Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

-Deno- said:

Red said:

war z oynayın olm

bok gibiydi lan o

bu arada dayz gibi oyunlarda full release olunca alpha'da girenlere noluyor ? az bir miktar bişi mi ödeniyor, free mi oluyor nedir ? yoksa daha release'e yakın mı belli oluyor detaylar.

Niye bir şey olsun anlamadım?

niye olmasın kaan
Sosyal ağlarda paylaş

9 sene oldu hala bir madalya alamadım ya la. Çok mu mülayimim yoksa fikirsiz miyim bilemedim. Ama istisnasız hergün günde 3-4 kez check ederim forumu :)

Oyun beni sıktı , bu aralar pek girmiyorum. Herşeye sahibim oyunda. Adam vurmaktan başka yapacağım şey yok şuan. Bir sürede girmek sanırım taki yeni bir şeyler eklenene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar kaldırmıyor ya, en kötü ayarlara çektim gene yok yani. dış mekanda sorun yok. hiç takılmıyorum etmiyorum. fakat abi herhangi bir binanın yanına geliyim, içeri girmesem bile karakter saçmalamaya başlıyor. bina içindeyse sapıtıyor bildiğin kontrlü kaybediyorum resmen. çok ilginç. ram alırsam bigün tekrar bakarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

bilgisayar kaldırmıyor ya, en kötü ayarlara çektim gene yok yani. dış mekanda sorun yok. hiç takılmıyorum etmiyorum. fakat abi herhangi bir binanın yanına geliyim, içeri girmesem bile karakter saçmalamaya başlıyor. bina içindeyse sapıtıyor bildiğin kontrlü kaybediyorum resmen. çok ilginç. ram alırsam bigün tekrar bakarım.

alla alla kasmaması laızm değil mi oyunun system reqi ne ki
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

Mouse la ilgili ayarlari yaptin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Dev hizmet gelsin, pc'ler kasmasın. Basit, ama fps'i gerçekten çok rahatlatıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=3sxtCFr_bWc

http://www.youtube.com/watch?v=QuIwBfAEhlc

Bu ikisini yaptım, ve korkunc smooth oldu oyun. Daha şehre inmedim ama onu bile bi nebze rahatlatmıştır.

Ahanda bu aradim buldum, bende baya ise yaramisti
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

aldik bakalim. En cok su spawn olma mevzusunu merak ediyorum. War Z deki gibi karakter en son biraktigin yerde spawn olmuyordur umarim.

en son bıraktığın yer derken ? oyundna cıkıp girince cıktıgın yerde spawn oluyorsun server farketmezsizin. ölünce ise random spawn noktalarında (19 adet su anda) baslıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...