Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bakındım ama bulamadım.. Brian Fargo paylaşmıs ordan haberim oldu benimde..mutsuzluk.. Sega agreed to purchase Relic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 EA'ye gitmemiş, sorun yok :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 SEGA yine iyi ya, ya EA alsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yine akp bişey sattı sandım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Metro 2034 ve CoH2 noolacak peki? Steamden ön siparişlen alanlara patladı mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sega cıkartıcak işte coh'u. bu arada sega almıs sa iyidir, hem apraları var hemde iyi sonucta adamalr sega. medieval 1 dısında bütün totalwarı sega cıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Total war un warhammer versiyonu gelir mi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Darksun said: Total war un warhammer versiyonu gelir mi =pBeynim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 buralarda ucuzmuş THQ alıp satmak kendi kendimi parçalarım http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_5017yigit-ozgur-karikaturleri-157.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 darksiders ı kimse almamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ben almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Darksiders 4 leme olucak oyundu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bir oyuna 250 tane collectible koyup 300k save dosyası limiti koyup tabir caizse herkese saç baş yolduran/kan kusturan birde bunun üstüne sağıra yatıp şikayetlere kulak asmayan ve bir patch/fix çıkarmayan developer IP sine para beklemeyecek . Zaten ilk oyun zelda kopyası deniyordu , ikincide söylentilere bakılacak olursa başka bir oyundan cidddi bir esinlenme var :P ,hikaye deesen zaten kılişe son bölüme kadar.Birde Darksiders2 yi hazır olmadan PC'ye çıkarıp aldıkları eleştiriler var .kendi kendilerine yaptılar kabaca Norak said: darksiders ı kimse almamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Valla birincisini oynadım zelda esintisi olabilir. Zelda serisinide çok severim darksiders ı da beğenerek oynadım. Hiç te öyle yabana atılcak bir oyun seri değil. Bir alıcı bulamaması üzücü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 total war homeworld yapilsınaskldha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 jagd said: Zaten ilk oyun zelda kopyası deniyordu ilk oyunla zeldanın ne alakası var yahu. ha bi de zelda kopyası olması neyi değiştirecek ki, gayet güzel bi hikayesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 warhammer 40k ne oldu? linki göremiyorum iş yerindeyim. edit: mesajlarını bir daha okuyunca sanırım sega aldı. iyidir yine. dark millenium online çıkmasını çok istediğim birşeydi. acaba devam ettirirler mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sanmam, proje iptal olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kapattılar dükkanı :/ http://kotaku.com/5978866/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bu publisher' lar Zeldayı kendileri taklit edebilecekken neden bir taklide para versin ?Bu alakası var .Zaten darksiders'ın ciddi bir fan kitlesi olsaydı biri girer alırdı ,kimse o potansiyeli görmedi demekki. Bone said: ha bi de zelda kopyası olması neyi değiştirecek ki, gayet güzel bi hikayesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 god of war taklidi diyebilirsin de zelda taklidiyle alakası yok. ona bakarsan zelda da daggerfall taklidi, aynı şeyleri zelda için şöyleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ya öyle inanılmaz orjinal bir hikayesi settingi yoktu sonuçta. Bende oynadım fena diil falan ama yenisi çıkmazsa pekte bişe kaybetmem gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Benim hoşuma gitti darksiders valla, 2 yi de bitirmek üzereyim. Daha göremediğim 2 atlı daha var onlarıda yapsın birileri =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 darksider bu firmayı batıran oyunlardı kısaca acık net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Homeworld :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar