Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu hislerin anlamı ne ? :(

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya ühühüü dövceksiniz ama içimi birine dökmem lazım :( Bir kız var :P Tamam vuramyın acıyoooo

Bir kız var , onu her gördüğümde içimde bir ısınma oluyor, kalbim daha hızlı atmaya başlıyor, ve saçmalıyorum, dilin dolanıyor ühühühüh aşık mı oluyorum ya :( kızda hanım hanımcık bişi zil çaldı bu kadar yeter :( çmdakkk

not : kusura bakmayın böyle bir pg açmak istemezdim amaa dayanamıyorumm[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

olur oyle sen aanmsındır ne olduunu o hislerin aten
korkma olur

yaşı kaöç kzın onu söle
cin çağırırken tanışmadınız umarım.[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayar, 17 Kasım 2004 16:12 tarihinde demiş ki:
grip olmuşun sen

hahahah grip virusu dolasıo bu aralar dikkatli olun hehehehe

sanada gecmıs olsun kardes senın durumunu en iyi su sarkı ifade eder "aşıksın aşıksın sen aşıksın arkadaş dındırırnınındnr"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 17 Kasım 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
. <---- kaanı sagda gordugunuz nokta kadar tanıya bir insan kaanın asık olmayacagını bilir encede grip olmussundur sen yesil gozlu kıııız ben hala kendi derdimdeyim bugunde tanısamadım soyledikleriniz ise yaramadı heralde

prdon yaa sagda diil solda
Sosyal ağlarda paylaş

kızla tanışıcaksan bikaç tavsiye verebilirim.

Teknik 1
Dediklerimi aynen uygula kızla tanışırsın.

ilk iş - Kızın yanına bir haşin ve cool bir şekilde git.
ikinci iş- kızın gözlerinin içine o kadar haşin bakki kız gözlerini senden alamasın
üçüncü iş - patlat tokatı kıza
dördüncü iş - KAHPEE diye bağır
beşinci iş - Arkanı çok cool bir şekilde dön ve kapıdan çık
altıncı iş - kapıdan çıkınca hemen ordan kaç kız seni bulursa tanışırsınız ama iyi olmaz sanıyorum

Teknik 2
kızın yanına git dün üstüme düştün hatırladın mı ? de kız bir an dumur olur sonra gülümser. Oturabilirmiyim de kız kesin buyur der sonra gözlerin ne güzel de kız şımarır sonra sonra patlat tokatı ve ne şımarıyon lannn ...puuuuu diye bağır

Teknik 3
kızın yanına git çince küfür et kız anlamaz sonra sana çok güzelsin dedim de çıkar pipini salla[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 12 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
Dediklerimi aynen uygula kızla tanışırsın.

ilk iş - Kızın yanına bir haşin ve cool bir şekilde git.
ikinci iş- kızın gözlerinin içine o kadar haşin bakki kız gözlerini senden alamasın
üçüncü iş - patlat tokatı kıza
dördüncü iş - KAHPEE diye bağır
beşinci iş - Arkanı çok cool bir şekilde dön ve kapıdan çık
altıncı iş - kapıdan çıkınca hemen ordan kaç kız seni bulursa tanışırsınız ama iyi olmaz sanıyorum

Sanık sizindir hakim bey...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 17 Kasım 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
bu hislerin anlami

1-) anneni arzuluyosun
2-) gaysin ve babani arzuluyosun

gay olsam başkasını arzularım babamlamı ilişkiye gircem :P[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...