Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warframe (sci fi - ninja co-op shooter)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

hafta sonu baya oynadım ya.

saryn'e 2 forma bastım
ignis'e 3 forma bastım
drakgoon'a 2 forma bastım

saryn gerçekten öğrenmesi uzun süren bir frame ya. ama kurcalaya kurcalaya, okuya okuya baya çözdüm. her şeyi solo rahat rahat yapıyorum. eksik modlarımı da plat ile trade'den aldım, beklediğimden kolay oldu ps4'de bile. trade'e yazınca 10 tane msj geliyor bir anda.

natah'ı bitirdim.
second dream'ı bitirdim.

adamlar content olarak yıllardır hiçbir şey vermediğinden second dream'de baya etkilendim hahaha. özellikle sonu falan çok iyiydi ya. MUHTEREM FRAME'IM EMEKTAR FRAME'IM.

bu arada mogamu diye bir youtuber var, belki ilgilenenler videoları görmüştür, baya iyi adam.

https://www.youtube.com/channel/UCr1pl_x1aDH6S82SB2EP7Gg

kanalı bu.

bunu DE (oyunun yapımcıları) binalarına davet etmişler.

LAN NASIL BÜYÜK BİR EKİP, PROJE VARMIŞ OYUNUN ARKASINDA.

bildiğin şaşırdım.

ben böyle 3-5 kişilik bir ekip falan sanıyordum böyle ara katta geliştiren hahaha.

stüdyo ziyareti : https://www.youtube.com/watch?v=UgDUn9ZzQYk

baya saygı duydum adamlara motion capture falan.

melee olarak nikana, dual ether, bi de adını hatırlayamadığım bir 2h axe yaptım.

nikana stil olarak çok güzel ya. kınından çekip vurması falan çok hoş. öyle bir style varmış zaten ben cahil olduğum için asya kültürlerine bilmiyordum.

ondan sonra second dream'ın kılıcı gelince hepsi patates oldu tabii. base damage'ı 3 katı falan.

keşke güçlü, zayıf silahlar yerine farklı tarzlardan yürüyüp, base özelliklerini aynı tutsalar (kategoriler içinde). yoksa işte yenisini alınca eskisini bir daha kullanmıyorsun. nikana mesela çok güzel ama pratik uygulaması yok

aldıktan sonra

bunu bir de war yaparsan off

https://i.ytimg.com/vi/SjuaZdNsG94/maxresdefault.jpg

kendime pelerin aldım store'dan, renk paleti aldım bir de. çok zevkli ya her şeyin customize edilebilmesi çok hoş kombinler çıkıyor.

şu an deli gibi fusion farmlıyorum excationlarda. ondan sonra void farma girip, geriye kalan 2 questi yapacağım işte.

ondan sonra prime loki + prime paris düşünüyorum.

bu arada ignis + vacuum = win farm yaparken. nekros eksik bir tek ama çok tırt bir frame olduğu için (desc. dışında) yatırım yapmak istemiyorum.

son olarak :

tenno ile frame'ı ayırdıktan sonra tennonun konuşmalarına alışamadım ya. replikler çok çabuk eskidi. bi' de çok komik şeyler söylüyor bazen. "my warframe is stronk" falan diye. bunları biraz daha geliştirip öyle ekleselermiş keşke. tenno + modeller + seslendirmeler + focus sistemi için biraz erken giriş olmuş sanki. WIP'de salmışlar gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

war yaparsan broken war gidiyor, kalsın istiyorsan waru marketten alacan.
nikanayıda dragon nikana yapabiliyorsun
dreagloth oyun içi adını yazman lazım bide mastery 2 olmadan trade yok anca clana alabiliriz oda pek işine yaramaz
mr2 olduysan atarım 3-5 bişi
Sosyal ağlarda paylaş

http://store.warframe.com/

şu statuelerin diğer frameler için olanlarını yapsalar alacam ya.

@drea : ingame store'da baya uyguna 3 günlük aff. booster satılıyor, kesin al. çok hızlanıyor progression.

steam'de amma çok review almış lan oyun ve 91% pozitif. baya sevindim adamlar meyvesini yiyor demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

war ile dragon nikana arasında yine dağlar kadar fark var ya.

bu arada war mastery 10, dragon nikana 8 istiyormuş.

ben daha 6 yım zaten. 7 e yaklaşmadım bile.

bu factionları kasmayı hızlandırmanın bir yolu var mı? aff booster + faction görevlerini yapıyorum ama daha yeni rank 4 e geldim, onlarca saat mission a rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük rep + görevler + madalyon
günlük limit mastery ile artıyor, syndicate rank ile görevler daha cok veriyor sanırım.
suyunu sıkacaksan loot detector takıp syndicate görevlerinden madalyon topluyosun. relay de repe çevriliyor

tabi 2-3 tane birden yapıyorsun di mi? dost/düşman syndicatelere +/- %50 gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

syndicate regalia taktıgın surece xp aldıkça X rep geliyor, x/2 kadar ally factiona geliyor. düşmanlara da - gidiyor. bu günlük capten X düşüyor.

üye oldugun her syndicate için her gün 3er görev geliyor, bunlar sana düz +x rep veriyor(yarısı kadarda dost syndicate, - olarak da düşman syndicatelara), ayrıca regalia yı takıyorsan xp aldıkça üstteki rep de geliyor.

birde bu 3er görev sırasında o görevi veren syndicate için madalyon buluyorsun.

sen ya regaliayı her frame e ayrı ayrı takmamışsın, yada cape ulaşıyorsun o yüzden rep gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

anladım, lethe peki başka bir konuda fikrini sorayım.

mastery levellamak için prime frame ve silahlardan mı başlayım yoksa normal silah ve framelerden mi? primeları toplayabilirim, onları toplayıp sonra mı normal framelere geçeyim?

ne dersin?

bow - stealth tipli bir frame istiyorum ama ps4'de bow oynamak baya zor ya. aim assist kullanmazsan performansın düşüyor. ben ignis ve drakgoon ile kullanmıyorum çünkü kalabalıkta işini zorlaştırabiliyor. emin olamadım.

bow için ivara mi önerirsin mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

gotta catch em all diyorsan hepsini rank30larsın, prime/vandal vs versiyonu olanları satarsın.
uğraşmazsan prime topla geç her açıdan daha iyiler hem artan prime parçaları ile primed modları yada prisma silahları alırsın

mastery 12 den sonra pek birşey yok. günlük trade hakkın artıyor, gezegenlere 1 extractor daha koyuyorsun (kimse de koymakla ugrasmıyor sanırım), syndicate daily cap mr başına 1k artıyor. gereksiz baya

aim zor ise ivara çok rahatlatır, tek tıklarsan dikey biçim de 5-6 tane atıyor, basılı tuttukça açışı dönüyor max charge da yatay atıyor okları, kolay kolay hedefi vuramadım durumu olmuyor.
diğer yandan ivaranın yayı kullanacaksan drakgoon kullanamazsın, ya rifle ya bow. ondada crit build gidince tam oluyor sanırım.

en uzun stealth loki de ama damage ability yok, full utility, irradiating disarm alırsan baya güzelleşiyor. hushed invisibility alırsan skill her silahı sessiz yapıyor. roketle stealth oynuyorsun

ash çok kullanmıyorum. seveni var ama yay kullanımı için değil
Sosyal ağlarda paylaş

her frame'de gözüm yok ama hiç bow kullanmadım. hep shotgun, rifle. değişiklik olsun diye dedim.

archer kıvamında bir ivara var benim gördüğüm kadarıyla tasarım olarak. banshee ve loki önerenler olmuş. mesa olabilir demişler falan. bunlardan birini seçip yüreyim diyorum ama solo gameplay'de patato olmaması gerek. çoğu frame'de survival eksikliği var. mesela banshee o konuda beni üzüyor. sonar çok güzel, hele faction mod'u alırsan saçma sapan iyi ama weakspot vurmak baya emek istiyor (ok ile en azından, shotgun spreadten yürüyor da) olduk olmadık yerlerde çıkıyor. ne kadar zaman harcarsan o kadar efektiflik düşüyor, kaldı ki survival yok resmen. ultimate'ı moblar 40-50 oldu mu girip kullanamıyorsun. ancak group varsa işte, sen knockdown ettiğinde millet temizleyecek, dmg'ı çok düşük falan.

saryn'de molt ile baya defansif hareket edebiliyorsun. regenative molt falan geliyor ek olarak. spore + ultimate + tonix etkisi hiçbir levelda yitirmiyor. molt + spore inanılmaz bir kombo. bu tarz gameplay'ı olan şeylere bayılıyorum mesela. wave'ler sapıttığında, kapı eşiklerine molt + spore atıyorum, bütün ekran rakamlarla doluyor asdasda. sonra ultiyi patlattığında orgasm oluyorsun falan. hani gameplay derinliği var. molt u doğru konumla, spore'la, dot ekle sonra multiplier ile ultimate'ı kökle fln.

equinox mesela mükemmel bir frame ama no brainer kalıyor ulti konusunda. basıyorsun, pew pew pew her şey ölüyor hehe. çok efektif ama içi biraz boş.

her frame'ı kovalamam ama solo ağırlıklı için chroma ve mesaya hallenecem gibi.

sadece melee odaklı hiç oynamadım, onu da valkyr diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

baya dramatik bir karar verdim ve PS4'deki hesabı bırakarak PC'e döndüm ya.

endgame oynayacaksam konsolda imkansız, 4 kişi defenselerde bile fps rezil oluyor.

110 saat çöpe gitti ;( artı 50 dolarlık kredi falan.

pc'de eski hesapta nova varmış. ne güzel frame'miş hatırladım. drop the beat olayı çok güzel asdasd.

login olunca PAMPA HOŞGELDİN 75% İNDİRİM VERELİM dedi. PC'e geçerken en büyük sorunum plat almaktı, hani tekrar para harcamak istemedim, sıfırdan frame topla/silah yap falan haftalar sürüyor çünkü. neyse 75% deyince gözüm döndü. bakayım dedim. 50 dolar olan paket 90 TL'e geliyor steam'den öderken. nasıl keyiflendim nasıl keyiflendim. zaten 40 tl vardı walletta 50tl daha çektim 4300 plat aldım.

whos your daddy.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

baya dramatik bir karar verdim ve PS4'deki hesabı bırakarak PC'e döndüm ya.

endgame oynayacaksam konsolda imkansız, 4 kişi defenselerde bile fps rezil oluyor.

110 saat çöpe gitti ;( artı 50 dolarlık kredi falan.

pc'de eski hesapta nova varmış. ne güzel frame'miş hatırladım. drop the beat olayı çok güzel asdasd.

login olunca PAMPA HOŞGELDİN 75% İNDİRİM VERELİM dedi. PC'e geçerken en büyük sorunum plat almaktı, hani tekrar para harcamak istemedim, sıfırdan frame topla/silah yap falan haftalar sürüyor çünkü. neyse 75% deyince gözüm döndü. bakayım dedim. 50 dolar olan paket 90 TL'e geliyor steam'den öderken. nasıl keyiflendim nasıl keyiflendim. zaten 40 tl vardı walletta 50tl daha çektim 4300 plat aldım.

whos your daddy.

PC MASTER RACE

diz çök şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

sıçayım böyle master race'e affedersiniz.

120 saatte ne bir kere görev buglandı, ne bir server göçtü.

3 saattir pc'deyim, 2 defa server göçtü, 6 görevden 2 tane buglandı.

her görevde ruslar + afkları saymıyorum bile asdasd.

bunların hiçbiri yok ps'de ama donanım kaldırmıyor aletin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...