Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nizklerin yanındaki rutbe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazı isimlerin yanında rutbe gibi şeyler varya onlar nasıl alınıyo topiclere 5000 msj bırakıncamı ozel mesajlamı konu acıncamı nasıl???
bende istiyorummm[signature][hline]i've been here
i've been there
i've been every fuckin where
Mesaj tarihi:
1000-5000-10000. mesajlarında birer küçük simge oluşur nick'inin altında. fakat rütbe/madalya için post kasılmaz, tasvip etmiyoruz. bak arcane'e kastı kastı, şimdi kakalıcak adam arıyo. :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
Madalya denen gereksiz şeyden bahsediyor heralde.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
sizi bilmem de ben o madalyaları görünce yardım ettiklerimi, çözüm bulduğum topicleri hatırlıyorum.başkasınınkine bakınca da aldığım yardımları tabii..madalya sux orası ayrı :).

http://forum.paticik.com/unvan.php bi de burası var nick altında öbür ayarları yapmak için, baya faydalı bişiy tavsiye ederim :)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
yazdığım mesaj silinmiş ehehehhe
kendi adıma konuşuyorum o zaman zgrw'nin quote'unu gören varsa...

edit: zgrw'ninki de silinmiş hadi bakalım :)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Kasım 2004 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok gereksiz bişi bak sırf ben bende olmasın diye cevap yazmıyom çoğu okuduğum konuya :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
peki kaz msj yazdıgımı gorebiliyorumuyum ne kadar kalmıs biraz daha kasıyım diye cunku o rutbe bence kusel bişi ozellikle wj bide wj olmak için ne gerekiyor bende olmak istiyorum[signature][hline]i've been here
i've been there
Mesaj tarihi:
playlistimde 1000den fzla sarkı var cok guzel yaparım wjlik yetkililere seleniyorum deneyin bni bellowa sorun isterseniz eger o bar acarsa ben dj olcam[signature][hline]i've been here
i've been there
  • Yeni Oluştur...