bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Livered said: 6.2 saros diyorlar. Yalnız bugün türkiye bir deprem fırtınasımı yaşıyor nedir. Sabahtan beri her yer sallanıyor. ne gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kamyon geçti sandım, depremiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 biri kamyon der biri vapur der nerelerde yaşıyonuz arkadaş siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sallanan ev iyidir kolay yıkılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Llama said: biri kamyon der biri vapur der nerelerde yaşıyonuz arkadaş siz yaşamıyorum abi çalışıyorum asfdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bizim yanımızdaki evi yıkıyorlar, yanlışlkla bizim binaya daldı kepçe sandım neyse ki depremmiş baya tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 geberen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Sabah sınavlarım da iptal olmuştu kar yağışı yüzünden, doğal afetler yüzünden psikolojim bozuldu resmen, şok geçiriyorum ya hala. Sallandık ehe, mehehe diyebilmek güzel, alışıyorsun da, ama çocuk halimle 99'daki travmadan sonra hala kapı-cam çarpsa irkiliyorum ben. Ben de Kadıköy'deyim ve salladı bayağı. Ege ve Saros Körfezi açıklarında olan depremi nasıl bütün Marmara hissediyor abi? http://neic.usgs.gov/neis/bulletin/neic_c000el2f_l.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 olsa buraya mı yazacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Tarih: 2013.01.08 Saat: 16:16:06 Enlem(N): 39.6462 Boylam(E): 25.4833 Derinlik(km): 8.4 Büyüklük: 6.2 Yer: EGE DENİZİ Çözüm Niteliği: İlksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Fistan said: geberen var mi forumda 7-8 sene önceki günlerine, huysuz ergene dönüştün sen. kendin çalıp kendin oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yok hep öyle idi o değişme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 deprem vergileri de saga sola harcandigina gore buyuk bir deprem sonrasi sokakta kalma durumunda her turlu gg hele ki kis gunu. gecmis olsun bu boyuttaki depremler iyidir. bulundugumuz fay hattinda siradaki buyuk deprem istanbul'un guneyinde olacak diye aciklayan bir yazi vardi. umarim cok yikici olmadan atlatiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bi ara bi doğru düzgün yazmaya başlamıştı ya hatırlıyorum. ama tahmin ediyorum gerçek hayatta çok kibar biridir burda rp yapıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu adamlar sürekli olarak izmir karşıyaka diyo deli oldum. Sonra gel de korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sanssizsansli said: bi ara bi doğru düzgün yazmaya başlamıştı ya hatırlıyorum. ama tahmin ediyorum gerçek hayatta çok kibar biridir burda rp yapıyo işte. ahahah IRL çekilmez bi tiptir burda olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahahaha kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bunu da atlattık inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hani nerede ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Gecmis olsun patichanlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 applev0dka said: BabacumMostors said: çanakkale 10 saniye fln sallanmış çanakkaledemisn merkez mi orasiyms yok hanım bozcaadada, brdak çanak kırılmış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 biz en aşağı 1 dk sallandık ya, depremin ortasında annemi aradım ona konuştuk sallantı esnasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 dışarıda olduğumdan mütevellit hissetmedim ben herhalde. /bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 of gene 1-2 hafta "BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ GELİYOR MU?" diye takılacak herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar