imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 biriken işlere bak! ınını ıvrıdını ya kim yapacak olm bu kadar işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 axedice said: dasaaa said: işyerinde kadın kardeşine çok benzediğimi söyledi. fotolarını falan gösterdi de. evet lan bayağı benziyormuşuz Kadının gizli incest fantazisi varsa senin için bi wincest çıkabilir mi burdan? sapik oldugunu tahmin ediyordum ama bu kadar da olamaz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 2 haftadır rüyada gibiyim, hiç bir şeye konsantre olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 oha asik oldun dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok abi, tam tersi 14 ay oldu toplamda 2 gün izin kullandım, onda da hastaydım, uzun mesai saatleri, haftasonu calısmalar da eklenince bünye mala bağladı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 imamizer said: biriken işlere bak! ınını ıvrıdını ya kim yapacak olm bu kadar işi. olm bakanlıkta biri 3 milyon istedi 100.000 de bi sarı boya için. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 turuncu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 az kaldı az. ele geçiricem oraları da. 2,5 hallederiz biz aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 1.5 son hacı. başka çıkmaz zaten. alyansımı falan satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 telefondaki KARDEŞİM GÜNAYDIN sesiyle uyandım das bugün bi yürüyüşe çıkayım diyorum, rüzgar da kesilmiş ayrıca su içeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 alarm mı, kardeşim günaydın diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok arkadaş aramış, adamın ders kaydı stresini dinledim o uykulu sersem halimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Sanırsam aşık olmaktan korktuğum için aşık olamıyorum. Evet. jackie chan olsa ne yapardı diye düşünmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 -Deno- said: güzeeel, demek ki dasaaa'nın çalıştığı yeri öğrenirsek, o kadını bulup, o kadının kardeşinin fotoğraflarını alıp, dasaaa'nın tipi hakkında sağlam verilere ulaşabiliriz. Kharonu gaza getirdiydim koyduydu dasaaanın fotoyu ara istersen bi Omurgam yamulmuş günlük sakat kalacağım ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dasanın bende mayolu fotosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 2 ay önce tanıştığım kızı yeni fb de ekledim, bi şey yazsam ayrı yazmasam ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gunluk naber hersey bok gibi gidiyo surekli tekrar tekrar ve tekrar biktim artik. byee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 "nutella yerim" said: 2 ay önce tanıştığım kızı yeni fb de ekledim, bi şey yazsam ayrı yazmasam ayrı fotoğraflarını beğenerek başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 "nutella yerim" said: 2 ay önce tanıştığım kızı yeni fb de ekledim, bi şey yazsam ayrı yazmasam ayrı 2 aydır nerdeydin deyip siler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 axedice said: dasaaa said: işyerinde kadın kardeşine çok benzediğimi söyledi. fotolarını falan gösterdi de. evet lan bayağı benziyormuşuz Kadının gizli incest fantazisi varsa senin için bi wincest çıkabilir mi burdan? olm benim gibi loserdan ne çıkacak allasen. mutsuzluğu içki ile boğuyoruz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Elma desenli bardakta kapuçino içiyorum şuan. Bardağa bakıp bakıp sinirleniyorum elma suyu içiyormuş gibi hissediyorum şuan kendimi. LAAAYT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 pepsi, kokkola bardağında süt içerdim aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 rüyamda bi warrior karakterle çöl gibi bi yerdeyim. uzakta bi mage var, sürekli bi büyüler hazırlıyor filan takır takır saydırıyor. herifin görüş alanından çıkıyorum bi ara bi dağın arkasına saklanıp, sonra çıkıp allaa diye koşuyorum. vuruyorum vuruyorum ama herif nasıl yaptıysa bi an ex por çakıyo fizzlelamadan. cart diye ölüyorum lan! one shot çakıyo herif an ex por'la. ulan paralyze damage vermiyodu ki, acaba mind blast olmasın o? diyerek kendi bilinçaltımla tartışırken uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Çok vicdan azabı çekiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sayeroz göreceğin rüyaya koyiim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar