Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Valla forumlara bakındım da o 2.el çok ucuza satanlara hiç denk gelmedim. Hele popüler ürünlerde Fasttech'ten getirtip iki katı fiyatına kaktırmaya çalışıyor ölücüler. Ucuza pamuk linki bulursanız da koyun buraya, Amazon'da gönderen satıcı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Takip etmek gerekiyor işte 2-3 günde bir yakalanıyor. 50TL'ye ijust2 aldım ben, 1 ay beklemekten iyidir. IJOY Asolo 200W TC vardı bugün 190TL, sıfır kutusunda, fasttech fiyatı 73$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 140 Yaprak muji 35 tl 2 kat pahalı ama 1 ay beklemiyorsun. Puff Size L (120pc) < Amazon linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 @sunthewhich Gearbestin salesindeydi o item 2 aydır 30 dolardı dandik çöp bi alet zaten sadece bi yerin fiyatına bakma yani :p @GERGE likiti buradan alırsın yada kendin yaparsın trdeki alet fiyatları gibi aşırı pahalı değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 O pamuk fiyatı süpermiş mesela, Amazon zaten 6$ kargo gireceğinden gene oradan da 35'e gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Buradan alacagim zaten de 50 tane marka var, ondan soruyorum. Hangisi meyve aromali ve yuksek nikotinli olarak iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Bright said: Valla forumlara bakındım da o 2.el çok ucuza satanlara hiç denk gelmedim. Hele popüler ürünlerde Fasttech'ten getirtip iki katı fiyatına kaktırmaya çalışıyor ölücüler. Ucuza pamuk linki bulursanız da koyun buraya, Amazon'da gönderen satıcı görmedim. muji var ya japon dükkanı avm'lerde falan var. oralarda organic pamuk çok ucuz, fasttech'den falan baya. adetli al bedava. http://www.muji.eu/pages/online.asp?Sec=17&Sub=70&PID=7118 http://www.muji.eu/pages/online.asp?Sec=17&Sub=70&PID=7119 aha su var türkiye'dei mağazalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 http://i.imgur.com/WJTzurX.jpg geldi benim paket, yarın ulaşacak elime >:D< günde 1.5 paket falan rothman slender veya marlboro touch (gri) içiyordum yarın itibariyle bırakacam sigarayı likid konusunda bi sorun olacaktı bu konuyla alakalı; 12mg karpuz aromalı likt almıştım, yanına da ice mint ve bubble gum aldım 6mg 12 ile daha rahat bırakırım diye düşünüyorum fakat bu likitleri biraz karıştırsak rezil etme ihtimalimiz nedir aromayı? karpuzla naneyi katık etsek nasıl olur msela bu mix olayları icin mesela baz tütün söyleyip üstüne aroma katmak daha mı mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Karıştırmayı deneyeceksen azar azar karıştır şişeyi dğeilde atomizerin tankının içinde felan azar azar yap piç olursa ziyan olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Cevap bekliyorum hala, yardim edin bir =) Istedigim aromadan sadece bunu buldum: http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&product_id=1326 Bunu Nbase ile karistiracakmisim ama onun bir suru tipi var, PG, VG filan diyor. Karistirma oranlari nasil? Son olara nargileye en yakini hangi nikotin orani ile elde ederim? En yuksek olani sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 VG %70 PG %30 gibi gayet makul bir karışım bence. VG oranı yüksek olduğundan dumanda daha fazla oluyor. Buharistan 100 ml siparişinde senin istediğin aromalı karşımı hazırlıyor diye biliyorum. 12mg nikotin üstü bence abartı olur. 12 mg beni bile rahatsız etti biraz, günde 1.5 paket kısa malbuş içen birisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 6 ila 12 mg iyidir bende 20 sene felan kırmızı malbuş içtim şimdi 0-3ml içiyorum nik. likiti önceden verdiğim VG PG linklerinden alıp sonra buharistan yada rainvapeden Nbase+aroma alıp öyle yapmanı öneririm Buraya yaz neleri nekadar kulanıcanı hesaplasın sana http://www.v-ecigs.com/e-juice-calculator/ Misal 100 Ml 3 MG nikotinli 8% elma aromalı likit yapıcan Nbasen 24 MG nikotinli likit yaparken koyduğun aroma 10% u geçmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 GERGE said: http://www.youtube.com/watch?v=HVVETqD3O0E Şu video'da anlatıyor. Şu sitede gerekli kimyasallar ve alet/edevat mevcut: PG, VG, cam mezür, cam huni, Pastör pipeti(500 adet/paket - kullan&at/disposable) PG, VG, Nbase ve Flavor'ı karıştırıyorsun hesaplayıcı yardımıyla(yüzdelerini giriyorsun kullandığın şeylerin, mesela Fumetti Nbase 36 mg/ml şeklinde geçiyor) oluyor bitiyor. Tabi anladığım en az bir hafta demlemek lazm karıştırdıktan sonra. He bir de cam şişe lazm koyacak aromayı, o da eczanede falan vardır. Örnek hesaplama da koyim 30 ml'lik 5 mg/ml nikotinli 70VG/30PG juice için, 36 mg/ml Fumetti NBase ve %10 Yeşil Elma aromasıyla kullandığımızı varsayıyorum. (Aromanın da VG olduğunu varsaydım, bilmiyorum PG mi VG mi satıyorlar, yazmıyor da sitede): http://puu.sh/mBBQG/14772de989.png Hatam varsa düzeltin. Tabi nargile nikotini ne kadar kestiremiyorum veya ne kadar flavoring tercih edecen bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 50 vg 50 pg 12 mg hangsen karpuz koydum yeni ijust 2ye 0.5 ohm ile geberiyodum lan icilecek gibi degil. Arastirdim biraz vg orani icimi zorlastirabilir demisler annemin natura maxboro %100 vg 0ml nicosu ile harmanladim simdi fena olmadi gibi Vgyi dusuk tutmak gerek anladigim kadariyla bi de baz tutun aromali bisey alip aromaliyi onla karistirinca daha iyi verim aliniyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 pg boğaza vuran değil mi, onu azaltsan daha mantıklı. neden içemiyosun o kısmı da söyleseydin. ben 6 mg 50 50 aldım hangsen fasttech'den gayet içiliyor. sadece aroması biraz daha yoğun olsun isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Boğaza vurumu PG arttırır VG değil :D Sert gelirse nikotini düşürün yada Vg yi arttırın Bide ijust 2 ilk geldiğinde üzerinde 0.3 ohm coil takılı olur o çok sert gelir almış olduğunuz yedek 0.5 ohm coillerden takın geldiği coili çıkarıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 0.5 taktim zaten de bi cektim bogazimda yumru seklinde kaldi cigere alamadim 10dk oksurdum :) Hangsen mi dandik marka veya 12 mg nikotin mi cok geldi bilmiyorum artik deneye deneye ogrenecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Karisik bunlar ya. Hazir alayim ben. Hala iyi marka onerisi bekliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Regalya said: Boğaza vurumu PG arttırır VG değil :D Sert gelirse nikotini düşürün yada Vg yi arttırın Bide ijust 2 ilk geldiğinde üzerinde 0.3 ohm coil takılı olur o çok sert gelir almış olduğunuz yedek 0.5 ohm coillerden takın geldiği coili çıkarıp. Yanlis yazmisim ya pg diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Nargile tadi dusuk nikotin, yuksek VG ile aliniyormus. Oyle bir likit onerin, basayim siparisi. Sagolun yardim icin ama ilk asamada cok olur bunlar benim icin. Tutarsam isi oyle devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 GERGE said: Karisik bunlar ya. Hazir alayim ben. Hala iyi marka onerisi bekliyorum ama. http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=708 Aldığımdan beri bunu kullanıyorum. Benle beraber 5 arkadasım daha sipariş vermişti ijust onlarda bu likiti aldılar. Kimse sikayetci değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 simdi yardim isteyecem 2 kere e sigara isine girdim 2 kere alet durduk yere bozulunca,hemde ilk ayinda, vazgectim son bir kere sans vereyim diyorum. Istedigim basit bol mentollu ve bol dumanli bir sistem kurabilmek. Nereden ne alacagim konusunda (makine ve likit) yardim ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Cok sik nargileye gidiyorum, onu azalttirirsa iyi. Arkadaslarla gittigimizde ben bunu cikartirim artik. Daha once 1-2 kere denedigimde epey nargileye yakin gelmisti, sigaradan cok nargile gibi gelmisti hatta bana. Bir ay gelmesini beklemek zor ama simdi. Bir ay sonra tekrar basinizi agritirim burada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 https://www.fasttech.com/products/3031/10018866/3904504-authentic-eleaf-istick-basic-2300mah-battery-w-gs Ben bunu aliyorum iste, iki sayfa once epey listelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 SenariouS said: Istedigim basit bol mentollu ve bol dumanli bir sistem kurabilmek. Nereden ne alacagim konusunda (makine ve likit) yardim ederseniz sevinirim. iJust 2 ve Yecek Coil Bol nane mentol baca gibi tüten likitini ben yaptırıcam sana alet gelmeden 1-2 gün önce msg atarsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar