BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 çanakkale 10 saniye fln sallanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ege denizi 6.4 müş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bursa iyi sallandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bi tek ben hissetmedim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İstanbul Bahçeşehir'in çok ilerisinde Allah'ın unuttuğu yerdeyim, zaten kar yüzünden her yer kapalı A4 boyunda kar yağıyo burada, bi de deprem oldu, hayatta kurtarmaya falan gelemez kimse. Neredeyse bi 10 saniye falan sallandık, bayağı uzun sürdü. Edit: A4 derken Audi A4 kadar da değil A4 kağıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 5.8 saroz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 duble post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 BabacumMostors said: çanakkale 10 saniye fln sallanmış çanakkaledemisn merkez mi orasiyms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ulan dedim noldu pis sallandık. Balıkesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.itusozluk.com/goster.php/8+ocak+2013+saroz+depremi http://www.ntvmsnbc.com/id/25412346 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bursa çılgın attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Law said: Ege denizi 6.4 müş. Şimdi 5.8 saroz diye güncelleme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 çekmeköyde hiç bişi hissetmedik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ufak deprem iyidir gazını alır altınızdaki plakanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 karaköyde dizlerim titredi resmen lan bina zaten 500 senelik. her vapur yanaştığında sallanıyoruz. dedim bu vapur iyi salladı. sora bi baktım vapur mapur yok ortada asdfasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Rewendor said: Edit: A4 derken Audi A4 kadar da değil A4 kağıt. ahahah bunu demeseydin komikti ama bizi aptal yerine koyarak bütün espriyi bozdun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şener hocamız çıksada anlatsa bişiler iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antennas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Kadıköy uzanmıştım n'oluyoruz dedim. Büyük ölçekli bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 izmir de güzel sallandı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sıkıcı hayatıma bir heyecan geldi kısa sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 mokoko said: karaköyde dizlerim titredi resmen lan bina zaten 500 senelik. her vapur yanaştığında sallanıyoruz. dedim bu vapur iyi salladı. sora bi baktım vapur mapur yok ortada asdfasdfs sen ileriye yönelik yatırım yapma, ye iç eğlen, her günün değerini bil mokoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 6.2 saros diyorlar. Yalnız bugün türkiye bir deprem fırtınasımı yaşıyor nedir. Sabahtan beri her yer sallanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 elim ayağım titriyor hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 10. kat ve en üst kattayım. yok böyle bir sallamak mis mis. nam nam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar