Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 soyle bir konsept var gene razerden bu nasil ? hi ? iyi dimi :) http://www.youtube.com/watch?v=UiQ0AnlfBu4 http://www.razerzone.com/asset/campaign/switchblade/gallery/gallery-7.jpg http://www.razerzone.com/asset/campaign/switchblade/gallery/gallery-8.jpg http://www.razerzone.com/asset/campaign/switchblade/gallery/gallery-9.jpg http://www.razerzone.com/asset/campaign/switchblade/gallery/gallery-2.jpg http://www.razerzone.com/asset/campaign/switchblade/gallery/gallery-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 O alette controller yok bide hantal duruyor, edge bu açılardan avantajlı tam big picture oyunlarını çalıştırmalık. Derdim ama pil ömrü yüzünden vazgeçiyorum zaten evde elektrik kablosuna bağlı oyun oynuyorsam bilgisayarı konsolu tercih ederim. dasaaa said: GERGE said: Kanuni beni gecti yani hemen begenme konusunda. Bir trait'imi daha kaybettim =( babanla da anlaşmaya çalışıyorum. "evde kullanılmayan tablet var lan! somali'de millet yemeye karton bulamıyor" diye sinirlendi dün. anlaşıcaz inşallah. Ahahadgaha. Geçen gün de bana dert yanıyordu babası, bizim hanımı kubuntu mudur zubuntu mudur afrika kabilesi gibi bişeylere alıştırdı ne olacak bu çocuk bilmiyorum =(( diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Kanuni onun laptop'unu yaptılar.Başta böyle handbookumsu idi sonra vazgeçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 razer blade o yahu. sitesinde hala gorunuyor edge blade switchblade diye uclu. hepsi gereksiz pahali. gamingin apple i olmuslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Hepsi gereksiz zaten, para sican sirf almis olmak icin alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Haa sorry...Bu switch gene alınabilitesi olan bir şey de o blade sağlam kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 razerden ben hiçbişi almam nedense pek sevmiorum o karanlık temasını her ürünü siyah. Ama pc gameing yatırımı yaptıkları için sempatim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 blade alırdım abi para olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Kanuni said: 900 gr :) el-bilek kiriliyor falan nesiniz kristal cocukmu :D sen kaslısın abi anlamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 dasaaa said: işin içine oyun girince bariz ilgimi çekmedi lan. ama güçlü tablet arayanlar kullanabilir hani.kaç kilo bu? dasaaa said: yok abi senin hiç yapamadığın X/Performans hedelerini yapabiliyoruz. sana tech bişi göster, anında seviyorsun. adam sadece itiraz lan. tablette oyun oynancak diye "istemezük" yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 GERGE said: 2 pound tablet kulanilmaz. Aceace said: Çok ağır olmadığı kesin. Ama tablet olmadığı da kesin. Razer ismini bide şeklini görenler atlayacaktır elbet. dasaaa said: ağılık/performans ağır abi 900gr. biraz daha taşı da laptop al bari. elinde kullanıcaksın sonuçta bunu. ne kadar hafif olursa o kadar iyi. windows 8 tabletler 2 pound oluyor zaten. bu da 2 pound. tablet bu. bu arada dasaaa git Galaxy S III mini al, tablet diye kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bone said: dasaaa said: işin içine oyun girince bariz ilgimi çekmedi lan. ama güçlü tablet arayanlar kullanabilir hani.kaç kilo bu? dasaaa said: yok abi senin hiç yapamadığın X/Performans hedelerini yapabiliyoruz. sana tech bişi göster, anında seviyorsun. adam sadece itiraz lan. tablette oyun oynancak diye "istemezük" yapıyor. abi sadece bone'un karşı çıkması bile benim ne kadar haklı olduğumun göstergesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 gezerken oyun oynar artık. gezerim ben hey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 iyide, tablette oyuna ben istemezük derim zaten dasaaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 1 kilo tablet mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi adam isveç'te mi isviçre'de mi ne... oyun oynadı! oyun oynadı ya! dışarıda sarı kafalı, taş hatundan geçilmeyen yerde, bu adamı bonec'ten The Bone'a çevirecek yegane yerde adam oyun oynadı. yapmayın etmeyin.hayatınıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 oyunlara karşı büyük bir nefretin var gördüğüm kadarıyla. tablette oyun var diye bile aşırı tepki veriyorsun. bence bir çık dolaş, sakinleştirir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bone başlığını açtılar senin niye uğramıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi benim sıkıntım senin gibi adamların hayatını yakmasına lan. yazık ediyorsunuz olm. eğer kötü beslenme ve aşırı kilo ve süper hareketsizlikten dolayı morbid obez durumda ölmezseniz bunun sıkıntısını yaşayacaksınız. oyun tableti ise salakça bi konsept. salakça olmasının sebebi sen değilsin ama. sadece salakça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Akito said: bone başlığını açtılar senin niye uğramıyosun ? sen benim yerime takılsana orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dasaaa said: abi benim sıkıntım senin gibi adamların hayatını yakmasına lan. bir insan hem oyun oynayıp hem gezip dolaşıp hem hobileri olabiliyor. senin için çok zor bunu algılaması, evet farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 hobi dediğin oyunlarının fotolarını çekip paylaşmak, wot yazmak falan sanırım. olm hayatının merkezinde hobi gibi, yan bi dal gibi olması gereken oyun var senin yaw. olm yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 tablette ciddi ciddi oyun oynanmaz abi dishonored gibi oyunlar falan. eğlencelik, arcade oyunlar oynanır bence. dışarda hikayeyi doğru düzgün takip edemezsinki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dasaaa said: hobi dediğin oyunlarının fotolarını çekip paylaşmak, wot yazmak falan sanırım. benim yaptıklarım seni bu kadar rahatsız ediyorsa, isveç'e gelsen insanları görsen, anında ülkenin haritadan silinmesini isterdin herhalde. bu arada hayır, hobiyle onu kastetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi cidden anlamıyorsun di mi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar