Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sega cıkartıcak işte coh'u.

bu arada sega almıs sa iyidir, hem apraları var hemde iyi sonucta adamalr sega.

medieval 1 dısında bütün totalwarı sega cıkardı
Mesaj tarihi:
Bir oyuna 250 tane collectible koyup 300k save dosyası limiti koyup tabir caizse herkese saç baş yolduran/kan kusturan birde bunun üstüne sağıra yatıp şikayetlere kulak asmayan ve bir patch/fix çıkarmayan developer IP sine para beklemeyecek .

Zaten ilk oyun zelda kopyası deniyordu , ikincide söylentilere bakılacak olursa başka bir oyundan cidddi bir esinlenme var :P ,hikaye deesen zaten kılişe son bölüme kadar.Birde Darksiders2 yi hazır olmadan PC'ye çıkarıp aldıkları eleştiriler var .kendi kendilerine yaptılar kabaca

Norak said:

darksiders ı kimse almamış lol
Mesaj tarihi:
Valla birincisini oynadım zelda esintisi olabilir. Zelda serisinide çok severim darksiders ı da beğenerek oynadım. Hiç te öyle yabana atılcak bir oyun seri değil. Bir alıcı bulamaması üzücü olmuş.
Mesaj tarihi:
jagd said:

Zaten ilk oyun zelda kopyası deniyordu

ilk oyunla zeldanın ne alakası var yahu.

ha bi de zelda kopyası olması neyi değiştirecek ki, gayet güzel bi hikayesi vardı.
Mesaj tarihi:
warhammer 40k ne oldu? linki göremiyorum iş yerindeyim.
edit: mesajlarını bir daha okuyunca sanırım sega aldı. iyidir yine.

dark millenium online çıkmasını çok istediğim birşeydi. acaba devam ettirirler mi? :P
Mesaj tarihi:
Bu publisher' lar Zeldayı kendileri taklit edebilecekken neden bir taklide para versin ?Bu alakası var .Zaten darksiders'ın ciddi bir fan kitlesi olsaydı biri girer alırdı ,kimse o potansiyeli görmedi demekki.

Bone said:

ha bi de zelda kopyası olması neyi değiştirecek ki, gayet güzel bi hikayesi vardı.
Mesaj tarihi:
god of war taklidi diyebilirsin de zelda taklidiyle alakası yok.
ona bakarsan zelda da daggerfall taklidi, aynı şeyleri zelda için şöyleyebilirsin.
  • Yeni Oluştur...