ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Ttnet ile girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Acildi oyleyse? Uydunet'in kendi DNS'leriyle de cikti. Windows Phone 8 programi olmadigi icin birakip Rdio'ya donmustum ama bu hafta cikti Windows Phone 8 programi, geri dondum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Silphatos said: GERGE said: Gerçekten müyap yaptıysa yerli müzik satın almayı bırakacağım. yerli müzik de mi satın alıyodun abi :( ahahahaha gerge'nin varoluş amacı korsana tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 App sorunsuz çalışıyor wwbpage açmıyor İşk updaate te yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 6 Ayligina 5TL oldu, bilmeyen bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 GERGE said: 6 Ayligina 5TL oldu, bilmeyen bilsin. bulamadım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 eposta geldi bana. Iptal edip tekrar uye olmak gerekiyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 6 aylığına 5 tl oldu derken yanlış anlamış gerge, veya anlatamamış :D premium+ aylık 10 tl'den 5 tl'ye düştü 6 ay boyunca. daha sonra yeniden 10 tl olacak. premium üyelik de hala aylık 5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Bu arada baktim, iki gun once benden 10TL almislar yine. O mail ne is o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bana 1 aylık premium alabilecek biri var mı, ben IBAN hesabına yatırsam parayı? Benim kartımı kabul etmedi, başka kartım da yok. Alabilecek biri varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 akbank 8 aralık'a kadar direkt internet'e girenlere 3 ay bedava deezer premium+ veriyor; bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 super oldu, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kaçırmayınla şunu, ses kalitesi falan baya iyi ama aradığım çoğu şarkıyı bulamıyorum orası da ayrı gfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 deezer yamuk yumuk çıkıyor, benim nettten mi yoksa yasaklı vs mi trde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 @Silphatos C:\Users\Hush_>tracert www.deezer.com Tracing route to e28200.a.akamaiedge.net [23.11.206.27] over a maximum of 30 hops: 1 3 ms 3 ms 5 ms burda patliyor. routing skintili, engelleme var mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 tracert bende hiçbir hop patlamıyor ama site günlerdir bozuk çıkıyor çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar