barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bende de steam ve dizimag patlak. uydunetten bildirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 haa genelse iyi!!!. Tek ben miyim diye tırsıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 cepten yaptım girişi girdi; vpn ile girdi. normal girmiyor. engellendi mi steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ha düzelmiş ondan girdi demek fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 aynen. düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sanırım bana gelmiş bu cüceli :) claim edeyim hemen ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ajmet said: ne zamandır istiyodum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 I'm back! http://www.youtube.com/watch?v=sIIzEWvkd10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 uu bu da bana geldi :) beklemedeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben anlamadım bu topicin olayını. birisi kısaca özet geçsin lan. birbirinize oyunmu hediye ediyosunuz. niye olm öyleyse eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Evet cekilis ile birbirimize oyun hediye ediyoruz. Cunku biz zenginler fakirlerde oyun oynasin istiyoruz :P Saka bir yana ben sahsen bundle oldugu zaman ese dosta veririm diye hep fazladan 4-5 tane daha aliyorum sonra bazilari onlarda oluyor ya da onlar da almis oluyor elimde fazla kaliyor e oyle olunca mezara goturecek halim yok ayakkabi kutusuna da koyamiyorum sonucta sanal birsey ben de paylasiyorum pati icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 çekiliş abi. sitede zaten çekilişler var herkese açık onun yerine burada sadece patiye açık çekiliş yapıyorlar. 5-10 kişi arasında çekiliş oluyor. fazla oyununu napcak adam hayrına dağıtıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hee iyiymiş. banada verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ben de son zamanlarda artik grup secme kismi bos gozukuyor neden oldugunu cozemedim steamde hersey public halbukisi. Bir bakima iyi olmustur belki katilmasini istediginiz esiniz dostunuz olursa onlarda link uzerinden cekilise dahil olabilir. Grup olayinda yardimci olabilecek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hR6wB6O9bJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bu steamgifts güvenilir bi site mi peki? Bi de alıp oynadığınız oyunları mı giveaway yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 alıp oynadığın oyunu giveaway yapmazsın satarsın ahaha var mı böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ya ben hiç oyunu aldım satayım falan diye uğraşmadım, duruyor hepsi öyle libraryde. Oynamadıklarım var, oluyorsa onları giveaway yaparım diye sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 libraryinde duran oyunu giveaway veremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 + satamazsin da butun acctu satmadigin surece. Steamgifts tabiki guvenilir bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Inventory de Gift olarak sakladığın oyunları( yada elindeki steam cdkeyleri ) giveaway yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hmm anladım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 steam'e girEMİYORUM aynı sorunu yasayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar