Xeph Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Offf commandos. Manly Tears. Bir de yine o tarz desperados vardı. İkisi de tarihe karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Namessar said: 20 yildir bilgisayar oyunlari oynuyorum, her gonlumden gecen ya da her arada yukleyip tekrar oynadigim oyunu yazsam dolar tasar. burayi daha cok halen modlarla, vs lerle grafikleri idare eder ve kontrolleri felaket olmayan eski oyunlarin onerildigi bir alan olarak kullanalim. yani gonul baginiz olanlari degil hic oynamamis adam olsaniz gene idare edecekleri yazin. yoksa moonstone ben hala oynuyorum, ama gunumuzde hic oynamamis adam biraz zor oynar ornegin. ama bir planescape torment halen modsuz bile oynaniyor, modlu hayli hayli oynaniyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ATARI FIRMASI IFLAS ETMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 iflas etmemiş miydi o zaten ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 rainbow six Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 prince of persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ports Of Call ah ah bilen bilir :D şuanda ios versionuda var sanırım meraklısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Amiga da türkçesi vardı onun, naıl sinir ederdi beni koskoca tankeri park etmeye çalışmak, çok zorsa masus çok yavaş çarpıp hasarı göze alıyordum direk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 aynen inceden çarpıp hafif hasarla yırtmak :D, bazı limanlar zaten imkansız ötesi ama işte statü artırmanın yoluda öleydi, android ve ios appları var bu arada yeni versionlarıda çıktı bir üst versionu epey iyidi ama son 3d olanı çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 TOMB RAIDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 http://store.steampowered.com/app/289930/?snr=1_4_4__100_8 eheh ports of call aynı mekanikler, aynı uyuz römorkör çeksin modeli =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 reampage said: planescape torment ilk sayfada yoktu. umutsarıkaya-utananvehaklısınızdiyenadam.jpg edit: şurdaki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Dun HL2 kurdum tekrar. Bu listeye rahatlikla girer ya. Deli gibi sardi gene gece yattim. Fucking ravenholm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 hl2 ne hl de cok rahat girer bu listeye. wasd tuslari falan hangi oyunla gelmisti hl ile gelmisti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 -Deno- said: age of empires jedi academy quake 3 arena counter strike half life kotor serisi gta serisi ve herhangi bir internet kafeye gidildiğinde oyunlar klasörünün içindeki diğer oyunlar sdf jedi knight değil de jedi academy yazmış pleb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 yasi tutmayan adamlar suraya yazmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 çayda çıra B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 tiLi said: -Deno- said: age of empires jedi academy quake 3 arena counter strike half life kotor serisi gta serisi ve herhangi bir internet kafeye gidildiğinde oyunlar klasörünün içindeki diğer oyunlar sdf jedi knight değil de jedi academy yazmış pleb ulan köylü jk'yı senden mi öğrenicem, ister academy yazarım ister dark forsıs yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 sc iyi girer bu listeye wc3 te güzel bide bu ara age of myth. oynuorm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 -Deno- said: tiLi said: -Deno- said: age of empires jedi academy quake 3 arena counter strike half life kotor serisi gta serisi ve herhangi bir internet kafeye gidildiğinde oyunlar klasörünün içindeki diğer oyunlar sdf jedi knight değil de jedi academy yazmış pleb ulan köylü jk'yı senden mi öğrenicem, ister academy yazarım ister dark forsıs yazarım jk2mp.exe gel bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Seru said: yasi tutmayan adamlar suraya yazmasin. bu arada jedi knight isyanım "ıyy yeni çıkan oyunu yazdı velet" şeklinde değil. jedi academy multiplayer jk2 multiye saplanan bir hançerdi, affedemem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 alien trilogy benim ilk pc oyunumdu... sonra tabii red alert. hey gidi günler. bir adam 22 yaşından sonra pc oyunu ile tanışırsa ne olur'un 100 tane hikayesi var bende. hikaye 1: save etmenin ne demek olduğunu bilmiyordum. ders verdiğim liseli çocuk öğretti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ben save terimi ile ilk defa C64'de Pirates oynarken karşılaşmıştım. 87 veya 88 yılıydı herhalde. O zamanlar hiç İngilizce bilmediğim için ablamı çağırıp sordum, o da bana ekranda oyunu kurtar yazdığını söyledi. Ben de eyvah bir halt yedim oyun bozuldu, uyarı veriyor diye paniklemiştim. Ablam bir keresinde de Airborne Ranger'ın manualını okurken "kanun" roketleri diye bir çeviri yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Darksun said: http://store.steampowered.com/app/289930/?snr=1_4_4__100_8 eheh ports of call aynı mekanikler, aynı uyuz römorkör çeksin modeli =P dun butun gun ports of call hevesi ile sunu oynadim, asiri bayik bir sey bu. cok heveslenmistim ama bir sure sonra hep ayni terane donup duruyor. kotu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ports of call da bayıyordu bir yerden sonra, o limana yanaşma geyiği aşırı bayıyordu, limandan ayrılma ise çok sorun değildi. Oyunda fazla mekanik mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar