Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Namaz ve sevişmek aynıdır


fenn

Öne çıkan mesajlar

Ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, Habertürk ekranlarındaki çıkışıyla gündemde.
SEVİŞMEKLE İBADET AYNI ŞEYDİR

"Sevişmekle ibadet etmek aynı şey. Hatta namaz kılmakla da aynı şey" diyen Demircan, İslam'da cinselliğin kutsal olduğunu söyledi. "Eşlerimizle girilen ilişki, ahiret hayatı için bir yatırımdır" diyen ünlü ilahiyatçı Pelin Çift'i hayretler içinde bıraktı.

NAMAZ VE SEVİŞMEK AYNIDIR

"Bir insan evlilik hayatında eşimle ilişkiye girmiyorum diyemez. Bu zulümdür. Cinselliği yaşamak bizleri zinadan, eşcinsellikten korur Allah'ın rızasına götürdüğü gibi, eşlerimizle girilen ilişki de ahiret hayatı için bir yatırımdır. Sevaplı bir işlemdir. Cinsellik İslam'da kutsallıktır ve ibadet hayatının bir bölümüdür. Çünkü ibadet Allah'ın emir ve yasaklarını uygulamaktır. Namaz neden ibadettir, rabbimizin emri olduğu için. Namaz ve sevişmek aynıdır. Namaz nasıl ibadettir" Muhalifgazete

http://www.ulusalpost.com/haber/ulusal-haber/unlu-ilahiyatcinin-yorumu-spikeri-sasirtti/7134.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

azsınlar bakalım sonları ne olacak...

19:75 - Onlara de ki: "Kim sapıklık içinde ise, Rahmân ona mal ve evlatça ziyadelik ve azgınlığında mühlet verir. Nihayet kendilerine vaad edilen azabı, yahut kıyamet günü cehennemi gördükleri vakit, artık bilecekler kimin mevkii daha fena ve yardımcıları daha zayıfmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Çipetpet ,ki gündür sürekli ya kurandan alıntı falan yapıyorsun ya da surelere referans vererek konuşuyorsun kasvetli bir forum olucaz bu gidişle


abi ne yapayım ya,namusumuzla inanalım diyoruz,rahat bırakmıyorlar arkadaş,insan sevişirken günahmı sevapmı bunamı kaldı yahu:S bütün dünyayı kurtardı,filistinlileri,afrikadaki garipleri,türkistanı çözdü bitirdi,milletin çüküyle,kakasıyla uğraşıyor arkadaş:S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi benim gibi bir makina mühendisi gidip de mimariye el atıp sonrasında da marangozlukla içini döşemeye kalkarsa ortaya çıkacak facia gibi.

Adamın tüm cümleleri züccaciyedeki fil zarafeti taşıyor.

Cinsellik de yaşamın bir parçasıdır, sofu takılıp bunu büyük bir günahmış mantığıyla algılamak, büyük resmi ıslakayıp detaylara takılarak varolma güdüsüne ters düşmek ve dolaylı olarak da İslam felsefesi ile ters düşecektir, demek gibi bir şey isteyip -ki neden bu cümleyi kurma zaruriyeti içerisinde hissetmiş kendisini acaba- baltayı kasıtlı olarak taşa vurma çabası olarak düşünüyorum.

Hâlâ dini radyo/TV arayıp 'ben önceden falanca mezhepte şöyle abdest alıyordum ama şimdi mezhebim şu ve şöyle şöyle abdest alıyorum; acaba önceki namazlarım boşa mı gitti' gibi muhatabının sadece bir kişi olduğu bir soruda bile kime soracağını bilmeyen cahil ve öğrenmeye niyetli olmayıp ibadet gibi gönül işi olması gereken hususlarda şekilcilik yapıp kalıplara sığmaya çalışan beyinlere hitap eden biri olduğunu düşünüyorum. Size verilmiş olan kaynağı anlamak için okumayıp, gidip 3üncü şahısların sözüne göre hareket etmeye çalışan her insan bu şekilde bir dengesize denk gelecektir.

İslam böyle bir geri kafalık değildir diye anlatmaya çalışırken ünvan(nasıl ve kimden aldığı bilinmez) sahibi bir densiz çıkıp kuyuya taş atıyor; 40 akıllı bırak çıkartmayı, olay mahaline yaklaşmaya korkuyor. Bence dili kesilmeli ki olayın felsefesine daha rahat versin o kişi kendisini.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...