GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben varım mevki belirtn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 toplanılan bi teamspeak filan var mı? çok giremioyrum ama girdiğimde birlikte takılmak eğlenceli olur, scout, bait her türlü görev uyar, tam görev adamıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ts27.teamspeak3tr.net:4600 pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 [Devil's Pact Guildi Tanıtım Yazısıdır] Guildin resmi oyunları listesine aldığı oyunları oynarken; oyunu ciddiye aldığımız, oynadığımız her oyunda belirli bir strateji ve disiplinle hareket ettiğimiz, eğlencenin başarılı olmak olduğuna inandığımız, bu yönde kendimizi geliştirmek için çok çalıştığımız; artık bir çoğunuzca biliniyor. DayZ Standalone'nun hata telafi etmeyen yapısı, bizim oyunu kalabalık oynamamızın yaşatabileceği bazı sıkıntılar ve yukarıda ki paragraf da bahsettiğimiz guild yapısı sebeplerinden ötürü, DayZ SA recruit kriterlerimiz ve oyun içerisindeki sistemlerimiz daha önce oynadığımız oyunlardaki yapımızdan farklılıklar gösterdi. DayZ Mod ve WarZ tecrübelerimizden sonra, guild içinde MMORPG Raiding, MMORPG PvP kanatlarımızdan sonra artık MMO Survival Sandbox kanadımız oluştu ve yaklaşık 50 kişiyi bulabilen bu yeni türün müptelası bir kadro oluştu. Bu kadronun performansını arttırmak için, aylardır uğraşıyoruz. Özellikle Arma 3 içerisinde ciddi bir antreman yapma ve kadroyu bazı alanlarda uzmanlaştırma fırsatı bulduk. -- Tecrübesi olmayan bir kişinin, bir helikopteri kullanmaya kalkması ve aracı düşürerek, içerisindeki diğer guild arkadaşlarının ölümüne sebep olması, yaşanmasını istemediğimiz ama DayZ SA içerisinde gerçekleşmesi muhtemel bir gerçekti, bu yüzden içimizden 9 arkadaşımızın Pilotluk konusunda uzmanlaşmasını sağladık. -- Her silahın farklı bir doğru kullanım biçimi olması, her silahın farklı bir oynayış şekli olması sebeplerinden ötürü, üyelerimizin silahlarda da uzmanlaşması yönünde çalışmalar yapıyoruz. İleride ise silahlarda uzmanlaşan kişilerin, uzman oldukları silahi daha rahat temin edebilmeleri içinde, trade sistemini getireceğiz, bu konulardaki çalışmalarımız devam ediyor. Devil's Pact DayZ SA Sistemleri Sniper Eğitim Sertifikası Pilotluk Sertifikası Guild içerisinde ki yapıdan biraz daha söz edeyim. Kalabalık oynamakla beraber, bunlarında bir kriteri var. DayZ SA'da düzenleyeceğimiz aktivite ve operasyonlar esnasında, asla ve asla... "tecrübeli oyuncu ile tecrübesiz oyuncu" bir arada oynamazlar. Tecrübesiz oyuncu ne zaman ki, kriterini tuttuğumuz tecrübeye erişir, o zaman işte o tecrübeli üyeler ile birlikte aktiviteye katılabilir. DayZ Standalone Kadromuz DP Recruit Kriterleri: - DayZ Mod, WarZ, Arma 3 Wasteland Mod, Nether gibi MMO Survival Sandbox oyunlarında en az 40 saatlik tecrübeye sahip olmak. - Haftada en az 40 saat online olmak. - 23 yaşından büyük, münkünse çok daha mature yaşta olmak. - Derdi anlayabilecek ve derdi anlatabilecek kadar ingilizceye vakıf olmak. - Kurallarla problemli olmamak. - Öldürünce böbürlenmemek, ölünce sinirlenmemek. - Ventrilo kullanmak. Bazı kural ve yasaklarla ilgili hatırlatmalar: - Küfür, ima, rencide edici laflar, hakaret vs kesinlikle yasaktır. - Hile yapmak kesinlikle yasaktır. - DP bir PK guildidir. Üyelerimizin gördükleri herkesi öldürmeleri zorunludur. Doğal bir [KOS] hali mevcuttur. - Aktivitelerde huzuru ve operasyonu bozmak yasaktır. Bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten guilde başvurabilirler. http://dpd3.enjin.com/recruit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Alfa guildi olmus biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 buraya değil abi resmi gazete'ye verseydiniz bu ilanı bu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 anlattığım gibi oyununa göre değişiyor bizim yapılarımızda, riftteyken pvp aktivitesi yapacağımız zaman, her kes 2dk kala en yakın portala giderdi, 3 2 1 derdik tüm guild tek bir mekana ışınlanırdı, kırmızı gördüğünüz herşeye dalın derdim, biterdi. şimdi dayz sa gibi oyunlar ciddi bir organizasyon ve yapılanma istiyor, iyi organize olan hatta ona bile gerek yok, güzel yer tutmuş 4 kişi, karşıdan gelen 20 kişiyi çok rahat indirebiliyor, 20 kişi dolaşmak avantajmış gibi gözükse de, aslında çok büyük bir dezavantaj ama geçtiğimiz 2 senede biz bu dezavantajı, avantaja çevirmeyi öğrendik ama bu ciddi bir organizasyon ve uyumlu insanları gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 haftada 40 saat? İşsiz mi arıyorsunuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sadece cumartesi pazar 20 saat oynadığımız oluyor, bende işe gidiyorum her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 9*7 45saat iş 6*7 42saat uyku çıkınca 36 saat kalıyor bir haftada harcayabileceğim. haftasonu gezmesi, eşimle vakit geçirme, tuvalet, yol su yemek diyince 10 saat online olursam şükretmem lazım benim bu durumda ya, bide çocuk olsa -'ye düşücem valla 5 saate düşürsem uykuyu 7 saat havadan zaman kalır off süper valla. kendime üzüldüm resmen bi an için ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 geriye 81 saat kalıyor arascım :) saat konusuna guild içerisinde çok takılmıyoruz 20-40 olsa yeterli bizim için ama guilde yeni üye alırken ağır tutuyoruz bu işi bizim aslında bu konudaki genel felsefemiz faydasız saatlerce online olmak yerine, faydalı online olmak... ama şunu da söyleyim sabah işe gitmeden yarım saat açıp, 3 hoplamıyorsan ciddi anlamda yaşlanmışsınız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bende hesapladım, yeme, içme, tuvalet, uyku, iş, yol vs çıktım geriye kaldı tam 40 saat. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 gunde 6 saat ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hey yavrum hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 üzülücem bak şimdi size, ben her gün işe, her haftasonu sinemaya giden, kız arkadaşı olan biriyim, hepinizi cebimden çıkartıyorum şu durumda. hani ne diyorlar bu zamanı iyi kullanma koçları filan mı var, siz onlara bir danışın aktif dayz oynuyorum diyelim... ben bir kere hafta içi her sabah bir yarım saat hoplarım, akşama aksiyona gireceğim karakteri hazırlarım bir öncesinde, nede olsa gece geberene kadar uraşıyorum [2.5 saat] hafta içi her akşam en geç 18:00 da işten dönmüş, karnımı doyurmuş, hatta 1 de dizi izlemiş bir şekilde oyunu açıyorum, 24:00 a kadar çıkmadan oynarım.[30 saat] haftasonları sabah 9-14 saatleri arasında 21-24 saatleri arasında kesin onlineım [16 saat] 40 yapar ve DP iktidara gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Abi zaman ayırabiliyorsan ne güzel, ben ayıramam öyle bir vaktim yok ondan şaşırdım. Nasıl cebinden çıkarıyorsun hepimizi onu merak ettim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Elini cebine atıyor, sizi kavrıyor ve cebinden çıkarıyor?!? Nasıl anlamazsın ki yani bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 rra'nin bir günü 48 saatmiş beyler yanlış anons dagılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hafta içi 1 saat, hafta sonu 3 4 saat max yetiyor bana. Daha fazlası zarar. Sosyal bir canlıyım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Xaenin said: Abi zaman ayırabiliyorsan ne güzel, ben ayıramam öyle bir vaktim yok ondan şaşırdım. Nasıl cebinden çıkarıyorsun hepimizi onu merak ettim ama. zaman konusunda dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 40 saat esnek bir kriter ama balistiğin yazdığı gibi hafta içi 1 saat haftasonu 3 4 saat oynayanları, recruit etmiyoruz, bu yüzden böyle bir kriterimiz var, çünkü haftada 5 saat oynayan adamla haftada 40 saat oynayan adamın tecrübesi bir olmuyor, bir olmayınca da guild içinde huzursuzluk çıkıyor, casual oyuncuları da seviyoruz ama uzaktan seviyorum ben :) üstüme gelmeyin haftada 60 saatte oynarım, aralıksız 10 buçuk saat twitch canlı yayını yaparım, beni sinirlendirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 RRa said: casual oyuncuları da seviyoruz ama uzaktan seviyorum ben :) Harcore oyunculuk saatlerce oyun oynamak olsaydı atari salonları harcore oyuncu ile dolu olurdu pfff neyse guild senin kriter senin. Başarılar. Benim okadar vaktim ne yazıkki yok işten vakit buldukça anca Konuya dönersek, aga kilometrelerce yol katedip mutluluk heyecanı ile ulaştığım yerin merdiveninden çıkarken bug a girip öldüm. cok koydu içime. cok casual ım galiba. Ama arada bir tane server hopping yapan adam denk geldi, sahile mirkelam gibi kosarken adam önğme doğdu. bende sıkıldım sadece variyim istediğim yere diye hiç loot yapmadan kostuğumdan üstüm başım default bi limanda gördüğüm fireaxe var. neyse adam doğdu karşıma bende kafasına baltayı gönçürttüm. iyi oldu üstüm başım şık koşmaya devam ettim, ama sonra yukarda anlattığım gibi öldüm o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben şeyi anlamadım DayZ niye KOS oynuyorsunuz, hadi oynadınız, küfür niye yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 size ne abi herkes istediği gibi oynar, adam biz böyle oynuyoruz isteyen gelebilir demiş, bence de dayz'i küfürsüz oynamak saçma ama öyle oynuyorlar diye yargılayacak halimiz yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yargılamıyorum işte anlamıyorum sadece, düşünüyorum hmm, bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar