duende Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bazı isimlerin yanında rutbe gibi şeyler varya onlar nasıl alınıyo topiclere 5000 msj bırakıncamı ozel mesajlamı konu acıncamı nasıl??? bende istiyorummm[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1000-5000-10000. mesajlarında birer küçük simge oluşur nick'inin altında. fakat rütbe/madalya için post kasılmaz, tasvip etmiyoruz. bak arcane'e kastı kastı, şimdi kakalıcak adam arıyo. :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 o rütbeye sahip olan insanın ne kadar süper, karizmatik bir insan olduğunu gösteriyor.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 o rütbe insanın üzerine yakışanı giymesidir[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yok öle :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 rutbeden kastın title mı madalya mı[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Brook Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Madalya denen gereksiz şeyden bahsediyor heralde.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sizi bilmem de ben o madalyaları görünce yardım ettiklerimi, çözüm bulduğum topicleri hatırlıyorum.başkasınınkine bakınca da aldığım yardımları tabii..madalya sux orası ayrı :). http://forum.paticik.com/unvan.php bi de burası var nick altında öbür ayarları yapmak için, baya faydalı bişiy tavsiye ederim :)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yazdığım mesaj silinmiş ehehehhe kendi adıma konuşuyorum o zaman zgrw'nin quote'unu gören varsa... edit: zgrw'ninki de silinmiş hadi bakalım :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Kasım 2004 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yalnız bizimkiler değil arada baya gitmiş :) sayfa kısalmış :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yaaa benimkide silinmiş ühühühüh *ağlar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ayrıca (bkz: 1k lirik madalyası)'da var :tup:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 o rütbe ne kadar boş vaktimizin oldugunun bir göstergesidir...[signature][hline]tuana...
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 isim yanında rutbe yoktur az vodka vardır[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Gevezelik tescil işlemi bir manada.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Babacum'a rütbe istiyorum. 5.5kg diye :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 çok gereksiz bişi bak sırf ben bende olmasın diye cevap yazmıyom çoğu okuduğum konuya :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 peki kaz msj yazdıgımı gorebiliyorumuyum ne kadar kalmıs biraz daha kasıyım diye cunku o rutbe bence kusel bişi ozellikle wj bide wj olmak için ne gerekiyor bende olmak istiyorum[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aristokrat bi aileden gelmen gerekiyor. ingiliz kraliyet ailesi tercihtir.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
duende Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 playlistimde 1000den fzla sarkı var cok guzel yaparım wjlik yetkililere seleniyorum deneyin bni bellowa sorun isterseniz eger o bar acarsa ben dj olcam[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
Balici007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 banada bişiler yaparsanız fena olmaz.
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: trgdy, 17 Kasım 2004 20:56 tarihinde demiş ki: playlistimde 1000den fzla sarkı var cok guzel yaparım wjlik yetkililere seleniyorum deneyin bni bellowa sorun isterseniz eger o bar acarsa ben dj olcam yooo :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Öne çıkan mesajlar