BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ya ühühüü dövceksiniz ama içimi birine dökmem lazım :( Bir kız var :P Tamam vuramyın acıyoooo Bir kız var , onu her gördüğümde içimde bir ısınma oluyor, kalbim daha hızlı atmaya başlıyor, ve saçmalıyorum, dilin dolanıyor ühühühüh aşık mı oluyorum ya :( kızda hanım hanımcık bişi zil çaldı bu kadar yeter :( çmdakkk not : kusura bakmayın böyle bir pg açmak istemezdim amaa dayanamıyorumm[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 grip olmuşun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 olur oyle sen aanmsındır ne olduunu o hislerin aten korkma olur yaşı kaöç kzın onu söle cin çağırırken tanışmadınız umarım.[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aşk güzel şey tabi ama süründürüyo ya =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: ayar, 17 Kasım 2004 16:12 tarihinde demiş ki: grip olmuşun sen hahahah grip virusu dolasıo bu aralar dikkatli olun hehehehe sanada gecmıs olsun kardes senın durumunu en iyi su sarkı ifade eder "aşıksın aşıksın sen aşıksın arkadaş dındırırnınındnr" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 durun yahu aşka sarmayın hemen. hormonlar ne b.k yiycek?[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 melodiyi de vermiş eleman ya .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Özlediğim hisler :) Değerini iyi bilin o hislerin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 . <---- kaanı sagda gordugunuz nokta kadar tanıya bir insan kaanın asık olmayacagını bilir encede grip olmussundur sen yesil gozlu kıııız ben hala kendi derdimdeyim bugunde tanısamadım soyledikleriniz ise yaramadı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: trgdy, 17 Kasım 2004 16:20 tarihinde demiş ki: . <---- kaanı sagda gordugunuz nokta kadar tanıya bir insan kaanın asık olmayacagını bilir encede grip olmussundur sen yesil gozlu kıııız ben hala kendi derdimdeyim bugunde tanısamadım soyledikleriniz ise yaramadı heralde prdon yaa sagda diil solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sen daha sağını solunu bilmiyorsun kaan'ı nerden bilcen[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bu hislerin anlamı belli bişi yani sende biliyorsun:) sonuçta kız bu forumlarda değil galiba:) boşuna yazmışın[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Holyman, 17 Kasım 2004 16:24 tarihinde demiş ki: sen daha sağını solunu bilmiyorsun kaan'ı nerden bilcen napim ama yaa kafamda cok sey var cook[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 böğükk :( aşık oldum yanii nese yarın açılırım :P @dogmeat kızı ruh çağırma seansında tanımadım ve kız 87 li :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eee olsun ergen mergen kız çok hanım efendi bişi çokta tatlı bende 85 liyim zati :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kızla tanışıcaksan bikaç tavsiye verebilirim. Teknik 1 Dediklerimi aynen uygula kızla tanışırsın. ilk iş - Kızın yanına bir haşin ve cool bir şekilde git. ikinci iş- kızın gözlerinin içine o kadar haşin bakki kız gözlerini senden alamasın üçüncü iş - patlat tokatı kıza dördüncü iş - KAHPEE diye bağır beşinci iş - Arkanı çok cool bir şekilde dön ve kapıdan çık altıncı iş - kapıdan çıkınca hemen ordan kaç kız seni bulursa tanışırsınız ama iyi olmaz sanıyorum Teknik 2 kızın yanına git dün üstüme düştün hatırladın mı ? de kız bir an dumur olur sonra gülümser. Oturabilirmiyim de kız kesin buyur der sonra gözlerin ne güzel de kız şımarır sonra sonra patlat tokatı ve ne şımarıyon lannn ...puuuuu diye bağır Teknik 3 kızın yanına git çince küfür et kız anlamaz sonra sana çok güzelsin dedim de çıkar pipini salla[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 dünyaya küsmeden önceki son his[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lam shapshal bunlar benim taktikler :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hee ölemi pardon o zaman[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Bellow, 12 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Dediklerimi aynen uygula kızla tanışırsın. ilk iş - Kızın yanına bir haşin ve cool bir şekilde git. ikinci iş- kızın gözlerinin içine o kadar haşin bakki kız gözlerini senden alamasın üçüncü iş - patlat tokatı kıza dördüncü iş - KAHPEE diye bağır beşinci iş - Arkanı çok cool bir şekilde dön ve kapıdan çık altıncı iş - kapıdan çıkınca hemen ordan kaç kız seni bulursa tanışırsınız ama iyi olmaz sanıyorum Sanık sizindir hakim bey...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Delanoresse, 17 Kasım 2004 17:17 tarihinde demiş ki: bu hislerin anlami 1-) anneni arzuluyosun 2-) gaysin ve babani arzuluyosun gay olsam başkasını arzularım babamlamı ilişkiye gircem :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 cıkar pipini salla ahahahah oldum gulmekten tam sinirlerim bozukken iyi geldi valla[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 amanın demekki ben gayim ve kızlardan hoşlanıyom garip bi durum :P not : o kızlar erkek değildir dem i? yok cnm değildir[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 * Sıradaki dava der ve nasıl olsa 1 hafta içinde çıkacak yeni aşk hikayesini bekler sonra babacum gibi bağırır Potasyummm * [signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 en azından içinde var bişeyler :) 1. şıkkı es geçmiş direk :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar