Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 SADGJDFSHLFDSG abi tavşanımı kesmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ahaha göktürk'ün yazdıklarından sonra oyunu almaya karar verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kermit said: orçun benim çalılarıma girdin diye oyundan çıkar sonra ağlayıp gökalp küser oyundan çıktım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GokTuRK said: az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z Olm bu ne lan polis görse gerçek neyim sanacak asdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z of bitirdin beni gülmekten, ofiste millet niye gülüyorsun diyor hayir kimseye de anlatamiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Cons said: kermit said: orçun benim çalılarıma girdin diye oyundan çıkar sonra ağlayıp gökalp küser oyundan çıktım diye sen beyinsiz bir şıllıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Xaenin said: Abi handcuffladığın adamın oyundan çıkamaması başlı başına inanılmaz bir feature, olabileceklerin sınırı yok yani. ABİ NASIL YA ADKMLSALKFSADJSAJDLKASFLKAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 10 sayfalık çizgi romanın, 7'sini tek gecede çizip bütün ayımı boşa çıkardım. Vücudum hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Xaenin said: Abi handcuffladığın adamın oyundan çıkamaması başlı başına inanılmaz bir feature, olabileceklerin sınırı yok yani. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z Abi hikayeler çok başarılı. Ayrı thread'i bile açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 moriarty said: Xaenin said: Abi handcuffladığın adamın oyundan çıkamaması başlı başına inanılmaz bir feature, olabileceklerin sınırı yok yani. ABİ NASIL YA ADKMLSALKFSADJSAJDLKASFLKAS Handcufflı adam oyundan çıkarsa karakteri direk ölüyor, forfeit ediyorsun karakterini çıkarsan yani sdfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aldım oyunu sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Şu şurada dursun http://i.imgur.com/UxNVuPq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 SEN MUHTEŞEM BİR ALLAHSIN KAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dün yanımda pisi pisine kaydı çocuk grişovada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ama artık route belli abi. elektrolüxten stalisobora oradan military base sonra da airporta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/156129-confirmed-upcoming-features-for-dayz/ Şunu da alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Esh said: arcane said: bunu koydun ya bugün kesin ölürsün, lootlarlar sdf. o şom agzına halk bankası genel muduru dolar tıkar, nefessiz zengin ölümü yaşarsın inşallah AHAHAHAHA :D welcome to pvp, bitch. şimdi sen o itemlara güvendin tabii polat alemdar gibi geziyorsun ortalıkta. ama işte tenhada affı olmaz sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ben alırsam gökturk reis için alıcam. güldük eğlendik ama kanıma dokundu. alıcam ve reisin yanında savaşıcam.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben de biraz sinirlendim o duruma, bunu yapan gavati bulup gotunu kesmemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 KİRMİT ALIRSA BENDE ALIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Xaenin said: Şu şurada dursun http://i.imgur.com/UxNVuPq.jpg iyi güzel ama acaba food poisoningin çözümleri neler sağdan soldan okuduklarımızı yapıp yapıp karakterin IIIHIII HIIIIHII AAAAAAAH AAAAH inlemeleri eşliğinde ölüyor insanlar. İNSANLAR ÖLÜYOR KAĞĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Kermit alıp bıngıldak da alırsa ve kaan oyunu bırakırsa ben de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ben almayabilirim /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 olm hepiniz birbirinizi tanıyonuz biz alsak yanınıza gelsek dönüpte bakmazsınız (gerçi bakar öldürür lootlarsınız).. Zalım dünya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar