Joker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 semt ve sipariş verdiğiniz favori restorantlarınızı yazarsanız, bizd edeneyelim sizin sevdiklerinizi. Göztepe (Kadıköy) mcdonalds (göztepe) sıla mersin tantuni (yemek sepeti kapanmış :/) Bread's, Göztepe (yemek sepeti kapanmış :/) Fırat Dürüm Evi, Göztepe hep yemek sepetinden söylüyorum, favorilerimin 2 si kapanınca aç açıkta kaldım. hölp!
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi şu imzanı görünce hep bi gülüyorum ya sdfsdf
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Breads dışında diğer tüm seçeneklerden abanıyordum ben de :) Fırat dürüm evi baya güzeldi. Bak hele fast food söylüyorum ben ( Eskişehir - hayır apaçi değilim)
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 küçük ev - kozyatağı bbq chicken - kozyatağı bu kadar. ayda toplasan 3 kere söylüyorumdur. anane yemekleri bir başka oluyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Pizza Bulls (şişli) çok efsane pizzalari var, dominos falan halt etmiş
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Milli Mətbəx'ten söylüyorum Bok gibi. adamların mutfağı yok abi. var dersen de 2mx1m falan olur o mutfak.
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 applev0dka said: Pizza Bulls (şişli) çok efsane pizzalari var, dominos falan halt etmiş dominos zaten halt ediyor panpa. kıstas olarak kullanılmıyor.
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 özsüt küçük sezar marmaris büfe burgerhouse kokoreç ihtiyacım için ise şampiyonu kullanıyorum sdfs
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 daha iyi pizza yiyemezsın o zaman öyle diyeyim sdsfs
bck Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 applev0dka said: Pizza Bulls (şişli) çok efsane pizzalari var, dominos falan halt etmiş nasıl efsane adamlar cedar peynirini bilmiyo beyaz peynir mi diyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Cennet: Orkide Dürüm; içinde ne var bilmiyorum ama hayatımda yediğim en lezzetli dürümleri bu adamlar yapıyor. Bahçeşehir: Şark Sofrası (ya da böyle bir şeydi, yeni açıldı sayılır); lahmacun sadece, 50 tane yer var bir tek bunlar düzgün yapabiliyor. KFC; tavuk kanadı. Wienerwald; bütün tavuk. Cennet dediğim yer neresi derseniz, Florya'yla arasında e-5 var işte sdf, bazen sırf yemek yemeye gidiyorum. Ayda da ortalama 4-5 kez eve yemek söylüyorum, o da genelde evde bir şey olmadığından değil tamamen pis boğazlıktan oluyor.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 chickerstan chickenroll mutlaka deneyin.chickers genel olarak hoşuma giden bi yer.
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 göztepe - kadıköy sultanahmet köftecisi (söğütlüçeşme) asmaaltı kebap (göztepe) antep bişe sofrası ( istasyonun oralarda)
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Hisarlüstü-Wonderland Etiler-Pİzza Bulls Bebek-Dominos Urfam-Hisarüstü=)
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 dürümcü osman - adana ezo ana - mantı
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şişli Altın Şiş Kebap, Şişli (Merkez) burası mükemmel baya sdf Kimama, Nişantaşı
Joker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 zeper said: Hisarlüstü-Wonderland Etiler-Pİzza Bulls Bebek-Dominos Urfam-Hisarüstü=) eskiden bebekte çalışıyordum. tap's var baya iyi orası! dene bi kere fajitasını
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kardeşler pide & kebap - cumhuriyet caddesi
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 izmirliler de bir şeyler yazsa da pizza yemekten kurtulsak.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 deadwoll said: Bahçeşehir: Şark Sofrası (ya da böyle bir şeydi, yeni açıldı sayılır); lahmacun sadece, 50 tane yer var bir tek bunlar düzgün yapabiliyor. şark sofrasının diğer yemekleride iyi ama sağlam geçiriyorlar :P
Öne çıkan mesajlar