Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı neden bırakmıyorum

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Aramızda bilen insanlar vardır şöyle özetleyeyim durumu. Sigara içmediğim günlerde büyük tuvaletime çıkamıyorum. Yok yani midede şişkinlik yapıyo anca 2-3 günde 1 büyük tuvalete çıkıyorum öyle olduğunda. Ama sigara içtiğim zaman deli bir şekilde etkiliyor durumu her gün düzenli olarak büyük miktarlarda tuvalete çıkabiliyorum.

Durdum düşündüm acaba psikolojik mi diye, olabilir ama sanmıyorum. Sigaranın yaptığı bu etkiyi ikame edecek bir içecek, yiyecek bulduğum anda sigarayı bırakacağım ama bulamadım. Kahve geyiği döner bol bol ama kahve de sigarasız bende bir işe yaramıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Birader mazeret dediğin şey hayatımı etkiliyor. Nefret ediyorum her sabah sigaranın bok ettiği bi ağızla uyanmaktan. Gün içinde sigaranın verdiği o yorgunluk hissinden falan ama yok yani lazım. Büyük tuvalete çıkana kadar içiyorum sonrasında içmiyorum gün boyunca anca bu duruma getirebildim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara ciddi anlamda sindirim sistemine yardımcı oluyor. 9. günüm oldu sigarasız. Ayıptır söylemesi henüz kabız olmasam da aradaki farkı ben de hissetmiş durumdayım.

Kendi adıma şu şekilde bir yöntem buldum. Nansıtap sıvı tüketiyorum. Hem boşaltım sistemi çalışıyor hem sindirim. Umarım sana da yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gayet bilinen bişey nikotinin bağırsak hızlandırıcı etkisi. Sigara genel olarak yavaşlatıyor metabolizmayı, nikotin de kısa süreli normalin üzerine hızlandırdığı için sigara içmediğin zaman sıçamıyor hale geliyorsun.

yeterince uzun süre bırakırsan metabolizma toparlıcak, bağırsaklar eski haline gelicek, yumuşatıcı şeyler ye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...