Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

85. Oscar Ödülleri

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Argo gerçekten mükemmel bir film olabilir, halen izleyemedim ama bir film En İyi Film ödülünü yönetmeni En İyi Yönetmen gösterilmeden alıyorsa onun iyi bir film olarak görüldüğü için ödülü almadığı apaçık bir şekilde ortadadır.

Driving Miss Daisy, süper filmdir. En iyi filmi aldı, en iyi yönetmene aday olamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hak etmediği halde en iyi film ödülünü alan filmler için ilk aklıma gelenler: Chicago, American Beauty, Shakespeare in Love.

Tersine hak ettiği halde kazanamayanlar; Saving Private Ryan, Gangs of New York.

Yani Akademi'de oluyor böyle işler. Seçimleri her zaman sağlıklı değil.

Güncelleme:

"Since the first Academy Awards ceremony in 1929, only three films have won Best Picture without a corresponding nomination for Best Director: "Wings," which earned the equivalent of Best Picture at the first Oscar ceremony in 1929, "Grand Hotel" and "Driving Miss Daisy.""
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Argo gerçekten mükemmel bir film olabilir, halen izleyemedim ama bir film En İyi Film ödülünü yönetmeni En İyi Yönetmen gösterilmeden alıyorsa onun iyi bir film olarak görüldüğü için ödülü almadığı apaçık bir şekilde ortadadır.

Hayır üstüne üstlük Altın Küre'de de Ben Affleck ödüllendirilmişken, he gerçi Ang Lee'ye gitmesi en iyi yönetmenin çok sevindirdi.

Pi her yönüyle olağanüstü bir filmdi. O çapta ve düzende bir filminde daha iyi çekilmesi imkansız gibi birşeydi. Adam direk sınırları zorlayarak harika ötesi bir iş çıkarmıştı.

hahahah hayır

izlemediği filme "mükemmel bir film olabilir" diyen bölüm modu .......,,,,,,,,,,,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...