aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 oksuruk surubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Jager becherovka bunlar degisik tadlar denemek lazim gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 valla denediğim en garip şey sanıyorum adios mother fucker isimli bir kokteyl idi. yani isim olarak garip, içeriği de bi garipti hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 adios mother fucker hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 'ha' sı fazla abi, direk mallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kievde bile rock icin ayrica bir tv var biz hala kiral tv dirim tv pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 nerdeyse 2 yıldır kanepenin hep aynı tarafına oturmaktan o taraf çökmüş diğer taraf düzgün kalmış. biraz da diğer uca yükleneyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yarın 7de iş var ama ben şu an pokerde patladım günlük asdlknaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 slang term "Friend Zone" has been added to Oxford Dictionaries, günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bugün her yerden blokladığım friendzoner "watsapimi sildn?????" diye sms attı. umarım trafik kazasında iki kolunu kaybeder, ameliyatta enfekte olup bacaklarını da orada kestirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 töbe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Merhaba günlük =] Fazla yoğun olmayan şu haftaya diş problemleri ile merhaba dedim.. İşi gücü azaltıp doktora gitmem lazım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Dün negzeldi öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yine kar yagiyor ama haftaya isiniyor havalar öyleymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kirlendim gunluk. kirletildim... uroloji muayenesinde kaba ellerine gecirdigi lateks eldivenlerle hoyratca kurcaladi orami burami doktor. bide recai kutani gordum serviste. yaslanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 üroloji? hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kucultturecem biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 rüzgar erkoçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bugun mcdonaldsin onunde arkadasi beklerken delimanyagin biri geldi ingilizce sen turksun dimi tvde izliyorum osmanli dizisini (muhtesem yuzyili diyo) ordada senin gibi biyikli adamlar var dedi nedir bu insanlarin dizi izleme cilginligi kievde bile buldu gecmisiyle cima ettiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 (:P) iyi geceler günlük, byesssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 istanbul-detroit-greenville-houston-detroit-istanbul sanırım 10 farklı uçuşa ihtiyacım olcak. onu geçtim, saçma sapan saatler, beklemeler, havayolları ve aktarmalar.. uçuş bulması bile sıkıntı şu zinciri tamamlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Max 7 uçuşa tamamlarsın. İs içinse, şirket oduyorsa neyse de öbür turlu iyi bilet parası girer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 xaty said: istanbul-detroit-greenville-houston-detroit-istanbul sanırım 10 farklı uçuşa ihtiyacım olcak. onu geçtim, saçma sapan saatler, beklemeler, havayolları ve aktarmalar.. uçuş bulması bile sıkıntı şu zinciri tamamlamak için öeh. pipiyi tutmuşsun sen hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 61 kilo oldum mutluyum. bi 70 olsam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aaaa petit misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar