photographer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 hakkaten çok iyi fiyatmış şu hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 eski seriyi indirimli satıyorlar işte uzun lafın kısası yeni seriyi push etmeden stok eritiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 v2 daha mantıklı 550 liraya bulunuyor hb de n11de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ben de eski seri var memnunum. tek sıkıntı yeşilleri güzel vermiyor. hani google'dan çekmediğim yeşil turquaz kalmadı bildiğin beyaz veriyor yani çoğunu. ambilight tv da var bende ona bağlıyorum film izlerken fln iyi oluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 olm hepinizin mi kendi evi var? kiralık eve bunu koymuyorsunuz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 barbu said: olm hepinizin mi kendi evi var? kiralık eve bunu koymuyorsunuz sanırım? niye koymayalım kiralık eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 barbu said: olm hepinizin mi kendi evi var? kiralık eve bunu koymuyorsunuz sanırım? bence sistemi yanlış anlamışsın sen. kiralığa konmayacak bir yanı yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 lamba abi bu. takıyosun abajura falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Düz tak çalıştır mı yani? Duy muy değiştirilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 aynen bildiğin ampül işte led. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ucuzunu alsak kötü mü şimdi? fark çok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 valla pahalısı yeni çıkmış zaten. ben nisandan beri ucuzunu kullanıyorum işte evde dediğim gibi yeşiller hariç herşey süper. yani yeşil de veriyor vermiyor değil ama sönük biraz. ambilight tv ile de güzel oluyor. her film olmasa da böyle renk odaklı filmler baya iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bu anahtar ve uzaktan kumanda işi nasıl çalışıyor? ampüllerin takılı olduğu lambayı hep açık mı bırakıyoruz? anahtar ampülü açıp kapatıyor ama elektrik işi nasıl oluyor? aldatan beyler için peace of mind beyler asdasdasd https://www.youtube.com/watch?v=KpBJS8ezjII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 sana kalmış. lambayı kaparsan telefonla açamıyosun ama açık lambayı telefonla kapayabiliyorsun. biraz baktım çok az da olsa bi elektrik yiyormuş o haldeyken. mesela diyelim salona kuracaksınız bu sistemi bi tane lambanızı standart tutmanızı öneririm. birşey olur acil ışık gerekir anahtardan açıverirsiniz telefonla uğraşmaktansa. kumanda da bunun için işte. ama kumanda da kesin kaybolur fln yani asdf standart tutmak için de en uygunu tavan lambası. ben 2 tanesini lambadere taktım üçüncüyü salonda 2 sarkıt var birine taktım ama güzel olmadı. göz alıyor falan. o yüzden odada kullanıyorum. bi gün batımı fotosu çektim ilk aldıgımda. onla böyle japon kerhanesi yapıyorum genelde akşamları huzur buluyorum. https://s32.postimg.org/kn5d5udbp/13664499_10153593276391360_1519189371_n.jpg böyle şeyler de oluyor. https://s32.postimg.org/cix913qwl/13652570_10153593277516360_326548990_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 japon keranesi gibi olmuş abi tebrik ederim asdasdsad eğer anahtarı açık bırakarak telefondan veya kumandadan kullanıyorsak ben yatak odasında kullanabilirim ya. yatağın yanında anahtar yok, lamba yok (tepede var sadece) zifiri karanlıkta kalkıp anahtarı aramak durumunda kalabiliyorum. tabii bunun için 600 lira verene kadar 2 tane fıstık gibi sehpa üstü lamba alırsın asdasd. kendi evimde yatırım yapıp gireceğim ben bu işe. birkaç seneye ancak o da. ilk evimde yapmıştım baya fantastik olmuştu. tabii hue falan yoktu. yerden duvara aydınlatma, tv arkasına led stripler, mutfak mobilyası tezgah üstüne led stripler falan filan. ben tepeden aydınlatmadan baya rahatsız oluyorum. şimdi tuttuğumda evde mutfakta tavanda literally 20 tane spot ışık var ve BEYAZ. açtığım zaman biri gelip de ameliyat masasına yatıracakmış gibi hissediyorum. allahtan aklı çalışan biri varmışta mutfak tezgahının üstüne sıcak ledler takmış onları açıyorum sadece. pc odasına 3 başlı baya güzel bir şey aldım ikea'dan biraz paraya kıyıp. bu hue ile baya güzel olurdu ama bu haliyle de güzel ondan pek arayışım yok. pc odası kalıcı düzenine geçince ben de japon keranesi gibi yaparım hue hue hue. salona şunu aldım, http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/aydinlatma/yer-lambalari/90291127/stockholm-yer-lambasi.aspx iki ampul var üzerinde, biri loş biri güçlü pc odasına da şunu aldım, http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/aydinlatma/yer-lambalari/50226025/kvart-yer-ve-okuma-lambasi.aspx 2 tanesine 20w birine 40w taktım, iki ayrı tavana loşları verdim mi süper ambiyans oluyor odada zaten çok geniş değil. yemek falan yerken 40w'ı da açıyorum en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 len sen demeden ben dedim zaten. :) karşı komşular da aşırı yakın. neler düşünüyolar çok merak ediyorum. gazino gibi salonum paso rengi değişiyo birileri geldiğinde falan oynuyor millet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ıasoıdas görmemiştim sitede bazen eve girerken karşı apartmanda japon keranesi gibi bir ışıklandırma görüyorum şimdi düşünmeye başladım ulan acaba hue mi diye ondan sonra bir gülme aldı hue hue hue diye çünkü zevksizlik paçalarından atıyor hue olsa ne olmasa ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 rahatlatıyo abi pembe asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Resimleri görünce alasım kaçtı yeminle sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 türkuaz hastalığı var bende, aydınlatma olarak ne kadar iyi olur bilmiyorum ama baya denemek istiyorum. sanırım onun için yeni seriyi almak gerekiyor yeşilleri iyi vermiyorsa eski seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 o zaman taşınırken ilk kurdugumda çektiğim fotoları atayım da iyice soğuyun asdfg maxim gazinosu https://s31.postimg.org/m18u0hyrv/13664394_10153593321101360_960117155_n.jpg https://s31.postimg.org/88uf4v80b/13652703_10153593321131360_514746412_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bingildak said: türkuaz hastalığı var bende, aydınlatma olarak ne kadar iyi olur bilmiyorum ama baya denemek istiyorum. sanırım onun için yeni seriyi almak gerekiyor yeşilleri iyi vermiyorsa eski seri. valla ben şunu görünce çıldırmıştım o yüzden biraz hayal kırıklığı oldu işte :/ https://youtu.be/IT5W_Mjuz5I?t=46 gerçi şöyle bişi de farkettim önemli bişi onu da ekleyeyim hue disco diye bi program var. ışıkları random değiştiriyo disco ortamı yaratıyo. orda geçiş olurken süper yeşil turquaz vermeyi başardı. yani ışık verebiliyo aslında ama aplikasyonda bi sıkıntı olabilir. google'dan turquise fln yazıp imaj indirdim yine beyaz oldu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Hue hue hue http://orig00.deviantart.net/3da5/f/2013/319/9/7/profile_picture_by_huehuehue_plz-d6ud4sy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 su espriyi yapacaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Parke ve duvardaki boyada çok önemli ya. Benim evdeki parka böyle garip beyaz gibi bir şey. Baya sevmiyorum. Ona ne ışık vurdam ambiyansı bok eder. Duvarlar aynı şekilde kir göstermesin diye ev sahibi sarımtrak iğrenç renkler istiyor haklı olarak. Işığı gösteren iki ana şey bok gibi olunca istersen duvardan duvara hue hue yap yani. Ondan kendi evin olması önemli benim kadar otistik yaklaşıyorsan konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar