Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigarayi nasil birakiyoruz?

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

ofiste 2 arkadaş gitti iğne vuruldu, şu anda ikisi de içmiyor, iğreniyor, tiksiniyor istese de içemiyor. ankaradaysan alırım adresini doktorun gider görüşürsün. adamın vurduğu iğne zaten sodyumlu bir etken madde herhangi bir yan etkisi yok biz araştırdık. zaten mevzu iğne de değil, bazı telkinlerde bulunarak iğne ile birlikte bunları destekleyince psikolojik anlamda istemiyorsun zaten. ilk 1 hafta kriz yaşadıklarını söyledi arkadaşlar, özellikle sigara içilen zamanlarda -yemek sonrası gibi- muhteşem bir şekilde arzuladığını söyledi hatta titrediğimi hissettim dedi. 10 gün sonra ikisi de bunlardan kurtuldu. sıvı tüketimleri çok arttı. bir tanesi kilo almaya başladı ki normal adam bim'e gidip 3 poşet abur cuburla geliyor ofise, onun yüzünden biz de aldık zaten...

iğne fiyatı 150tl. çankayada bir yerdeydi adamın muayenehanesi. hatta yalan dünyadaki metresi canlandıran oyuncu İrem Sak'ın babası.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 9 yıldır içiyordum.

Yazın "sigaraya hayır" mıdır nedir onlardan almıştı hatun. Böle tuhaf bi hap. Sigara içesin geldiğinde alıyosun ağzının üstünde tutuyosun vs. Tam bırakmak üzereydim çok samimi olduğum adi şerrrefsiz puşt bir arkadaşım 1 hafta boyunca "Al abi, iç abi, içsene canım 1 taneden bişe olmaz" bilmem ne diyerek bıraktırtmamıştı. Aradan 2 hafta geçince kendisi bıraktı :D

Ayın 1inde bıraktım ben de. İğne miğne bana göre değil. Belki işe yarıyordur bilemeyeceğim. Tavsiyem içmicem ulan diyip evde ne kadar küllük, çakmak, kibrit vesaireyi kendinden uzaklaştırman. Hatta sigara içesini getirecek çay kahveye de bir süreliğine ara ver. Mesela çay tiryakisi olan ben 4 gündür deliler gibi oralet içiyorum. Sigara içtiğimi bilen arkadaşlarım sigara uzattıklarında "kullanmıyorum" falan diyorum dumur oluyolar:D

Bundan sonra da başlamam.
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

ofiste 2 arkadaş gitti iğne vuruldu, şu anda ikisi de içmiyor, iğreniyor, tiksiniyor istese de içemiyor. ankaradaysan alırım adresini doktorun gider görüşürsün. adamın vurduğu iğne zaten sodyumlu bir etken madde herhangi bir yan etkisi yok biz araştırdık. zaten mevzu iğne de değil, bazı telkinlerde bulunarak iğne ile birlikte bunları destekleyince psikolojik anlamda istemiyorsun zaten. ilk 1 hafta kriz yaşadıklarını söyledi arkadaşlar, özellikle sigara içilen zamanlarda -yemek sonrası gibi- muhteşem bir şekilde arzuladığını söyledi hatta titrediğimi hissettim dedi. 10 gün sonra ikisi de bunlardan kurtuldu. sıvı tüketimleri çok arttı. bir tanesi kilo almaya başladı ki normal adam bim'e gidip 3 poşet abur cuburla geliyor ofise, onun yüzünden biz de aldık zaten...

iğne fiyatı 150tl. çankayada bir yerdeydi adamın muayenehanesi. hatta yalan dünyadaki metresi canlandıran oyuncu İrem Sak'ın babası.

abi 10 günden sonra zaten istemiyorsun. iğne yalan yani, arkadaşlarını kazıklamışlar sorry..
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi mesele telkinlerde adamlar hazır hissetmiyorlardı kendilerini, zaten iğne içeriği tuz :D psikolojik anlamda hazırlayıp, aha da sana iğne yaptık daha da içersen tanrı seni lanetler diyerekten ayrıca verilen 150TL amorti etmek için ekstra çabalar dahilinde bırakıp gidiyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

aramil said:

abi 10 günden sonra zaten istemiyorsun. iğne yalan yani, arkadaşlarını kazıklamışlar sorry..

Ben bu işe kafayı takmıştım bi ara 10 kere tekrar başlar mı insan? Sonra aşağıdaki rakamları buldum biryerden:

50-60 saat arası fiziksel yoksunluğun zirvesi. En zor dönem.

18. gün nikotin krizleri acı vermiyor

90. gün civarı istatistik olarak en çok geri dönüş yaşanan dönem. Artık bıraktım ben yanılgısı ile bir tane yakma risk bölgesi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben azaltma tarftarıyım

dün akşam birayla beraber 5 dal içtim keyfini ala ala. gün içinde zaten içmiyorum, evde de içmiyorum ama dışarı çıkınca alkol ortamı olunca illa bir tane yakıyorum

bazen ay sonu kapamalarda mesaiye fln kalmışsam artık kahve yanında 1 belki 2 içiyorum

bir de otobüs yolculuklarında mola verildiğinde gecenin kör vakti canım çekiyor

diyeceğim şu ki kararında tükettiğiniz zaman hem az zarar görürsünüz hem gerçekten kyif alacak duruma gelirsiniz komple bırakmanın bir anlamı da yok.

ama eğer iş tiryakiliğe girmişse tıbbi yardım almadan şansınız gerekten zor, sağlıkj bakanlığının sigarayı bıoraktırma hattı vardı arayın konuşun en ideali bu gibi duruyor hem tedavi çin ek bir ücret almıyorlar diye biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sakızla bıraktım abi nikotin sakızı.. sigara belli zamanlarda dayanılmaz oluyor yani hergün kesin içtiğin zaamnalarda "yemek sonrası , sabah kalkınca gibi) ben o anlarda sakız attım ağzıma.. birde diğer boş zamanlarda litre litre su içtim , canım sigara isteyince abandım suya ve o şekilde bıraktım.. bir dene bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...