Elektronik Sigara
Gearbest Blackfriday satışlarına başlamış (Alışverişlerde registered shipment seçmeyi unutmayın posta takibi için)
şuradan güzel bir starter kit yapabilirmisin : ) ucuzken alalım bari
FT takipli postayı her 10 dolar için 50% düşürür 20 dolara free olur gp ise 40 dolardan sonra o yüzden ufak bişi alırken ft aşağı yukarı daha iyi birde yorumlar/tartışmalar daha fazla yardımcı oluyor
iJust 2 ve yedek Coil
içinde tank pil ve usb şarj kablosu var likiti koyup direk yardırabilirsiniz yani.
Geldiğinde 0.3 ohm coille gelir o çok sıcak duman verir direk yedek 0.5 olanlardan bitane takın içindeki de yedek olarak kenarda durur.
Ilk doldurduğunda ateşleme bi süre beklesin 10dkk-1 saat emsin likiti coil yeterince ıslanmadan ateşlenirse yanabilir içindeki organik pamuk (Sadece yeni coil takıldığında böyle beklemek gerekiyor)
Likit bunlar olabilir;
Camel
Ice Mint
Bubble Gum
Saf Tütün
Alternatif : Tank/Mod öneri
KSD Mini minicik pıtırcık bişi bu :D
iStick 40w TC Yanlız USB şarj kablosu yok bun pakette ayrı alıncak fiyatı 1 dolar
Tank :
Nautilus Mini (Clone) Güzel Aroma ve likit tasarrufu için ideal bi tank ağızdan ciğere sigara gibi içildiğinden sigaradan geçiş yapanlar için ideal. Bazılarının camı 0.5mm kısa üst tarafa küçük 8mm bi oring(lastik izelasyon halkası) ekleyerek çözülüyor o problem.
1.6ohm authentic coil veya 1.8ohm clone coil
Subtank Nano clone ve Subtank Mini clone bütün subtanklar aynı tip stok coilden kullanır 0.5ohm coil clone - 1.2ohm clone
Orjinal 0.5 ohm - Orjinal 1.2ohm
0.5 ohm u 22-30w arası ister düzgün duman için
Benim önerim 1.2ohm olanlardır.
dipnot: Sepetten Enter coupon codeye tıklayıp XMAS yazın 10% indirim gelir.
Muhtemelen otomatik registred mail(7-20 days) seçili olur 20$ üstüyse yinede kontrol edip takipli olduğundan emin olur çünki flatship hem uzun sürer hemde postanın alametini bilemezsiniz önemlidir.
Paketleri 75$ altı yapın gümrükde takılıp vergiye tabii tutulmasın (zarf boyutu olanlar idealdir 1kilo altı)
Alta bide not düşün
Please do not type anything related to atomizer,e-ciragrette,nicotine,e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs.
You can safely use Starter kit,Mod,Tank,Hangsen etc to define products.
https://eksisozluk.com/entry/54843577
bir de likitleri çinden söylemeyin zehirlenirsiniz falan diyolar bi dayanağı var mı?
edit: Markalı likitten birşey olmaz en fazla aromasının ucuz olmasından tadı biraz öksürük şurubumsu olur bi kaç düzüne çin malı marka/aroma denedim sadece bi tanesi içilmez derece kötü çıktı ha aroması kısık yada daha az leziz olmayan varmı var ama o fantezik aromalar denerken denk gelenler :D
babama almanya'dan hediye gelmiş deneyeyim dedim. baya da tuttum bu elektronik sigara işini
gelen şu
http://i.imgur.com/i3Xj3ZH.jpg
2x beyaz, 2x siyah. toplam 4 e-cig
2x şarj cihazı
3 de 10ml likit çıktı içinden
likitlerin yarısını içtim bile daha 10 gün olmadı kullanmaya başlayalı
şimdi cihazda leak var, acemisi olduğum için doğru montaj yapamıyor da olabilirim gerçi
bazen saatlerce elimde emzik gibi takılıyorum hiç bir sorun olmuyor, bazen de şakır şukur likit akıyor doldurduğum boşa gidiyor vs.
neyse sevdik sonuçta, günde 2 paket kırmızı kısa malbuş içerken kendimi birden elimde emzik gibi bu aletle takılırken buldum. günde 3-5 sigara anca içiyorum
regalya nın yukardaki postundan bastım siparişi
http://i.imgur.com/BVJr0rf.jpg
tr ye gönderiyor yazıyor sitede ama adress yanlış diyor?
sipariş altında adress gözükmüyordu, yeni hesap olduğu için adreslerim kısmını doldurmadan yapıştırmıştım siparişi, ama kargo adresi verdiğimden eminim.
haftasonu ilgilenemedikleri için böyledir diye umuyorum. pztesi düzelir mi ki o adress hatası?
şimdi acemi sorularıma geçeyim
yukardaki sipariş dışında başka bir şeye ihtiyacım var mı? 35$ gibi komik bir rakam tuttu, varsa önerileriniz ekleyebilirim siparişe
bir de elimdeki dandik ego setin bataryalarını ( 3,7 volt - 650mAH ) bu yukardaki alete kullanabilir miyim bataryasız kalırsam ?
Adresi düzgün yazdıysan zipkodu vs kabul etmesi lazım nikotin 12 mg fazla gelebilir benim önerim subohm makinalarda 6mg nikotin
Likit ;
Camel
Ice Mint
Bubble Gum
Saf Tütün
güne sigara yakıp kahve yapmakla başlıyorum
bi kendime geleyim 6mg ye dönebilirim
hatta 18mg mi alsam diye düşünmedim değil :D
arada hala 1-2 tek sigara yaktığıma göre ve çok da abartılı gelmediği için direk yasladım 12mg nicoteen görünce
6 mg bana baya hafif gelebilir
neyse onaylansın da gelsin de oyniyim bakalım :D
Bi yerde yazıyordu hatta sigara tiryakiliği sadece nikotine değil içindeki diğer maddelere de oluyor diye. O yüzden ilk etapta elektronik kesmiyormuş. Fakat şunu kesin söyleyebilirim normalde iş yoğunken darlanıp zırt pırt sigara yakmaya çıkıyorsun, bununla alttan alttan çekip yerimden bile kalkmıyorum bi bakmışım akşam olmuş. Sonra farkına vardım ki çok oturmaktan belim ağrıyor bi kaç haftadır. Sigara zararlı olsa da molası baya gerekli ehe.
bi ara sigara bıraktım 6 ay kadar
tütün içtim ( golden virginia- golden horn ? - drumm )
tütün içerken sorunum sigara içiyor ama doyum alamıyordum, elim ayağım titriyordu - neden bilmiyorum
şu dandik ego doyurdu beni bilmiyorum
11mg nicoteen var içinde ama paf küf takılıyorum ve çok mutluyum
Ego tiplerde bende 16-18 mg felan içiyorum (20~ senedir kırmızı marlboro içiyorum) ama subohm tanklarda içilmiyor sert geliyor gitanes gibi nikotin yüksek olunca boğaza vurum çok :D
Boğaza vurumu azaltmak için zaten hazır 50% vg likit önerdim (Ben 80% vg içiyorum)
hatta vg kattım buna 6ml seyreldi gitti 3-4e
bu niko oranı kullanılan alete göre degisiyor diyorlar. dandik esigralarda 18ml dayıyor insanlar
Sene olmuş 2016 hala sigara...
Ijust2 + OBS Crius var şuan elimde. İçine de Vapesis likit aldım geçici.
Yalnız öyle bir mide yanması yapıyor ki, içemiyorum. 10 fırt çeksem midem kaynıyor. Normal mi bu ?
Baş ağrısı, mide bulantısı bunlar da var sanki. 1 haftaya 5ml flm içtim, çok az ama yan etkileri buna rağmen çok oldu.. soğudum biraz.
Öne çıkan mesajlar