deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Yok ya gayet evlenilebilecek bir kocası var işte, adamın gülüşü bile "winner" (Kim olduğunu bilmiyorum)
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 SeaGle said: İhtiyarlardan biriyle evli olsa o ihtiyar mezarda olurdu şu an. ünal karıyı boşadı otel filan verdi ondan diyorum
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Granqvist'i açıklayacakmışız herhalde yarın borsaya. Irmak diyor.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Irmak Kazuk yarın Granqvist bildirilcek Kap'a diyor. Duyumcukcular Drogba geliyor diyor ne oluyor lan !!! Heralde Granqvist denen adamı alcaz, drogba çok saçma geliyor bana.
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Yarım saat önce post atılmış, radarda çıkmış. Bu noktadan sonra kızıl saçlı kızın isminin cisminin ne idüğünün bulunması için Paticik Stalk Team'e en fazla 24 saat yeticektir.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Var gibi bi hareket Cons,yarın akşama kadar belli olur heralde. Aslında maçtan sonraya bıraksalar şu hareketleri daha iyi olur :/
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Adı geçen isimlerin arasında en kötülerinden ya, yine de iş yapar gerçi bu tip bir defans ülkemizde de zaten idareten alıyorlar gibi gözüküyor.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Granqvist çok da kötü deil bence. En azından Kolo Toure'ye göre gelse daha çok iş yapar düşüncesindeyim. Diğer Chedjou filan çok maliyetli zaten.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Cons said: müspet ivme varmı beyler var var http://images.supersport.com/Drogba-AfterMiss-500.jpg
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 şu fenerin geçen seneki sol bekinide kiralasaydık bari.Neydi ya adını unuttum adamın
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Granqvist de son dk transferi olan Cris'ten farklı olmayacak bence. Toure gibi bi adam lazım oraya Dany'nin yerine.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Valla Bursaspot, Trabzonspor ile filan masaya oturan Toure'yi şahsen ben istemem.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Karakteri önemli bence futbolcunun. Eboue şimdi sorun çıkarıyor olsa da geçen sene takımı sahiplenmişti. Melo sorunlu falan ama o da maçta sorumlu davranıyor, sahipleniyor takımı. Kazanmayı seven, kaybetmekten hoşlanmayan adam lazım bize.
khala Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Drogba'yı falan unutun beyler, defansa takviye yapıp ara transfer sezonunu kaparız.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Eboue'nin sorun cıkardıgını falan nasıl anlıyosunuz ya? Ajan falan mısınız, yoksa sagda solda yazılanlara dayanarak mı soyluyosunuz bunları?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ki defansa takviye ile ara sezonu kapatsak yatar kalkar dua ederiz. Bu forvet bolluğunda Drogba'ya gerçekten gerek yok.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Forvet bolluğu yok yav. 3 forvet var zaten ama Elmander iyice gevredi. Yani çift forvet oynayacaksak bir forvet fena olmaz. Ama tek forvete döneceksek böle idare ederiz.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 serjuhan said: Granqvist çok da kötü deil bence. En azından Kolo Toure'ye göre gelse daha çok iş yapar düşüncesindeyim. Diğer Chedjou filan çok maliyetli zaten. Ben Kolo'yu unuttum ya, ondan kötü olamaz hiçbir şekilde evet. Kolo şu futbol tarihinin en fason isimlerinden biridir sanırım. Korkulu rüya tipinde olması ve yamyamlığı ile isim yaptı ama verilen paraya da değmez hiç... Kardeşinin çeyreğini bırak %10'u etmez...
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bir de Kolo Toure denen adam eğer Bursa ve TS gibi takımlarla masaya oturabiliyorsa tamamen para odaklı bir transfer yapacaktır ki o da bizim işimize gelmez. Granqvist Genoa'ya gelince biraz çaptan düştü aslında aradığımız stoper kesinlikle değil ama Dany veya Semih'ten birinin sakatlanma ihtimali çok korkutucu. Keşke sezon sonuna kadar kiralık filan bir şekilde anlaşılsa. Granqvist İsveç'li olduğundan disiplin, iş ahlakı vs gibi konularda hiç çekincem yok ama yetersiz kalır gibi geliyor bana.
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ebou semih dany riera biraz konstere oynarsa cl de fazla sıkıntı çekmeyiz urfalı da yetişir zaten cris ya da crisin genci gibi saçma transfer yapmaya gerek yok adamı oynatcaz diye daha çok maç kaybediyoz genç defansın tecrübe kazanmasını engelşiyoruz
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dany manchester maçlarındaki gibi oynasa yeter
Öne çıkan mesajlar