sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Gladmir said: Su siteyi keşfettim, önceden yazılıdimi bilmiyorum ; http://www.steam-engine.org/coil.asp Vape Tool programını da kullanabilirsin telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 bombilo said: Gladmir said: bombilo said: bu yeni gelen replaceable coilleri filan nasıl temizlemeliyiz? var mıdır puf noktası? Rebuildable deck demek istediysen, base i normal sicak su ardindan sirke yada alkol banyosu tertermiz yapiyor ama replaceable coil derken tek kullanimlik coil leri pek temizleyip yeniden kullanmak iyi degil. Yanik kalinti kalma itimali oluyor, saglikli degil. ilk kullanımı manasında dedim abi. yeniden kullanma degil. Cok kisa saf alkol banyosundan sonra kendi kendine kurumaya birakabilirsin. Acikcasi, ben yapmiyorum ama yapmak lazim tabi, uretildigi yerdeki hijyen sartlari kuvvetle muhtemel yerlerdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Sunu sorayim. Benim alet simdi TC (Ni, Ti, SS), VW, Bypass modlarini sunuyor, 0.05-3.5 ohm arasi coil calistiriyor, 75W veriyor. eVic-VTC Mini iste. Simdi bu dururken baska bir mod almanin performans acisindan nasil bir anlami olur daha yuksek wattage gerekmedigi surece? Tum 75-80W modlarin desteklerini destekliyor iste, eksik ozelligi yok. Sormak istedigim su aslinda: Bu wattage ve ohm sinirlari icinde kaldigim surece mesela bir iStick 100W TC almanin ne kadar bir faydasi olur bana? Okudugum kadariyla TC'si filan tam sorunsuz calisiyormus eVic-VTC Mini 3.0'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 sevgili buhardaşlarım. şimdi paf küf gidiyoruz bu güzel de, overdose olayı falan var mı bu ciğere çekilen nikotinin? sakata gelmeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Yok. Likiti icmen lazim onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Likit banyosu da bir opsiyon sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 fazla nikotin kalbe ve kardiyovasküler sisteme zararlı bildigim kadarıyla ama overdose olmak icin bayaa abanman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 eveeet ilk coillerimi sardım elimin ayarı yokmuş ilk coil 3 ohm çıktı sdf, attım hemen ikinci deneme 1,8 ohm - üstelik pamığı ıslatmamışım yaktım gene ilk fırtta ehuehue neyse sonra sarımları baya azalttım kayfun mini lere sardım 2 tane biri 0,94ohm - diğeri 0,98 ohm çıktı . 15 watt gibi kullanıyorum sorun yok gibi şimdilik kangere sardım sonra 1,18 ohm . 12-15 watt falan kullancam bunu daha denemedim. iyice pamık ıslansın diye bekliyorum teli yanlış almışım sanırım 0,32mm almıştım. 4 turda 1ohm oluyor böyle. daha kalın falan mı almak lazımdı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Bende 28awg-0.32mm kullanıyorum. Kalinlastirmak için 2 teli kıvıracaksın veya paralel sarım yapacaksın. Ohm yarı yarıya düşer. Twisted Parallel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 huun said: sevgili buhardaşlarım. şimdi paf küf gidiyoruz bu güzel de, overdose olayı falan var mı bu ciğere çekilen nikotinin? sakata gelmeyelim? oku iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 sunthewhich said: Bende 28awg-32mm kullanıyorum. Kalinlastirmak için 2 teli kıvıracaksın veya paralel sarım yapacaksın. Ohm yarı yarıya düşer. 2 teli kıvır derken sarmal mı sarıcam kendi etrafında sarıp sonra mı coil sarıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bu arada basimizi yakan iste bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 oha twisted :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 dana22 said: bu arada basimizi yakan iste bu.. allahtan pancar vermemişler ablaya, tütünle kurtarmış şu coiller yansın twisted deniycem bakalım /saol sandwiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Twisted tel sarıp sonra onu elindeki düz tel ile paralel de sarabilirsin. O zaman da şöyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ya bi kaç vidyo seyrettim herif elindeki teli gitar teline sarıp sonra bildiğin matkapla yavaştan sarıyor sdf ya çok hızlı gitmeyeyim du bakalım hatta bu var sdf vid related https://www.youtube.com/watch?v=TjCPQNiRVv4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Auril said: likit için ayrı konu mu açsak ? bu arada yeni oyuncaklarım geldi B)- http://i.imgur.com/jS4kPkK.jpg http://i.imgur.com/W4yA9yp.jpg abi hangi ayarda calıstırıyosun sen bunu. bende aynı setupı kurdum sımdı. subtank minide 0.5 ohm'luk orjinal coil takılı. power modda 30 watt olarak mı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 27-30 arası gidiyordum evet şimdi kendi 1,8ohm coilimi sardım o base e 12watt gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 0,7-1 ohm arasına çıkabilirsem coillerde 20 watt falan takılmayı düşünüyorum bu işler hep tecrübeymiş yaa bunu öğrendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 lan yak geç işte bi malbuş, ohm havya lehimle napıyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 malbuş ayda bin lira yakıyo lan bu dizel az yakıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ben winston kısa slim içiyom :D Bir ara topici okiyim. İyi şeyler duymamıştım bu sıvı şeyler hakkında (sanki normali gül suyu etkisi yapıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ne dizeli aaa elektrinkli araba gibi işte bedava nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 10 11 tl mi ne ..gunde 2 paket icsen 600 anca.. ha kanseri saymiyorum bile..su zimbirtiyi nikotinsiz kullansan- buhar vericiyi- birakma ihtimali de kesin gibi.. sunun da baslangic maliyeti 300 civari desen..sonra aylik masrafin yine de 100 150 yi rahat bulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 doktor bile gaza gelip başladı sen düşün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar