Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://www.sanalmarketim.com/urun/0f7f9ec0a96989dbe0b712d15e58ca62/RAZER-Blackwidow-Ultimate-Aydinlatmali-Mekanik-Gaming-Klavye-(Turkce) Birkaç gündür kullanıyorum tavsiye ederim. Alışması biraz zaman alacak gibi olsa da oldukça güzel bir klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 windows 8 de çalışmıyor software'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 w8'e upgrade etmedim henüz lakin driver yüklemeden önce bir süre kullandım windows 7'de. Oyunlar için M tuşları dışında klavye sorunsuz şekilde çalıştı, herhangi bir sorun gözlemlemedim. Synapse kullanmak istemediğim için eski driverı kullanıyorum şuanda. w8'de yaşanan sorun nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 klavyeyi direk tanıyor. hatta adı filan çıkıyor otomatik driver ararken bile. herşey OK gibiydi ama pc ye yüklediğimiz software klavyeyi görmüyor. 2 tane var. legacy ve synapse olarak. ikisi ile de denedim olmadı. başka win 8 pc de de denedim. olmadı gene. win7 de çalıştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Peki win 8 m tuşları hariç bir sorun çıkartıyor mu klavyeye ? İşlevselliğini etkileyen bir sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 synapse a dair hicbirsey yuklemeyin anasini aglatiyor razer adi altinda ne varsa. Sonra fellik fellik eski firmware ararsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aynen o snaypse ne nalet birşeydir iki kere kurayım updateler geldikten sonra, dedim yok. deathadderla uyumlu bile değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Nessaftw said: Peki win 8 m tuşları hariç bir sorun çıkartıyor mu klavyeye ? İşlevselliğini etkileyen bir sorun olmaması lazım. dediğim gibi. programı klavyeyi tanımıyor. ama windows tanıyor. ama 350tl verdikten sonra da full çalışmayan şey kullanmak saçma yani. programda istediğin gibi ayarlayabiliyorsun herşeyi. delay filan vererek. görüyorsun neler olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 synapse gelistirilince efsane olur ki.. sadece biraz daha zaman var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben mekanik değil de böyle lokum gibi tuşları olan klavyelerden istiyorum var mı önerebileceğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 KHaRoN said: merak edenler test etsin; caps + 2 shift e basarken "the quick brown fox jumps right over the lazy dog" yazip output a bakabilirsiniz. microsoft keyboardtestingdemo aquakey test evdeki logitech k350 yi deneyeyim dedim ve notepad açıp dediğini yaptım sonuç; "te quick bown ox ump igt ove te lazy og" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi sen düz yazıda bile typo yapıyorsun. sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 son derece dikkatli yazdım, şirket içi mail yazarken bile bu kadar özenmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Razer BlackWidow'lar varmis, blue switch, turkce q klavye. O nasil ki? Yol parasini, tus parasini filan koyunca benzer fiyata geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 300 lira verip kotu cikmasini beklemiyosun di mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4816 Düzgün firmadan en ucuzu bunu buldum. Anlatanlar güzel diyor. Enter tuşu büyükmüş.Işıklandırma yok diyorlar, da sen zaten sevmiyon sana göre işte klavye Kullananlar memnun halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 illa ki biri diyecek. başka ne amaçlı olabilir diyecek. göreceksın bu soru sorulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Esh said: 300 lira verip kotu cikmasini beklemiyosun di mi =P Razer oyun firmasi abi, amacim baslikta belli. Sorgularim tabii. Uygun gibi: http://www.sanalmarketim.com/urun/adb4059893ddf7327b3d598774e99479/RAZER-Blackwidow-Expert-Mekanik-Gaming-Klavye-(Turkce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 oyun firmasi ama klavye oyun klavyesi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 100 dolara alacagim, bir 20 dolar yol verecegim; zaten 200TL oluyor. Bunu alayim o zaman ben. Acele etmem de gerekmez yol 2 gun surecegi icin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Kucuk olsun dedigimden mi demediniz bunu? Hazir Turkce Q ve yurticinden gelince buyuk de olsa cekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Ultimate kullanıyorum 3 özellik hariç Expert ile pek farkı yok teknik anlamda. Her ne kadar kullanmaya başlayalı birkaç gün olsa da ben gayet memnunum. Bilek desteğinin olmaması dışında eksiklik hissetiğim bir şey olmadı henüz o da harici aparat satın alınarak giderilebilecek bir durum zaten. http://home.comcast.net/~tim2679/BlackWidow.png PS: Türkçe versiyonu büyük enter tuşuna sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 GERGE said: Kucuk olsun dedigimden mi demediniz bunu? Hazir Turkce Q ve yurticinden gelince buyuk de olsa cekerim. Ben ilk sayfada yazdım ama küçük değil dedim artı ağır bu klavye tüm mekanikler ağır zaten ama bu büyükde olduğu için daha ağır. Bu klavye'nin gaming diye satılması şaka cidden switchleri geçtim. bi kaç sayfa geride bahsedilen combo çalışmama olayları var zxc combosu gibi. Sana artısı türkçe q olması işte eğer illa türkçe olmalı dersen al tabi ama razer abi software hakkında zaten yazılmış şikayetler. ben olsam 66 dolara coolermasterı alırım yani. Ama işte türkçe olması tek avantajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Uc tus sorun cikartiyorsa almam zaten, uc tus gerek bana surada zaten word processor icin. Ne zor ismis yahu. Fiyat olarak Vortex ile CM arasi bir sey buldum, bunu da al demistim sanirim: http://www.amazon.com/Noppoo-Mechanical-Gaming-Keyboard-Switches/dp/B0091QHIR2/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1358409907&sr=1-3&keywords=blue+switch Son sorum bu da, karara varmak uzereyim artik. Razer'i ben de biraz daha arastirdim, OS X ile sorunlar cikartiyormus. Internete basli olmak filan istiyormus fonksiyon tuslari icin, kendi programini istiyormus. Ondan uzaklastim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 surekli baglı olmana gerek yok diye biliyorum. offline modu da var. ama windows 8 ile bile sorun çıkarttı. Mac ile de çıkartması ihtimaller içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar