mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 İstanbul-İzmir seferini yapan Türk Hava Yolları’na (THY) ait yolcu uçağına Adnan Menderes Havalimanı yakınlarında havadayken yıldırım isabet etti. Uçağının bir motoru alev alırken, yolcular ve yanan uçağı gören İzmirliler büyük panik yaşadı. Türk Hava Yolları’nın İstanbul-İzmir seferini yapan TK-2348 sefer sayılı yolcu uçağı 114 yolcusuyla saat 23.15 sıralarında Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. THY uçağına İzmir semalarında yıldırım isabet etti. Bu sırada uçağın bir motoru alev alırken, uçakta bulunan yolcular arasında büyük panik yaşandı. THY, uçağı saat 00.05’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22438402.asp http://webtv.hurriyet.com.tr/2/44456/0/1/havadayken-yildirim-isabet-eden-ucagin-motoru-alev-aldi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 başıma böyle bişey gelse bi daha uçağa binmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Direk final destination havasi olusmustur yolcular icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 5 saat önce ucaktan indim la. Bana denk gelseymiş ya. heyecan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 benim en büyük atraksiyonum camdan bakarken f16 tarzı bi fighterın yanımızdan geçmesiydi. aq sanki otoban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Yılda 10 15 kere biniyorum. En büyük atraksiyonum küçük türbülanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ahh o kanat arkasında ben oturacaktım şimdi videosunu çekip satmıştım kanallara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 En iyi ihtimalle altini islatirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 B1 kargo tipimi neydi paraşüt atlayışı yaptığımız uçaklar işte büyük onlarla 5 saniyelik turbulanslara girmiş adamım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 aldın mı cevabını ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 gecmis olsun valla, helal olsun pilotlara sogukkanli davranip guzelce indirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 izmir seferinde hepmi bi ariza olur yav.. 200 kere falan ucaga bindim heralde, hicbirinde ne turbulansta ne biseyde korkmadimda, bi gun izmire inis yaparken öyle böyle bi turbulansa girmedik, hostesler kosusturdu, oksijen maskeleri falanlar, tirsmistim ilk defa, bu da böyle bi animdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 gevur izmir where is your god now ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 cantug said: B1 kargo tipimi neydi paraşüt atlayışı yaptığımız uçaklar işte büyük onlarla 5 saniyelik turbulanslara girmiş adamım ben paraşüt var diye tırsmamışındır düşerse en kötü atlar paraşüt açarım ekstra adrenalin olur demişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Herhangi bir hata olmasa, doğa olayı da olsa genelde THY'ye laf sokanlar olurdu. Gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 her yıldırım düşen uçağın motoru yanmıyor ama. teknik nedenleri araştırmak lazım. Öngörülemez bir kaza da olabilir gözden kaçmış, sorumsuzluk nedeni ile meydana gelmiş bir durum da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Tam motoru 12'den vurmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Motor neymiş acaba? Bi de motor yandı diyorlar da kim bilir neresi yandı, içine kuş kaçan motor gibi içten patlamamıştır sonuçta ki o durumdaki uçaklar bile inebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 DarKRideR said: Herhangi bir hata olmasa, doğa olayı da olsa genelde THY'ye laf sokanlar olurdu. Gelişme var. hangi kafadasın? :D ha thy bir sürü yanlış yapıyor ama o tamamen ayrı tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 daha dün akşam izledik http://blog.radikal.com.tr/Blogs/2012/12/14/ucus-filmi-5F76-B013-8BDC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 geçmiş olsun valla tüm kabin ekibine ve yolculara. uçakta motorun yandığı anı görmek kadar boktan bir şey olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Uçağın düştüğünü görmek daha boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 dün felaket yağmur vardı izmirde ki gece 12de uyandım gürültüden dolayı dışarıda resmen tufan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 thy nasılda kazasız atlaşmış bu olayı hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bakın bir başka motoru yanan ve başarıyla inen bi uçak, ki bu kuş yüzünden içden patlıyor.. http://www.youtube.com/watch?v=9KhZwsYtNDE Olay da şöyle bir şey gerçekleşiyor; http://www.youtube.com/watch?v=WAhjSviYVr8 Bu son video testte çekilmiş zaten. Yıldırım çarpınca çıkan yangın bu patlamadan kötü değildir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar