mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hadi bakiiim http://www.ign.com/articles/2013/01/03/report-new-sony-patent-blocks-second-hand-games?utm_source=Targeted+Blasts&utm_medium=email&utm_campaign=Breaking+News%3A+Sony+Discs+Patent_11145_587933_587940&utm_content=719188460 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ahahahaha PC Strikes Back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 aferin! iyi yapmışlar! hip hip hurray! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 oyunlarin fiyatlarida articak buyuk ihtimal yeni nesilde. dealbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Hahah insanlari kizdirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Kardan cok zarar edecekler farkinda degiller mi anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şimdi fakirler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 lan millete garip garip button masherları oyun niyetine satıyorlar. sesini çıkartmadan alıyor adamlar. ASD 2011-ASD 2012-ASD2013 gibi bol tarafından az biraz değişiklik yaptıkları oyunları kakalıyorlar paso. millet yine alıyor. bunu mu almayacak sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Takas olayını falan da yalan edecek yalnız abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 iphone alıyor insanlar, bunu neden almasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 her patent haberinde bi gaza geliyorsunuz öğrenemediniz halen gaza gelmemeyi. Sony'nin binlerce patenti vardır herhalde sırf playstation sistemi için gün yüzü görmemiş. Adamın aklına birşey geliyor gidiyor patentini alıyor. Bukadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 gazla filan alakasi yok, her seferinde apartmani yakmaya calisip beceremeyen adami apartmana benzin dokerken yakalarsan "gaza gelmeyin baska bisi yapiodur" mu diycen? pspgo ile zaten zorladi bunu, sirf dijital olunca hem retailerlar hemde oyuncular cok sert tepki verdi, retailerlar pspgo yu dukkanimiza sokmayiz diyince pesini birakti isin simdi sadece oyunculari karsisina aliyor iste, ikinci ele zaten bayadir savas acmislardi, zerre sasirmaya gerek yok bu ise, ikinci el alim satim yapan retailerlar sizlanicak ama buyuk perakendecilerle sorun olmiyacagi icin catir catir geciricek bu defa iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 psn store steam gibi indirim yapsa zaten kimse yüzüne bakmaz ebay'in filan ama sony işte, 5 yıllık oyunlar bile fiyat değişmeden duruyor neredeyse. hatta dur şimdi baktım, 2009'da aldığım psp oyunu şu an hala aynı fiyat. kafa bu kafa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Adamların Gamestop'la kan davası var sanırım. Gerçi biraz da haklılar, ilk elden gittim gördüm, 0 oyun almak isteyene dükkandaki adam "2. eli var bunu al 5 euro daha ucuz" diye oyun satıyordu. Yoksa sizin bizim sattığımız, aldığımız 2. el oyunlar adamların umrunda değil; çıkan oyunların en çok satıldığı ilk ay 0 oyunları satıp, sonra 2. ay sonu bunları yarı fiyatına alıp, 3-5 euro indirimle tekrar kullanıcıya satan Gamestop gibi firmalarla adamların uğraşı. Gidin bakın Gamestop'un nasıl kar ettiğine falan anlarsınız. Bu arada PSNStore'u çok bilmiyorum da PS3 için bayağı güzel kampanyaları oluyor şu abonelik davasıyla. Kendi Xbox Live'ımla karşılaştırınca biz resmen hiç bir şey almıyoruz, kaldı ki PS'de online gaming bedava, Xbox'ta aylık ödeme falan gerekiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 2. el piyasası beni bağlamıyor ztn az ve öz oyun alıyorum konsola.onları da 2. el almayı sevmiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ps online bedava ama bir xbox live kadar kaliteli degil eh nede olsa ucuz etin... psn+ bedava oyunlari bazen cok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 İlginç bir yazı vardı xboxın nasıl japon pazarını kaybettiği ile ilgili http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-13-why-xbox-failed-in-japan '' The re-sell market in Japan is particularly important, and if there is a scratch on a disc it lowers the value of the game.'' O zaman sony ilk kendi eveinde hezimete uğrar wii yarışı görürür japonyada Viktor said: n simdi sadece oyunculari karsisina aliyor iste, ikinci ele zaten bayadir savas acmislardi, zerre sasirmaya gerek yok bu ise, ikinci el alim satim yapan retailerlar sizlanicak ama buyuk perakendecilerle sorun olmiyacagi icin catir catir geciricek bu defa iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Wii u icin titanic benzetmeleri basladi, tatil doneminde japonyada iksboks bile daha cok satis yapmis, battibatiyorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 batmasin lan daha yeni aldim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 batmaz, wii hayvan gib içok sattığı için onun satış rakamını yakalayamıycak tabi ama yarısı bile satsa nintendo yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Yetmez, wii duzeyinda satis yapariz diye hesaplayip zararina satiyotlar su anda, wii de gene alet basina karlari vardi Wii kadar satmasi toptan yalan, ben wii almaya giderken elimde hayali remotelar ile jiyuuuv jiyuuuv lightsaber kullaniodum, remote plus cikti hala duzgun hakkini veren birsey yok o olayin, bide wii cok ucuzdu, wiiu ise kontroloru yuzunden biraz pahalli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 http://i.imgur.com/q9EJJ6R.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar