Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 normal fiyatı daha düşük olur di mi ? iphone 5 çıktığında 3100 fln di sanırım bu sğitelerde normal dükkanlra geldi düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 avrupa da çıktı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 S4 pro yerine S600 olsaydı belki düşünebilirdim. Ben HTC One almayı düşünüyorum. Donanım ve performans olarak daha iyi çipset dışında gpu, batarya gibi çoğu özellikler aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 grey de 2200 çektiler,caddede önüme gelene terlikle vurarak uzaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 nisanin ilk haftasi geliyormus sony bayilerine. 10 gun daha bekliyecez demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 corbasini yapmis adamlar. https://www.facebook.com/photo.php?v=10200356554889641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bunu alan kullanan varmı??? s3 gibi hayal kırıklığı olmasın. s3 ü sattığımdqan beri nokia 1110 kullanıyorum pek sorunum yokta iş görüşmelerinde kullanmak zorunda kaldığımda garip bakışlara maruz kalmaktan sıkıldım, birde androidi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 s3 ne bakımdan hayal kırıklığı oldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 S3'den her sekilde iyi olur bence. Xperia bir kere; tasarim, malzeme kalitesi ve yazilim kalitesi garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 s3 bana çok ititci geldi, özelliklerine kandım aldım kasası bi acayip böle kalitesiz ozensiz geldi. birde anlatamadığım bişey var telefonu elime alıp kullanasım, karıştırasım gelmiyordu o bakımdan benim için hayalkırıklığı oldu. edit : gergeye güvenim tam tavsiye ettiği laptoptan memnunum :) umarım bundanda memnun kalırım. abi şimdi gittigidiyordan alsammı? yoksa istanbul bilişime gelmesinimi bekleyeyim? bi sıkıntı falan olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sony dukkanlarina geldiginde garantili al bence, 1700TL veren 1800TL verip garantili de alir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Xperia'nin bir iyi yani da Cyanoden uyumu, kendi Cyanogen projesi var Sony'den de destek alan: https://sites.google.com/site/projectfreexperia/ Para filan almadilar ama kaynak kodlarini verdi Sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi teşekkür ediyorum, nezaman geliceğine dair bi tarih falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Nisan'in ilk yarisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ya bu telefonun sarj ve kulaklık olayı nasıl? girişleri kapatan zımbırtıların su geçirmemesi için çok sağlam yapıldığını bu yüzdende kulaklık takmak isteyince ya da sarj etmek isteyince uğraştırıyormuş aç kapa falan. aslında şöyle wireless sarj edebilse süper olur. bluetooth kulaklıkla falan bi de böylece telefonun o zımbırtılarını açmaya gerek kalmaz. ileride yalama olur onlar yoksa :p ben de telefon almak üzereyim de bu mu aypon 5 mi htc one mı karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 mobil cihazlarda iphone bölümü yok mu ya ? 4s için vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bir de bunun görüntüsü iphone a oranla daha iyi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Jeeztro said: mobil cihazlarda iphone bölümü yok mu ya ? 4s için vardı http://forum.paticik.com/read.php?7,6405670,6716224#msg-6716224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 dusuncelihayvan said: ya bu telefonun sarj ve kulaklık olayı nasıl? girişleri kapatan zımbırtıların su geçirmemesi için çok sağlam yapıldığını bu yüzdende kulaklık takmak isteyince ya da sarj etmek isteyince uğraştırıyormuş aç kapa falan. aslında şöyle wireless sarj edebilse süper olur. bluetooth kulaklıkla falan bi de böylece telefonun o zımbırtılarını açmaya gerek kalmaz. ileride yalama olur onlar yoksa :p ben de telefon almak üzereyim de bu mu aypon 5 mi htc one mı karar veremiyorum Bi 10 dakika kurcaladim aleti, su gecirmez dedikleri kisimlar gercekci gelmedi lakin butun giris cikis lar plastik kapaklarla kapatilmis. Bir sure sonra yuvasina sikica oturmayacak cinsten kapaklarla. Hissiyati da pek hosuma gitmedi, hw spec lerine lafim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hepsiburada'da ön siparişe çıkmış 15inde stoklara gelcek diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 umarım telefon boktan olur ya inş inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 valla note 2 ile takas edesim var üzerine para verip ama tamamen gereksiz bir harcama olur öle bişi yaparasm, eh biraz kötü review gelirse zaten aklım kalmaz telefonda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 spam dedin engelledin peki neden tekrar gonderdin nasıl bi forumsun lan sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 peki Z mi, ZL mi alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar