Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 laym nisın altına isiyor lan yeni nesil demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 liam neeson öleli 2 yıldan fazla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 escape said: taken'dan tanıyorum bu adamı. başarılı bi oyuncu. izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 uy mel gibson çok mal gibisun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 YYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kendisinin bana bir kötülüğü dokunmadı. performansını izlediğim son film The Beaver'dı. Gayet güzel depresyona girmiş adam rolü yapmıştı. Ondan bir önceki filmi Edge of Darkness'ta da senaryo koftiydi biraz. Oradan kaybediyordu film. babam gibi severim. oğlunun kurşun askerlerini eritip eritip ingiliz gavuruna sıkmışlığı vardır. kariyerini ilgiyle takip etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Red said: liam neeson var yeni nesil aktörlerden onu beğeniyorum ben ahahah houston we got rare forum gold over here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Laorx said: Apocalypto diye bir filmi var, o baya iyi bence. bu film efsanedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 scorch said: biraz aykırı olma çabalarında bir tip gibi. ingilizleri öcü yapar, müslümanlara öcü der, yahudilere öcü der herkesle dalaşma vaziyetinde. şundan dolayı. herif herkese sataşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Cuce said: riggs ethen hawkın azını burnunu kırar, kac cıkaksa tek taraftan cıkar adamı sırf şu rolü yüzünden bile severim ya http://i.imgur.com/RuzpO.jpg http://i.imgur.com/oIGqe.jpg muhteşem seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 FREEEEDOOOOOMMMMMM!!!!dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nicholas cage'in dimmu borgir'le bi ilgisi vardı da, dilimin ucunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ahaha çıplak silah ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yahudilere ters düştüğü anda biletini kestiler, mel gibson'ın son 6 yılının hikayesi yahudi lobisinin holivud'daki gücünü kanıtlıyor direkt. onun yerine iranlıların kiloyla kesildiği filmler çekseydi yıldızı parlardı daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 he is a horrible little short ass... thats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Cuce said: abi kişiliğide bi missiobn imposibbledaki yaksıklı neydi onu döver mesela http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly7kkgBk5E1qbzgz6o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 still better. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 mel gibsonu severim ben de , en sevmediğim ve 'aaa o sevilmez mi ' denilebilecek aktor de matt damon . neden bilmem hiç beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=eSfoF6MhgLA Bu adam sevilmez mi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bu videoların da hepsini izlemişimdir hepsi olmasa da çoğu filmini de izlemişimdir. oynadığı filmler de genelde iyi zaten ama adamı sevemedim yaffz:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben de severim kendisini. netice itibariyle arkadaşım ya da amca oğlum değil, favori aktörlerimden birisi. kadının gözünü patlamış, yahudi, müslüman düşmanıymış bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Daesu said: Cuce said: abi kişiliğide bi missiobn imposibbledaki yaksıklı neydi onu döver mesela http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly7kkgBk5E1qbzgz6o1_500.jpg ahahahha çok iyi http://buzzpopped.com/wp-content/uploads/2012/07/tom-cruise-laughing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ya çok gereksiz bir kıyaslama olmuş, tom kuruyüz de ayrı iyi. adam holivud'un eskimeyen tek jönü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Tom'un üst dişlerinin normal olmadığını onun yerine tam ortada bir diş ve iki yana normal ilerlediğini öğrendiğimden beri başka bir gözle bakıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar