monoscope Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Aramızda bilen insanlar vardır şöyle özetleyeyim durumu. Sigara içmediğim günlerde büyük tuvaletime çıkamıyorum. Yok yani midede şişkinlik yapıyo anca 2-3 günde 1 büyük tuvalete çıkıyorum öyle olduğunda. Ama sigara içtiğim zaman deli bir şekilde etkiliyor durumu her gün düzenli olarak büyük miktarlarda tuvalete çıkabiliyorum. Durdum düşündüm acaba psikolojik mi diye, olabilir ama sanmıyorum. Sigaranın yaptığı bu etkiyi ikame edecek bir içecek, yiyecek bulduğum anda sigarayı bırakacağım ama bulamadım. Kahve geyiği döner bol bol ama kahve de sigarasız bende bir işe yaramıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 doktora git sıçamiom de. gerisini onlar halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Alkol tuvaletimi getiriyor benim. Her gun ic, sarhos gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 mazeretler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bol bol patlıcan ye teşekkür için şöyle güzel bi sarmısaklı közlenmiş patlıcan hazırlarsın sonra bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Birader mazeret dediğin şey hayatımı etkiliyor. Nefret ediyorum her sabah sigaranın bok ettiği bi ağızla uyanmaktan. Gün içinde sigaranın verdiği o yorgunluk hissinden falan ama yok yani lazım. Büyük tuvalete çıkana kadar içiyorum sonrasında içmiyorum gün boyunca anca bu duruma getirebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kahve iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Sigara ciddi anlamda sindirim sistemine yardımcı oluyor. 9. günüm oldu sigarasız. Ayıptır söylemesi henüz kabız olmasam da aradaki farkı ben de hissetmiş durumdayım. Kendi adıma şu şekilde bir yöntem buldum. Nansıtap sıvı tüketiyorum. Hem boşaltım sistemi çalışıyor hem sindirim. Umarım sana da yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ona patron kimmiş göster. poponda sigara söndür! şaka maka git doktora. 2 ilaç yazar dağa taşa sıçarsın zaten. ayrıca geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 monoscope said: büyük tuvaletime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 umut sarıkaya - tiksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 erionde böledir sıçıttırmaz adama bknz. Trainspotting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi gayet bilinen bişey nikotinin bağırsak hızlandırıcı etkisi. Sigara genel olarak yavaşlatıyor metabolizmayı, nikotin de kısa süreli normalin üzerine hızlandırdığı için sigara içmediğin zaman sıçamıyor hale geliyorsun. yeterince uzun süre bırakırsan metabolizma toparlıcak, bağırsaklar eski haline gelicek, yumuşatıcı şeyler ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kuru kayısı ye. ama taze olsun. bunu istediğin zaman yiyebilirsin. 1 avuç yeterlidir. her sabah aç karnına ılık su da içtin mi tamamdır. 7 gün içinde geri dönüş alırsın. sigarayı at çöpe gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Theridone +1, hatta kuru kayısıyı ye üstüne ılık suyu iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kuru kayısı ye, üstüne ceviz ye, ondan sonra ılık su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Nereye sıçacak bu adam o da var, kuru kayısı yedi dışarı çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 kuru kayısı ye üstüne sigara iç bişeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ben de tam günlüğe haykıracaktım bu konuda. benimkisi tam olarak can sıkıntısı. sigara içmemek çok sıkıcı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ya ben bi bırakabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 nikotinden oluyor eve nargile al sıçtırır o seni ağzında kötü kokarak uyanamzsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 GERGE said: Her gun ic, sarhos gez. bunu sadece tuvalete çıkamk için kullanmanıza gerek yok, sarhoşken hayat daha güzel lan.. valla.. ben çocukken kazana düşmüşüm daha ayılamadım.. hayat çogzel lan http://forum.paticik.com/thumbnails/8ba/d2a/a27/710/cfc/ea3/469/2af/323/23e/37_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bıraktım çoktan sigarayı her sbaah ve her akşam 1er avuç kayısı yiyip 15er dakka tuvaleti garantiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 o 15 dakkanin yarisinda telefonda oyun falan oynamiyosan durum kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Basur olcam ıkınmaktan 15 dakika boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar