Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Giriş Çıkış Saatleriniz

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Bir eleman sürekli olarak fazla mesai yapıyorsa ya elemanda iş yoktur, verilen işi zamanında bitirecek kalifikasyonu yoktur, ya yöneticisinde iş yoktur elemanına mesai saatine yetişmeyecek kadar çok iş veriyordur, ya da firmada iş yoktur, şark kurnazlığıyla boyundan büyük iş alıyordur.

Ha, Türkiye'nin acı gerçeği, özellikle kurumsallıktan uzak firmalar (bazen çakma kurumsallar da dahil) mesai saati falan dinlemiyor, yasaları dahi çiğneyerek ülkedeki işsizlik oranını suistimal edip gece gündüz eleman çalıştırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

9.00-19.30

18.00-18.30 dedin mi çıkılabiliyor ama, ben biraz keyfi kalıyorum. 20.00 sonrası çıktığım da oluyor. Normal çıkış saatinde çıkıp da o metrobüs kalabalığını çekeceğime takılıyorum ofiste. Ayrıca 10.00'da gelsem bile kimse bir şey demediği için baya memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

9:00 - 15:30 arası temel çalışma saatleri. Bu saatler dışında ne zaman gidip geleceğini kendin belirliyorsun. İstersen 6:30 da gel istersen 9:00 da yani.

Artı eksi mesai saatin oluyor. Artı zamanları izne veya paraya çevirebiliyorsun. Yıllık zaten 30 gün ızın var. Bu fazla mesai izinler ve resmi tatiller ile yılda 50 gün izin yapılıyor nerdeyse.

Tr'ye dönmemi engelleyen üen önemli şeylerin başında çalışma saatleri rahatlığı geliyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

kışın 8-5 yazın 9-4 diğer tatil zamanlarıda 9-4 sektör eğitim.

zaten 5ten sonra spora kalıo herkez yada bi ton etkinlik oluo felan okulda çalışmak okumaktan 15 kat felan zevkli herhalde.

Öğretmen değilim. İdari personelim bu arada.

ha bu arada daha ilk senemi doldurmamış olmama rağmen yazın okul denilen yerde hiçbirşey olmadığı için min 2 hafta tatil vericeklermiş sdfjk. 5 yıllık olanlar 1 ay yıllık izin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben esnaflık yaparken (üniversiteyi bitirene kadar ki hayatımın yazları vs.) sabah 8'de dükkanı açıp akşam 6'da kapatıyorduk.

İşlerinden çıkan memurlar da gittikten sonra kimse kalmadığından kapatıyorduk dükkanı esasen, yoksa kendi işin olunca kapatasın gelmiyor hiç sdfdsgf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...