeyi geçtim küfür etmekte haklılar, koskoca animasyon dehası adamlarla konuşurken beğenmelerini beklememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Paticik Animasyon fatihi insanlarla dolu olduğu için böyle pespaye bir şeyi beğenmek mümkün değil. Her biri alanında green box teknolojisi olsun, cgi olsun üstün insanlar ve blizzarda falan animasyon filmler çekiyorlar. O nedenle böyle basit animasyon şeyleri beğenmek bu arkadaşlar için resmen küfür gibi bir şey. Beğenmeyi geçtim küfür etmekte haklılar, koskoca animasyon dehası adamlarla konuşurken beğenmelerini beklememek lazım.

yekeyeke said:

Siz yapmışsınız zaten hacım, ondan böyle konuşuyorsunuz. Saygımız sonsuz, her konuyu bilen, uğraşan, eleştiren insan olur mu, var işte, babalar gibi, her şeyi biliyonuz, kaçar mı be, eymaşallah :).

yersiz bi ayar girişimi olmuş bu, elbette ki insanlar izledikleri şeyi daha önce izledikleri yapıtlara göre değerlendirecekler, "ben yapsam nasıl olurdu" diye değil
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Ya bu eski değil mi?

Hatta konusu açılmıştı. Yine Mass Effect'ten bire bir çaldılar diye muhabbet dönmüştü fln. Oda savoranalı bir şeydi galiba.

O değilse bile o bina yıkılması nedir? asdf

http://forum.paticik.com/read.php?11,4473153,page=1

hatta aha bu değil mi işte. Tarihleride aynı asdf.

http://www.youtube.com/watch?v=4OU-D6PB5vE

direk mass effectten çalmışlar ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

tamam abi 3ds max ustası olana kadar bundan sonra çıkan her animasyon bize şahane o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

yekeyeke said:

tamam abi 3ds max ustası olana kadar bundan sonra çıkan her animasyon bize şahane o zaman

Abi sen içip yorum yapınca sapıtıyorsun ya şu söylediğini mantık süZgecinden geçirirken filtrem tıkandı istop ediyor zihni melekelerim
Sosyal ağlarda paylaş

"bir avuç litre için döktüğünüz binlerce litre kan" gibi "bakın bana ben çok süper politika takip ediyorum" tarzı komik arkaplan hikayesini geçtim,
2911 yılında günümüz ortadoğu savaşlarının hiç bir önemi olmayacağını da geçtim,
"hıh, ironik bir şekilde vs..." şeklinde "hollywood derinliği" verilmek istenirken absürt klişe kokan replikleri de geçtim,
"türkiye ccc bir türk bin kişiye bedeldir ccc" tarzı popülizme oynamayı da geçtim,

ama o saç ne ya...

http://i.imgur.com/twzq27X.jpg

hayır tamam bi final fantasy oyun cinematicleri kalitesi beklemiyorum zaten türkiye'de, hani uzaylı kafası fragmanda gördüğümüz ortalamaya göre fena da olmamış gibi, ama o saç, işte o yedi bitirdi beni...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...