Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 eheh bitti ;w; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Son sezon durgundu öncekilere göre ama senaristler önceden bitmesin diye zorlarlardı şimdi ise bitirmek için zorlamışlar bu kez. Yine de güzel bir seri idi. Baştan sona keyifle izledim. ve o sondaki bakışlar hiç odun kesmekle yetinecek birinin bakışları değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 herşeye rağmen dexter hep hatırlayacağım diziler arasında olacak biraz zorlama yapmışlar durduk yere debrayı felç ettirdiler. hannah neden her yerde arandığı halde hiç önlem almıyor ben hannah yım diye bağırarak geziyor ortalarda onun dışında finalda dexterın gerçekten intihar ettiğini sandım bi duygulandım sonunu görünce yine duygulandım böyle mi veda edecektin bize dex reis :'( 8 seneyi geride bıraktık vay be içim bi garip oldu üzerine breaking bad de eklenince inme iner bana herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu son sezon hic cekilmemeliydi, iyi hatirlardik en azindan idiziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Vay be. Bitti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 4. sezonda bitebilirdi aslında dizi. gelmiş geçmiş en efsane finallerden biri olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 1. sezonda da bitebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 valla sikintisiz 7 sezon izledimde bu sezon ciddi baydi. ama hani seneye tekrar geri gelse gene izlerim :) kotusu bile bir cok diziden iyi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 son sezon muydu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ee ben ne anladım bu işten kereteci olmak için miymiş tüm bu heyecan deb de tahtaydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ben böyle yazarın böyle senaristin kafasına tüküreyim ya. bok etmişler güzelim dexteri. böyle diziye böyle final ne lan. tam bir gerizekalılık. bok gibi finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Abi ne söylenebilir bu finale bilmiyorum. Bir bakıyorum ilk sezondaki efsane Ice Truck Killer var, ikinci sezondaki Bay Harbor Butcher var bir de bi boka benzemeyen bu final sezonu var. Yazıklar olsun senaristine de yönetmenine de Michael C. Hall'a da. Kanserden öleydin de bugünleri görmeyeydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 son cümle olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Çok kötüydü final sezonu ya. Böyle aceleye getirilmiş gibiydi. Beğenmedim son bölümüde. Harrison'ı Hanna'ya yüklemesi nedir ya? E hani ölseydi bari o zaman. Ölmedi hayatının sonuna kadar boş boş tırcı katil mi olacak yani. Aynısını Hanna ile beraber de yapabilirdi. Böyle hiç olmamış. Hanna, Elway'e şırıngayı gömerken yada ondan önce Hanna'nın kolunu sıkıp MARSHALLARA VERCEM SENİ dediğinde de o otobüsteki kisme duymadı, görmedi mi bunu yani sdfg http://i.imgur.com/mpKZg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Tam bi türk dizisi gibi bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ahaha said: So because he feels responsible for Deb's death, he takes her to where he dumps the bodies of serial killers, off to drift forever in anonymity, therefore robbing her of an official police funeral, the honors that go along with that, and any sense of closure for her friends. This is, like, the worst possible thing he could've done, aside from tearing away that bedsheet, lubing up, and actually fucking the corpse. http://i.imgur.com/eYoAzMS.jpg edit: showtime spin off yapmak istiyoruz birde demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 cihant said: Abi ne söylenebilir bu finale bilmiyorum. Bir bakıyorum ilk sezondaki efsane Ice Truck Killer var, ikinci sezondaki Bay Harbor Butcher var bir de bi boka benzemeyen bu final sezonu var. Yazıklar olsun senaristine de yönetmenine de Michael C. Hall'a da. Kanserden öleydin de bugünleri görmeyeydik son cümle harbi ne öyle? onun dışında tüm TV tarihinin belki de en bomba finali 4. sezonu atlamak?!?!??! progamer said: ahaha http://i.imgur.com/eYoAzMS.jpg AHAHAHA muhteşem özet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ya abi tamam sezon zorlamaydı açıkçası beklentim çok da yüksek değildi sezon boyunca da, BÖYLE FİNAL OLUR MU LAN??? ÇOCUĞU KİTLEDİ HANNAHIMA yalnız buna spinoff yaparlarsa yine c. hall oynar, dexter : axe kills yaparlar. aynı dexterı izleriz daha gibi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yazıklar olsun.. Tamamen aceleye getirilmiş bir final zaten zoraki çekilmiş bir sezondu 7. sezonda bitmeliydi dizi. Herşey bir kenara bıraktım Debra'yı vuran adamın sonu bu şekilde mi olmalıydı ? Kalemle öldürülmek ne abi ? Sırf bu adamın ölüm sahnesi için fazladan bir bölüm çekilmesi lazımdı. Ayrıca saxon kim ya ? Ne katiller gördü bu dizi saxon belki aralarında en basitiydi. Bu adamı son sezona koymaları çok saçma olmuş. Fırtına olayıda tamamen sallamasyon hep bir anda bitirmek için uydurulmuş şeyler. Böyle olmamalıydı yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abi adam fırtınaya gitti botsuz canlı olarak çıktı var mı ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 final sezonu yerine her hafta açılış jeneriği yapsalardı onu izleseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sabonis said: cihant said: Abi ne söylenebilir bu finale bilmiyorum. Bir bakıyorum ilk sezondaki efsane Ice Truck Killer var, ikinci sezondaki Bay Harbor Butcher var bir de bi boka benzemeyen bu final sezonu var. Yazıklar olsun senaristine de yönetmenine de Michael C. Hall'a da. Kanserden öleydin de bugünleri görmeyeydik son cümle harbi ne öyle? onun dışında tüm TV tarihinin belki de en bomba finali 4. sezonu atlamak?!?!??! Sarkazm, tabii ki adam bi dizi yüzünden ölsün diye dua etmiyorum. 4. Sezonda yanlış hatırlamıyorsam Trinity Killer vardı. O sezon da iyiydi ama ilk iki sezon seviyesinde kesinlikle değil. Ki tv tarihinin en bomba finali? Breaking bad? The wire? Hatta Spartacus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 spo hannah ne küfür ediyordur, veledi taktı gitti o.ç. diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar