DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Pardon ya Emirhan'ın yorumu görmemiştim, ben de siliyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Sakin ol şampiyon, adamın yaptığı saçma sapan yorumu paylaştım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Geyik yaptım da smiley koymayınca baya ciddi bi mesaj olmuş8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 haberi olmayan varsa godus geldi oynayın falan ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 godus iyi de mobil oynamak sıkıntı. steam'e adam gibi çıksın oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ben de hobi niyetine yaptığım muhteşem oyunumu yeni yükledim google play'e onu paylaşayım. kısa vaktiniz olduğunda, tuvalette konforlu konforlu otururken oynamalık buradan ücretsiz yükleyebilirsiniz Google Play klasik aynı cinsi/rengi yakala oyununa biraz konsept kattım. farklı renklerde düşmanlar üzerinize üzerinize geliyor. siz de aynı renkteki kahramanınızla bunları durdurmaya çalışıyorsunuz. ekrana tıklayarak kahramanları döndürebilirsiniz yüksek ratinglerinizi esirgemeyin :P henüz ios'a koymadım bir ara vaktim olunca ona da koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 MrLevie said: . bu simcity i düzelmişler oynanıyor şimdi, nası koydularsa önceden searchte bile çıkmıyordu lol ama çok pil harcıyor 1-2 kereden fazla girmemek lazım günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Norak said: MrLevie said: . bu simcity i düzelmişler oynanıyor şimdi, nası koydularsa önceden searchte bile çıkmıyordu lol ama çok pil harcıyor 1-2 kereden fazla girmemek lazım günde. ben de dün farkettim, yükledim de çok sarmadı ya, pay2win olmuş bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ea'in tüm yeni mobil oyunları p2w, parayla da full oyun satmıyo artık şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 fifa oynuyorum ben eğlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 onun da ultimate team p2w işte, normal lig kısmını parayla almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 normal kısmı mı varmış? fifa 15 ultimate team oynuyorum ben de. 84 ratingli 100 chemli takım yaptım kolayca sşdlfösd. online oynamıyoz ki zaten anca kart al ver ıvır zıvır. droplar da hayvan gibi oyunu açar açmaz goldla dolmuştu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 14'de vardı 15 oynamadım, eğer onu da sildilerse tam olmuş işte ea ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 funrun2 var çokeylenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 qapışhalım senqocum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Şu funrun ın trailerındaki müzik neydi ya? Soundcloud cevap veremedi. http://www.youtube.com/watch?v=3aAYh1DRYss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Kotor geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Telltale firmasının adventure oyunları artık pc ile aynı anda çıkıyo bence bi tablette oynamak pc den daha rahat ve eğlenceli oluyor tavsiye ediyorum. Baldurs gate 2 EE ve İcewind dale EE de çıktı. Dragonfall fln zaten var kotor nerdeymiş bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 axedice said: Şu funrun ın trailerındaki müzik neydi ya? Soundcloud cevap veremedi. http://www.youtube.com/watch?v=3aAYh1DRYss https://www.youtube.com/watch?v=xrIYT-MrVaI edit: oha üstünden 15 gün geçmiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Olsun olsun çok iyi oldu bunu öğrendiğim teşekkürler (tu) Ahaha zaten yorumlara bakıyorum millet hep yıllarca bu şarkıyı aradım ama bulamadım falan yazmış. Arkadaş civ5te bile kullanılmış, ne tiyatro müziği bestelemişsin Edvard Grieg http://www.youtube.com/watch?v=O2gDFJWhXp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 HEARTHSTONE XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 shadowrun: dragonfall nasıldır tablet icin? bg ee ve icewind sicmik gibiydi. port les olmus. bugdan gecilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yodo1.crossyroad&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcrossy+road&pcampaignid=APPU_7MOzVN7DGsn7ywORvIAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 2 cars güzel oyun ya indirin de rekorlarınızı görelim.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Siniri bozucu. :? 15 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar