chrome Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Was ne bicim laf sokmussun adama oyle. Niye boyle yaptin ki simdi. Cocuk sana naapti ki. Niye ki. Nooluyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 selam günlük. hiç uyuyasım yok, biraz alkol vardı. yapılcak çok iş var galiba. yoruldum günlük. alkolü de azaltmalıyım aslında. st'yi haftasonu bitirirsem büyük ödül beni beklese, diğer işleri de aradan çıkarsam.. haftasonu evde olursam bitirebilir miyim acaba? yorgunum be günlük, bi yol göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cafede calis iki insan gor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 3 senedir ilk defa bi şeyler hissettim birisine karşı, o da bugün bana dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdi sağolsun =) İnsanları tanımak çok zor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Şuan Gebze'den çıksam saat kaçta Tüyap'ta olurum günlük? Zaten saat ters, yağmur niye var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ilk defa fuarda görevli değilim negzel derken haftasonu kitleme ihtimallerini öğrendim şu mubarek cuma gününde mutsuzum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Saeros said: pardon mal mal sinirlenmişim evet öm olarak geldi. valla yediğimiz doğru da, iyi mi kötü mü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Günlük, Yaşlanıyorum herhalde yavaş yavaş, eski hızım kalmadı,evde oturup vakit geçirmek kendime zaman ayırmak istiyorum. Yalnızlıkta alışkanlık haline geldi sanırım. , Aklına herhangi bir şeyler gelirse haber et . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 günlük asık oldum yne ya.2 gundur liseli gibi sacma sapan mesajlasıyoruz. o degilde demet in türkan cok iyi ya fena sardım.cok saglam icilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 son 1 yılda hoşlandığım iki kızın da yüzük takıp atmış insanlar olması bi tesüdüf mü günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Meh dedim ya günlük. Bıraktım oynamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Off bisikletimi çalmışlar apartmandan tilt oldum .Az uz değil 1000 tl böhhüü ,iki sevgili gibiydik yaz aşkım elimden alındı şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hopeless hopeless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Lithran said: Off bisikletimi çalmışlar apartmandan tilt oldum .Az uz değil 1000 tl böhhüü ,iki sevgili gibiydik yaz aşkım elimden alındı şerefsizler. Geçmiş olsun kardeş, acını anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Lithran said: Off bisikletimi çalmışlar apartmandan tilt oldum .Az uz değil 1000 tl böhhüü ,iki sevgili gibiydik yaz aşkım elimden alındı şerefsizler. asdasda.Lan lama geçen gün çalıntı bisiklet soruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 dasaaa said: hopeless hopeless sıkma tatlı canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 seni sıksam? mıncık mıncık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kız olsan verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bakı'daki asansör dedelerine kadar yolumuz var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yaşasııııın! asansöre gidiyoruğğm asansörü seviyoruuğğğm çünkü beeğğn çünküğğ beeğğğn dedeleri seviyoğğruğğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 excel kursundayım.. vba işlerine başladık, çok sıkıldım lan çok renksizöğğ az sonra dersi bırakıp açıp anime izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 egzel kursu? lol okumuş etmiş adamsın aç öğren kendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Abi gerçekten ileri düzey ve VBA ile birlikte kullanabilmeyi kısa sürede öğrenmek için kurs gayet normal. Yoksa fonksiyonları Excel yardımıyla çok iyi anlayabilirsin, zaman lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 pardon adam vba demiş dikkat etmemişim ADAM ANNE DEMİŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yok ileri düz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Sonraki 53.sayfa (Toplam 83 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar