Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ikiside ama sadece belli silah tipleri varsa etkileniyo sanırım. mıncıkanınkinden almıyo bonus mesela. kılcı takıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Claiborne said: excalın ultisi melee statları ile mi scale oluyor? yoksa power strength ile mi artıyor damage power strenght ile. melee silah üzerindeki modlar etkiliyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Power strenth yanında melee modlardan etkileniyor. Özellikle dmg ve attack speed arttıran modları kullan. Warframe modların da power kullanımını rahatlatmak üzerineyse sadece o skilli açarak sortielerde, t4de falan zorlanmadan takılabilirsin. 40 dakikalık t4 survivalda exaltedı kapamadan laylaylom dolanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 nerf him plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Valla main saldırı frame'im excalibur olsa bile nerf gelmesine şaşırmam açıkçası. Saldırı zararı kendiliğinden fena değil zaten. Warframe power streghtinden ve efficiencysinden direk etkileniyor. Durationa bağlı olmadığından diğer iki statı modlarsan 40 dakika survivalın 35sinde çok rahat açık duruyor. Bunun üzerine 60 mod kapasitesi olan silahtan attack speed ve dmg yardımı alıyorsun. Deli gibi hızlı yüksek dmg veriyorsun. Attığın projectile coverların ve duvarların arkasını da vuruyor. Slide attack yapınca stun koyan 2. skillin küçük versiyonunu fazladan enerji harcamadan yapıyorsun. Her şeyin üstüne ön tarafa kendiliğinden blok koyuyor böylelikle önden düşük dmg yiyorsun. Özetle öeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 exalted build oynuyorum zaten hiç kapanmıyo skill. ama sesi kısmak zorunda kalıyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Valkyr ile excalibur en saçma frameler sanırım ya. ember da çok saçma ama o belli bir levelı geçtikten sonra badades oluyor. valkyr de ultiyi açıyor, sonsuza kadar invul takılıyor asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Ember bi noktadan sonra anca CC support olabiliyor heralde anca, 4. skill için olan knockdown u alıp , max aoe falan gidince tüm mapi stundan çıkarmıyosun nerdeyse heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hala max 3 kişiye vurmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yok ole bi hard limiti yokta, tick rate'ı yüzünden öle oluyo. az bile vursa kenarından bi mob'a %50 ile yine knockbackliyo, moblarda üst üste biniyo genelde seni kovalarken, baya güzel cc oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bana çok sıkıcı geliyor ya, sırf arşivlik prime'ını alıcam ama sanırım eros arrow skin sizde çalışıyor mu bu arada? arrow skinlerinde çıkmıyor benim. "1 owned" diyor fakat listede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bende de çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Gear slotuna takılan bișe olabilir o. Skin fiyatı gibi diildi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 consumable mı yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 geldi saryn prime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 titreyerek armorunu gördüm. melee saryn GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 bilgiler burada : https://www.reddit.com/r/Warframe/comments/464634/saryn_prime_access_drop_locations_stats/ Stat Value Health 125 (375) Shield 100 (300) Armor 225 Energy 200 (300) Sprint Speed 1.00 https://www.youtube.com/watch?v=qO4ldsvVbjA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 first run : en pahalı parçası şu an 300 plats zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 hmmpss saryn madness bonus kubrow crit dmg vaykor hek build denemesi: 50% crit chance + 6x crit dmg (on kill 100% crit dmg geliyor) crit dmg'dan mı bilmiyorum ama vurduğumda ragler inanılmaz uçmaya başladı bu builde döndüğümden beri asdasd bu da jack of all trades, no flow - melee/caster build denemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 saryn prime gelmeden önce yapılmış bir sürü fan artını gördüm, hepsinden çirkin yapmayı başarabilmişler gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ben beğendim valla, biraz daha prime temalı (altın teması) bekliyordum ama tentacle dokunuşu ÇOK İYİ. karakterin her yeri oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=DE6gqEGoBoY&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DDE6gqEGoBoY&has_verified=1 önümüzdeki aylarda çok güzel şeyler geliyor ya. damage 3.0 üzerinde çalışmaya başlamışlar. büyük ihtimal ttk arttırıp, elemental dominesini azaltacaklar, fizıkıl'ı bufflayacaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 öff abi yazılım/tasarım tayfasındakilerin sosyal skill eksikliğinden oluşan gerilimi rahatlık ayağına cıvık cıvık hareketlerle kapatmaya çalışmalarına gıcık oldum. iki dakka rahat durmadılar ya. habire kıkırdaşmalar, aralarında konuşmalar, bacak bacak üstüne bira içmeler. sanki bana rockstar pezevenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ben oyunu oynarken arkada açıyorum ya, sadece ss video fln gösterirlerken bakıyorum, görsel olarak onun dışında izlenecek bir şey yok. rebecca annelik yapıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 2 void attım 2 parca düşüverdi. extermitantim kalmamıs gerisini kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar