Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 abi neyine vuracaksin? adam piskin :D atar yapti bir de... kullanani anlatiyor, arastirani anlatiyor, bileni yaziyor nafile. oculus gibi oturarak kullaniyorsun masanin uzerine koyarak sensorleri. ama masasi 4x4 metre o zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Bu gün bi 5 saat oynadım herhalde adam hala triplerde sdf. Hayır bir de sabit yer seçtim eşya çok diye hala sensör diyor. İki dk düşünmeyin abi niyetiniz varsa. İnanılmaz bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Oculus lawsuit ends with half billion dollar judgment awarded to ZeniMax http://www.polygon.com/2017/2/1/14474198/oculus-lawsuit-verdict tldr; $500 milyon https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--uC3btNXu--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/ccrxsa1a6bverswo2oul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 o ceza bitirir oculusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Facebook her türlü öder parayı da benim olaydan haberim yoktu. Carmack ID'yi zenimax aka bethesda alınca bi nevi beth çalışanı olmuştu, giderken yanında hayvan gibi kod götürüp oculusu onla yapmış falan. Vay anam vay serhat olaylara gel. Zenimax kızmış tabi, 4 melyor istiyoruz diyor. Benim de babam facebook olsa benden de isterlerdi heralde. Bakalım iki arch-evilın kapışmasından kim galip gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 amazon'de den bundle aldıydım Rift+touch+ 6 oyun. Bugün öğlen geldi. Bi 12 saat filan oynadık. Çok iyiymiş alet ya. Bundan önce bi 20 dakka Vive denemiştim sadece. Hiç öyle beklediğim kadar rahatsız etmedi. Kurması da gayet rahattı. Steam VR da çalışıyor rahat. Hatta 2 vive oyunu denedik direk çalıştılar. Room scale de gayet iyi. Sensörleri öne koyduk ikisini de arkayı dönünce sıkıntı oluyor da düzgün ayarlarsak Vive'dan çok farkı yok ya. Mekan olarakda 2 metreye 1.5 metre alan yaptık yetti bütün oyunlara. Touch Controller'da Vive'ın kilerden daha iyi gibiler. Parmak hareketlerini algılaması hoş baya. Rahatlarda. Başdönmesi de sadece Gorn oynarken oldu. Yerinde sabit durup hareket edince oyunda biraz kötü hissettim kendimi. Ama yanımdakiler aynen devam etti oynamaya. Hafif bi baş ağrısı yaptı tabii de bu kadar ağır kullanıma normaldir. Robo Recall, Dead and Buried, Batman Arkham VR, Lone Echo ve Gorn en beğendiklerim oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=xwW-1mbemGc Nisan 8, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 (düzenlendi) iyi güzelde bilgisayara nasıl ihtiyaç duymayacak? Oyun kalitesinde düşüş yaşanmaz mı? Nisan 8, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 (düzenlendi) @Virus abi bu topic niye bozuk? düzeldi şimdi. Nisan 8, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Cok embeded linkin oldugu konular sapitiyor @Xenus manuel modlarin teker teker duzeltmesi gerekiyor, ne yazdikki dbden pek duzeltmek mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 john wick oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 (düzenlendi) https://www.oculus.com/experiences/rift/1656567794425255/ beleş oyun Eylül 25, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar