Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Sony Patent Blocks Second Hand Games

mokoko

Öne çıkan mesajlar

lan millete garip garip button masherları oyun niyetine satıyorlar.
sesini çıkartmadan alıyor adamlar.
ASD 2011-ASD 2012-ASD2013 gibi bol tarafından az biraz değişiklik yaptıkları oyunları kakalıyorlar paso. millet yine alıyor.

bunu mu almayacak sanıyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

her patent haberinde bi gaza geliyorsunuz öğrenemediniz halen gaza gelmemeyi. Sony'nin binlerce patenti vardır herhalde sırf playstation sistemi için gün yüzü görmemiş. Adamın aklına birşey geliyor gidiyor patentini alıyor. Bukadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

gazla filan alakasi yok, her seferinde apartmani yakmaya calisip beceremeyen adami apartmana benzin dokerken yakalarsan "gaza gelmeyin baska bisi yapiodur" mu diycen?

pspgo ile zaten zorladi bunu, sirf dijital olunca hem retailerlar hemde oyuncular cok sert tepki verdi, retailerlar pspgo yu dukkanimiza sokmayiz diyince pesini birakti isin

simdi sadece oyunculari karsisina aliyor iste, ikinci ele zaten bayadir savas acmislardi, zerre sasirmaya gerek yok bu ise, ikinci el alim satim yapan retailerlar sizlanicak ama buyuk perakendecilerle sorun olmiyacagi icin catir catir geciricek bu defa iste
Sosyal ağlarda paylaş

psn store steam gibi indirim yapsa zaten kimse yüzüne bakmaz ebay'in filan ama sony işte, 5 yıllık oyunlar bile fiyat değişmeden duruyor neredeyse.

hatta dur şimdi baktım, 2009'da aldığım psp oyunu şu an hala aynı fiyat. kafa bu kafa yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların Gamestop'la kan davası var sanırım.

Gerçi biraz da haklılar, ilk elden gittim gördüm, 0 oyun almak isteyene dükkandaki adam "2. eli var bunu al 5 euro daha ucuz" diye oyun satıyordu.

Yoksa sizin bizim sattığımız, aldığımız 2. el oyunlar adamların umrunda değil; çıkan oyunların en çok satıldığı ilk ay 0 oyunları satıp, sonra 2. ay sonu bunları yarı fiyatına alıp, 3-5 euro indirimle tekrar kullanıcıya satan Gamestop gibi firmalarla adamların uğraşı.

Gidin bakın Gamestop'un nasıl kar ettiğine falan anlarsınız.

Bu arada PSNStore'u çok bilmiyorum da PS3 için bayağı güzel kampanyaları oluyor şu abonelik davasıyla. Kendi Xbox Live'ımla karşılaştırınca biz resmen hiç bir şey almıyoruz, kaldı ki PS'de online gaming bedava, Xbox'ta aylık ödeme falan gerekiyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç bir yazı vardı xboxın nasıl japon pazarını kaybettiği ile ilgili http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-13-why-xbox-failed-in-japan
'' The re-sell market in Japan is particularly important, and if there is a scratch on a disc it lowers the value of the game.''
O zaman sony ilk kendi eveinde hezimete uğrar wii yarışı görürür japonyada

Viktor said:
n

simdi sadece oyunculari karsisina aliyor iste, ikinci ele zaten bayadir savas acmislardi, zerre sasirmaya gerek yok bu ise, ikinci el alim satim yapan retailerlar sizlanicak ama buyuk perakendecilerle sorun olmiyacagi icin catir catir geciricek bu defa iste
Sosyal ağlarda paylaş

Yetmez, wii duzeyinda satis yapariz diye hesaplayip zararina satiyotlar su anda, wii de gene alet basina karlari vardi

Wii kadar satmasi toptan yalan, ben wii almaya giderken elimde hayali remotelar ile jiyuuuv jiyuuuv lightsaber kullaniodum, remote plus cikti hala duzgun hakkini veren birsey yok o olayin, bide wii cok ucuzdu, wiiu ise kontroloru yuzunden biraz pahalli
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...