senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ya ben 3gyi sadece ihtiyacim oldugunda aciyorum gps'i de ayni sekilde ama evdeyken veya isteyken hep wi-fi acik 1 day 17hr sarj etmemisim estimated da 1 day3 hour diyor. 2gunden fazla sekilde gidiyor bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 abi profile scheduler yükleyin. gece saatlerinde data networku gpsi otu boku kapatın. zaten ihtiyaç halinde kolaylıkla açarsınız. en azından gece şarj kaybetmezsizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/853199-bir-ust-modeli-geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 oo sonyden samsung kafası, samsung bile zart diye üst model çıkartmıodu be abi note ile rakip ama 6inç ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 XZ nin arkasında default jelatin/koruyucu falan bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 4.2 mi geldi z ye? telefonu geçen hafta alıp güncellemiştim. şimdi yine güncelleme var diyo, telefonun şarj olmasını bekliyorum şu an. netten de okudum 4.2.2 çıktı falan gibi şeyler var sağda solda. edit: zaten 10.1.1.a.1.253 olan telefonuma 10.1.1.a.1.253 versiyonu gelmiş? bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 çok fena arada kaldım, one'ın tasarımını sanki daha çok beğendim ama bunun hem ekran, hem fiyat avantajı var, çıldırıcığim. hangisini alayım lan :/ http://telefoncu.com/catalog/sony-xperia-z-c6603/ buradan alsam güvenilir yer mi, var mı önereceğiniz uygun fiyatlı yer başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Selam, Z için parlaklık düşük olduğu için açık havada görüş problemi var denilmiş. One daha iyi gibi duruyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Açık havada görüş problemi yaşamadım ben öyle dikkatimi çekecek kadar. Bir bugün üstüne direk güneş gelirken koyu renkli bir fotoğrafı göremedim adam akıllı, o kadar güneş altında da kareli defterden başkası rahat göstermez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ustteki elemana katilacam o kadar guneste kullandim, bir rahatsizlik yasamadim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 güneş konusunda iphone5le kıyasladım, biraz sıkıntı var evet. iphone ekranı o konuda daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum büyüklüğüne zaten alıştım çok stil bir telefon henüz film alamadım eşek gibi =( wi-fi sorunlu biraz. ofiste 3m arkamdaki kız iphone ile orta çekiyor aynı wi-fi bende kopuyor sürekli. 3g inanılmaz sarj yiyor. Geçen gün wi-fi ile kaptırdım 9 dan 18:00 a kadar %40 düşmüştü. bugün 3g whatsapp kaptırdım bütün gün facebook falan %7 ile eve geldim. wi-fi en büyük problemim. 2. problem ise stamina modundan ötürü sanırım kapatınca neti kesiyor tamam güzel bişey açınca gelmesi gerek ama bazen gelmiyor. Bazı bazı aptallaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 stamina mode için istediğin programları seçiyosun onları kapatmıyor. wifi ve 3g diğer telefonlara göre sinyal zayıf sanırım bana da öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yok benim tel stamina moda geçiyor sonra açtığımda teli bazen 3g ye bağlanıyor bazen bağlanmıyor benim aktif etmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu wifi sorununu ben yaşamadım sanırım bitek. evim salakça uzun bir ev modem bir ucunda odam diğer ucunda. ayfonda kesinlikle girmiyodu wifi'ya bunda giriyor nadir olarak kopuyor bide stamina modda ekranı açtığında internete bağlanan birşeyin açık olması gerekiyor yoksa kendi girmiyor yine. mesela vatzaba girmeden göstermeyebiliyor. ama vatzap açıksa direk bağlanıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 https://myxperia.sonymobile.com/ yallah tazzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bende my xperia diye bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 MyXperia.apk şunu indir tele. Henüz beta olduğu için official app yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 4.2 JB güncellemesi gelmiş, şimdi kurdum yeniden başlıyor alet :) Lockscreen'e widget ekleme olayı gelmiş, sağa kamera sola gmail koydum çok güzel oldu. MyXperia da güncelleme ile gelmiş, indirip kurmaya falan gerek kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 4.1 var halen bende, update bulamiyor. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 dusuncelihayvan said: wi-fi en büyük problemim. 2. problem ise stamina modundan ötürü sanırım kapatınca neti kesiyor tamam güzel bişey açınca gelmesi gerek ama bazen gelmiyor. Bazı bazı aptallaşıyor. said: WİFİ çekim gücünü arttırmak için alttakileri yapabilirsiniz Cihazın rootlu olması lazım, root explorer ile, 1- etc/firmware/wlan/prima bu dizindeki WCNSS_qcom_cfg.ini dosyayı bul editör ile aç 2- Bu satırı bul ConnectivityThresholdDBM=-87 (en altlarda) 3- Bu değerle değiştir ve kaydet ConnectivityThresholdDBM=-100 4 -Yeniden başlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 4.2 kuruyorum sanırım şu an. update centerda güncelleme görünmüyo ama pcye bağladığım anda GÜNCELLEYEK Mİ ABİM dedi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 allah belalarını versin, ss alamıyorum lock tuşuyla artık :( lock + ses kısma olmuş screenshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Vendy said: 4.1 var halen bende, update bulamiyor. -.- bende de yok updateler seri nolara geri geliyor muhtemelen bugün yarın gelir yada arkadaşın cihaz yurtdışı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 pc companion'dan kontrol edin güncellemeyi, cihaz içerisindeki update hedesinden görünmüyor. gerçi ben ithalatçı garantili almıştım, dediğiniz gibi seri numarasından dolayı da erken gelmiş olabilir. update ile gelen , farkettiğim değişiklikleri de yazayım buraya. 1. Lockscreen'e widget ekleniyor, kamera sağda sabitlenmiş. sol tarafa istediğiniz kadar ekliyorsunuz ama biraz sınırlı sanki. 2. Diagnose utility için önceki gibi kod girmek falan gerekmiyor, app olarak gelmiş. Ancak bunda da batarya, titreşim ve birkaç tanesini atlamışlar. 3. Yukarda da söylemişler, ama buraya da yazayım dedim. Güç tuşuna basınca ss alma opsiyonu görünüyordu, artık orada yok. Güç + ses kısma tuşuna basılı tutunca otomatik alıyor. 4. Ses kaydı için notları kullanıyordum, kendi appi yoktu. Recorder gelmiş . 5. MyXperia gelmiş, hemen aktifleştirdim. 6. SD kart desteğini 32'den 64'e çıkartmışlar. Şimdilik farkettiklerim bunlar, gözümden kaçan vardır illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar