bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ingame chat var abi, gel partiden konuşuruz bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 yok ben yazmaya üşenirim. ne o öyle hem çata çata diye "AİB ÖLÜYOM HEALK" yazmak köylü gibi. voice chat lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sesli chat var abi zaten haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bizim haplo nun mumble var, ordan şeederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bu Tonkor neymis boyle m5 oldum actim, bam gum tertemiz ortalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 tonkor en güzel silahlardan biri ya, ben de bugün crafta bıraktım. 2 mermi olayı beni kıl ediyor ama end-game modlarla ve formalarla saçmalıyor. drakgoon'u da deneyin kesinlikle. ok atar gibi shotgun scoplayabileceğiniz başka bir oyun yok. tatmin hissi çok iyi. ps4'de oynamayı arıyorum ya ben. ateş ettiğindeki kontroller geri bildirimi çok etkiliyor gameplay hissiyatını. ignis ile flamethrower sıkmanın hissiyatına varıyorsun, mouse'da hiçbir keyfi olmuyor. tabii mouse'la havada uçarken yere düşene kadar 3 target'a hs atmanın keyfi de başka asdhausd. TİTREYEN MOUZ YAPZINLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 karakter progress var mı? yoksa tf gibi drop&craft üzerine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 craft/mod üzerinden progress, düz ranklerden sonra (1-30 baya hızlı ilerliyor zaten, birkaç saatlik süreç) modları levellamak veya craft kasmak çok uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Drakgoon'dan gectim Tonkora, 2 mermi olayi problem degil bende huylandim ama reloadu gayet hizli, ve inanilmaz vuruyor. Tonkor ile temizleyip arta kalanlari melee ile supurmek mantikli geldi. Piril piril yapiyo valla, mod bakayim hemen hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 mod lvlları bi yandan artıyo işte onlara odaklı oynamıyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 1:20'den itibaren https://www.youtube.com/watch?v=vmgBhmYCVYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Simdi baktimda x2.5 crit multiplier ve %35 base crit chance varmis Tonkorda hmpfsssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 akşam takılak ya canım çekti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 2-3 mision yaptım zevkliymiş ya. bol uçmalı kaçmalı melee ne var onla oynucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 nezha diye en yeni frame var, trade'de plat ile satıyorlar 60 a fln satan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 melee icin dayanıklı frameler lazım. valk en ideali, sonra rhino atlas wukong var. execalibur yarı/melee, saryn'nin melee buildleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 nezha baya dayanıklı + çok hızlı + heal her bir şeyim var. imam eklesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 abi dün ben eklemeyi bulamadım baya bi sonra buldum da geç oldu yattım. akşam eklerim. şimdi ben neye kasayım şuan? bi hedef koymak lazım. silah mı craft etmeye kasayım yoksa önce bi frame seçip onu craft edip peşine ona göre silah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 her şeyden önce insan ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 hikayeyi takip et ilk başlarda. oradan blueprintler geliyor zaten, onları yaparsın, frame'ı modla, silahları modla, modların eksikse nereden düşüyor diye git bak orada takıl biraz, BP'ler için eksik materyaller hangi planetta düşüyorsa orada takıl falan filan. oynadıkça kendi kendine ne yapacağın belli oluyor zaten. oyunun daha 3. saatinde gidip yeni frame için boss farmlamak pek mantıklı gelmiyor bana, oynamaya bak, credit ile satılan secondary ve primaryler var, onları falan dene. shotgunlar baya eğlenceli. sert çocuğum ben frame'de kovalarım baştan diyorsan http://warframe.wikia.com/wiki/Ash bu listede framelere tıkladığında nereden düştüğü yazıyor parçaların. bazılarına erişmek zor olabilir ama genel olarak basit. Component blueprints drop from Manics. Component blueprints are awarded at the end of each mission for the Hidden Messages quest. The previously awarded component must be built to obtain the next components. gibi notlar yazıyor açıklamalarda http://warframe.wikia.com/wiki/Rhino rhino ile başlayabilirsin mesela, 2. boss olması gerek jackal baya kolay farmlaması. frame olarak da iyi. yeni başlayana en iyi hedef gezegenlerdeki bütün görevleri açmak + archwing yapmak başta, o sırada kubrow görevi gelirse hemen başla (kubrow is life, kubrow is meaning) bossları kesip ne kadar çok gezegen açarsan o kadar çok alert'a sorsunsuz erişebilirsin. zaten fark edeceksin, planetlar lvl 20 üzerine çıktığında görevler baya zorlaşıyor. o zaman eğlenceli hale geliyor oyun. ilk 3-4 gezegen tutorial kıvamında. eğer planettaki bütün görevleri yaparsa, nightmare görevleri görmeye başlıyorsun : http://warframe.wikia.com/wiki/Nightmare_Mode nightmarelar baya eğlenceli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 quest in 3. chapter için rank 2 olmak lazım galiba, takıldı bende awaken bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 stolen dreams için evet : This quest is unlocked from the Codex once a player has reached Mastery Rank 3. archwing ondan daha önemli : http://warframe.wikia.com/wiki/The_Archwing mr2'de açılıyormuş. archwing görevinde archwing'ı craft etmen gerekiyor. 3 parça 12 saat sürüyor, ondan sonra birleştirme sanırım 72 saat falan. rushlayabiliyorsun tabii de gerek yok. jackal'ı (2. boss) kestikten sonra kubrow görevi gelecek: http://warframe.wikia.com/wiki/Howl_of_the_Kubrow http://i725.photobucket.com/albums/ww251/myidkeep/Warframe0012_zpsth0e8hvn.jpg kubrow görevi de uzun sürüyor. yumurtalar baya rare. ben kubrow breeding'de en çok random olayını seviyorum. ne çıkacağını bilmemek asdasd. bana en son bembeyaz, raksa çıktı, baya seviyorum piçi. türleri burada yazıyor: http://warframe.wikia.com/wiki/Kubrow stealth olan var, loot toplayan var, defender tarzı var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 oyunun başında credit baya sıkıntı olabiliyor, dark sector defense görevlerini yaparsanız ilk 5 wave'de 20-25k para veriyor. 5-10 dk sürmüyor. devam edersen artıyor gelen para ama 15'den sonrası mantıklı değil pek. farklı ikon oluyor üzerinde oradan anlarsınız hangisi olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bugün gezegenlerdeki tileları açıyor olucam speed runlarla, bana takılın, hızlı kazancın tadına varın ;) ps: bir bok kazanmayacaksınız haritayı açmak dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 daha fazla harıtsa daha fazla alert demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar