-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Xaenin said: -Deno- said: Red said: war z oynayın olm bok gibiydi lan o bu arada dayz gibi oyunlarda full release olunca alpha'da girenlere noluyor ? az bir miktar bişi mi ödeniyor, free mi oluyor nedir ? yoksa daha release'e yakın mı belli oluyor detaylar. Niye bir şey olsun anlamadım? niye olmasın kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Olan şeyleri zaten yazıyorlar satın alma sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 detaylı açıklama yok sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 (tu) TANKLARIM BEN ÇEKİLİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 o işareti kullanma mert, rapper buraya da dadanacak. bari bu konu düzgün kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ahhahahahahaha yok görmez bence rapçi kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 abi şu oyuna başlamamak için zor tutuyorum kendimi,başlarsam başından kalkmam o lot olayı beni benden alıyo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 anaa madalya almışım, thx rapper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 oww gz valla ahmet, göktürk bu madalyalarınız beni çok duygulandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 9 sene oldu hala bir madalya alamadım ya la. Çok mu mülayimim yoksa fikirsiz miyim bilemedim. Ama istisnasız hergün günde 3-4 kez check ederim forumu :) Oyun beni sıktı , bu aralar pek girmiyorum. Herşeye sahibim oyunda. Adam vurmaktan başka yapacağım şey yok şuan. Bir sürede girmek sanırım taki yeni bir şeyler eklenene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ben yolladım madalyanı. 34 mesaj sonra ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bilgisayar kaldırmıyor ya, en kötü ayarlara çektim gene yok yani. dış mekanda sorun yok. hiç takılmıyorum etmiyorum. fakat abi herhangi bir binanın yanına geliyim, içeri girmesem bile karakter saçmalamaya başlıyor. bina içindeyse sapıtıyor bildiğin kontrlü kaybediyorum resmen. çok ilginç. ram alırsam bigün tekrar bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 dediğim gibi işlemciye dayalı oyun ya ben amd x4ten fx serisine geçince 30fps arttı baska hicbir değişiklik yok makinada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Jeeztro said: bilgisayar kaldırmıyor ya, en kötü ayarlara çektim gene yok yani. dış mekanda sorun yok. hiç takılmıyorum etmiyorum. fakat abi herhangi bir binanın yanına geliyim, içeri girmesem bile karakter saçmalamaya başlıyor. bina içindeyse sapıtıyor bildiğin kontrlü kaybediyorum resmen. çok ilginç. ram alırsam bigün tekrar bakarım. alla alla kasmaması laızm değil mi oyunun system reqi ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 off itfaiye merdiveni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Jeeztro said: bilgisayar kaldırmıyor ya, en kötü ayarlara çektim gene yok yani. dış mekanda sorun yok. hiç takılmıyorum etmiyorum. fakat abi herhangi bir binanın yanına geliyim, içeri girmesem bile karakter saçmalamaya başlıyor. bina içindeyse sapıtıyor bildiğin kontrlü kaybediyorum resmen. çok ilginç. ram alırsam bigün tekrar bakarım. Mouse la ilgili ayarlari yaptin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Jim_E_Rustler said: Dev hizmet gelsin, pc'ler kasmasın. Basit, ama fps'i gerçekten çok rahatlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=3sxtCFr_bWc http://www.youtube.com/watch?v=QuIwBfAEhlc Bu ikisini yaptım, ve korkunc smooth oldu oyun. Daha şehre inmedim ama onu bile bi nebze rahatlatmıştır. Ahanda bu aradim buldum, bende baya ise yaramisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Steamde gordum de simdi ne durumda oyun bir sorayim. Son sayfalarda content yok sıkıcı su an denmis. Aktif oynayan var mi su an. Oyuncu sayisi nasil hile durumlari vs nasil? War Z den iyidir diye dusunuyorum her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 oyunun sadece menüsü warz'nin tamamından iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 aldik bakalim. En cok su spawn olma mevzusunu merak ediyorum. War Z deki gibi karakter en son biraktigin yerde spawn olmuyordur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Xenocide said: oyunun sadece menüsü warz'nin tamamından iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Nekro said: aldik bakalim. En cok su spawn olma mevzusunu merak ediyorum. War Z deki gibi karakter en son biraktigin yerde spawn olmuyordur umarim. en son bıraktığın yer derken ? oyundna cıkıp girince cıktıgın yerde spawn oluyorsun server farketmezsizin. ölünce ise random spawn noktalarında (19 adet su anda) baslıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Aaa bu kotu iste ama. War zde de boyleydi. Binaya girip lootlayip surekli server degistiriyordu millet. Sonu olmayan bir farm yapiyordun cok sacmaydi. Demek istedigim buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 iyide abi öyle olmazsa oyun mükemmel saçma olur, hopping private hivelar çıkınca pek problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 senin bahsettiğin server hopping. şu anda baya abuse ediliyor ama private hivelar olsun baska çözümler olsun fixlenicek bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar