Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 4

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Rewendor said:

E peki kupada değil mi bu adam? Üstelik de favori takımda, 2 ay daha oynamayacaksa almanın manası ne ki

Tamam ben de çok severim Drogba'yı da, oynayacak adam lazım.

2 ay mı yok artık asuhfahua :D

10 gün sonra bitiyor...

bu arada yabancı sayımızın boku çıkıyor.

muslera, eboue, dany, ujfa, riera, melo, amrabat, sneijder, elmander

üstüne drogba veya başka bir forvet ve sol bek.... 11 yabancıyla napıcaz acaba

bir de evet bu kadar yaşlı adam alınmasına ben karşıyım ne olursa olsun. 34 de değil adam 35...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

guti gelirken emekliliğe geliyor diyenler, drogba daha genc ya 2 sene gideri var demiş lol :D
sonra neden bizi araplar ile bir tutuyorlar..

ha gelsin ölmeden,futbolu bırakmadan onu da görelim de,ilginç bu kadar istekli olunması

yoo bir tek ben demişim aslında onu şu topicte drogba bahsi geçtiğinden beri. herkes aksini söylemiş.

guti gelirken de forumda yoktum.

ayrıca zaten söylenmiş

serjuhan said:

Guti ile Drogba'yı bir mi tutuyorsunuz güç, kuvvet, fizik, hırs olarak filan? Yapmayın etmeyin yahu birbiri ile alakası olamayacak iki adam.

...

http://static.fjcdn.com/comments/0+10+Troll+Harder+_faccf20806020330f7acae9b9b6e8385.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam işte adam kariyerinde eksik olani tamamlamiş,gitmiş Çin'de sakin sakin futbol hayatini bitiriyor, 34-35 yasina gelmiş adamda ne hırsı ya..

drogba hırslı idi,eto'o da,saydigin diger futbolcular da, ama adamlar misyonlarini tamamlayip kenara cekilmiş işte, adamın adı drogba diye 40 yasina kadar ayni hırsı sergileyecek degil ya..

bazen kim sacmaliyor belli olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Doymuşluk başka şey kazanma hırsı başka şey.Doymuş adam denilebilir belki.Gerçi ben Drogbanın yattığı maç hayalimde bile canlandıramıyorum ya.Aman çok zorlamıyım kendimi falan 50 yaşında olsa çalışır adam.

Ha asıl gelmesini niye isterim bana göre bizim dönemin en iyi 3-4 forvetinden biri gsde futbolu bıraktı demek için.

Bide formamın arkasına Drogba yazdırmanın lüksü için.

öle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

o top 10 klupler gelip bin kere feneriumu inceledi.

Rerore said:

türkiye kupası var mı diye bakmaya gelmişlerdir

Liebe said:

gs gibi bizim storelarda o tarz şeyler yok tuğla falan

offf abi

bu nasıl bir cevap

nasıl ıkınılmış sırf cevap yetiştirebilmek için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bir dönem G.Saray'da top koşturan Fildişi Sahilli futbolcu Keita'nın Şanlıurfaspor'a transfer olacağı haberleri kentte heyecan yarattı. Kulüp yönetimi ile futbolcu arasında yapılan görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkmazken dün Şanlıurfa'da ilginç bir olay yaşandı.

Sabah'ta yer alan habere göre; OSM Ortadoğu Hastanesi'ne 1 aylık staj için gelen Ugandalı Edrine Edrines'i, 'sağlık kontrolüne gelen Keita' zanneden bazı hasta yakınları, genç doktor ile fotoğraf çektirmek istedi. Duruma çok şaşıran Edrines, "Bu kadar ünlü olduğumu bilmiyordum" diyerek duruma esprili şekilde yaklaştı.

ahaha vallahi vururlar sokakta onu öcü diye. Aklı olan gitmez urfa ya
Sosyal ağlarda paylaş

Drogba gelince görürüz yatmaya mı gelmiş.

Bu arada Granqvist askıya alınmış Kolo Toure'de bir fırsat doğmuş sanırım. Bir de yukarıdaki videodaki ekibi komple alsak süper olur ya :D

Eboue'de Fildişi'nin reşsiyöiş heralde hemen ikna ediyor milleti :) Esas Yaya'yı alıp gelse.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

34 yasında adam alınır gelip futbol ogretsin bunlara diye. drogba gelip bizim forvetlere biraz bisey ogreticekse bile gelsin. kendi de yeterince oynar zaten. ama tabi cok para yine de

Şu da cok dogru. Mesela Hagi örnegi var. Emre Belözoglu'nun futbol gelisimindeki etkisi cok buyuktur. Umarim Sneijder Emre'nin, Drogba'da İsmail Berk Ünsal ve gec de olsa Burak'in daha ilerilere gitmesini saglar. Zaten ille özel bi cabaya da gerek yok. Beraber antrenman yapmak bile oyunculara cok sey katar boyle isimlerle.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh. Dün gece trt spor'da Bir Zamanlar'da Guti vardı. Hayatı boyunca tek bir takımda oynamış, maksimum doygunluğa ulaşmış, gece gezmelerine bayılan, karakter olarak aşırı hırslı olmayan bir oyuncu olduğu ilk geldiği andan itibaren belli değil miydi?

Drogba çok farklı bir yerde. Farklı takımlarda oynamış, farklı amaçlar için ciddi çaba sarfetmiş, amaçsız derecede hırslı oynayan bir oyuncuya "gelirse Guti vol.2 olur" demek ciddi anlamda haksızlık.

Bu saatten sonra Drogba'ya çok yüksek bir ücret verilmesini istemem. Ancak mantıklı rakamlarla kısa süreli olmak şartıyla kontrat yapılmasını tabii ki isterim.

Droggaaa demesi yeter:)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...