Joker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 semt ve sipariş verdiğiniz favori restorantlarınızı yazarsanız, bizd edeneyelim sizin sevdiklerinizi. Göztepe (Kadıköy) mcdonalds (göztepe) sıla mersin tantuni (yemek sepeti kapanmış :/) Bread's, Göztepe (yemek sepeti kapanmış :/) Fırat Dürüm Evi, Göztepe hep yemek sepetinden söylüyorum, favorilerimin 2 si kapanınca aç açıkta kaldım. hölp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi şu imzanı görünce hep bi gülüyorum ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Breads dışında diğer tüm seçeneklerden abanıyordum ben de :) Fırat dürüm evi baya güzeldi. Bak hele fast food söylüyorum ben ( Eskişehir - hayır apaçi değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 papa john's yetiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 küçük ev - kozyatağı bbq chicken - kozyatağı bu kadar. ayda toplasan 3 kere söylüyorumdur. anane yemekleri bir başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Pizza Bulls (şişli) çok efsane pizzalari var, dominos falan halt etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Tahir Usta (feriköy) FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Milli Mətbəx'ten söylüyorum Bok gibi. adamların mutfağı yok abi. var dersen de 2mx1m falan olur o mutfak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 applev0dka said: Pizza Bulls (şişli) çok efsane pizzalari var, dominos falan halt etmiş dominos zaten halt ediyor panpa. kıstas olarak kullanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 özsüt küçük sezar marmaris büfe burgerhouse kokoreç ihtiyacım için ise şampiyonu kullanıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 daha iyi pizza yiyemezsın o zaman öyle diyeyim sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 applev0dka said: Pizza Bulls (şişli) çok efsane pizzalari var, dominos falan halt etmiş nasıl efsane adamlar cedar peynirini bilmiyo beyaz peynir mi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ekmek bulamazlarsa pasta yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sehir çorum mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Cennet: Orkide Dürüm; içinde ne var bilmiyorum ama hayatımda yediğim en lezzetli dürümleri bu adamlar yapıyor. Bahçeşehir: Şark Sofrası (ya da böyle bir şeydi, yeni açıldı sayılır); lahmacun sadece, 50 tane yer var bir tek bunlar düzgün yapabiliyor. KFC; tavuk kanadı. Wienerwald; bütün tavuk. Cennet dediğim yer neresi derseniz, Florya'yla arasında e-5 var işte sdf, bazen sırf yemek yemeye gidiyorum. Ayda da ortalama 4-5 kez eve yemek söylüyorum, o da genelde evde bir şey olmadığından değil tamamen pis boğazlıktan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 chickerstan chickenroll mutlaka deneyin.chickers genel olarak hoşuma giden bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 göztepe - kadıköy sultanahmet köftecisi (söğütlüçeşme) asmaaltı kebap (göztepe) antep bişe sofrası ( istasyonun oralarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Hisarlüstü-Wonderland Etiler-Pİzza Bulls Bebek-Dominos Urfam-Hisarüstü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 dürümcü osman - adana ezo ana - mantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şişli Altın Şiş Kebap, Şişli (Merkez) burası mükemmel baya sdf Kimama, Nişantaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 zeper said: Hisarlüstü-Wonderland Etiler-Pİzza Bulls Bebek-Dominos Urfam-Hisarüstü=) eskiden bebekte çalışıyordum. tap's var baya iyi orası! dene bi kere fajitasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kardeşler pide & kebap - cumhuriyet caddesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 izmirliler de bir şeyler yazsa da pizza yemekten kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 deadwoll said: Bahçeşehir: Şark Sofrası (ya da böyle bir şeydi, yeni açıldı sayılır); lahmacun sadece, 50 tane yer var bir tek bunlar düzgün yapabiliyor. şark sofrasının diğer yemekleride iyi ama sağlam geçiriyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar