Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 milletin attığı sslerde max rank yazısının yanında simgeler görüyorum nedir onlar? max rankten sonra ayrı geliştirmeler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Evet mod kapasitesini arttıran bir item var. Yeni mod slotu açan bir item var. Mod slotlarına işaret ekleyen forma diye bir item daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 buralar çok kuru kalmış yeni breed :) en son excavation 1296 kill asdasd bu da 3lü elemental comboya örnek, silahin baz damage'ı elemental ise yapabiliyoruz böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 breed canavar çıktı lan keşke türü de güzel denk gelseydi. bunun dna ile pazar yine basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 güzelmiş. benimki keçiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 lan bu ne hahaha, kubrow diye bastık at çıktı, üzerine binebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 lan bu ne hahaha, kubrow diye bastık at çıktı, üzerine binebiliyorum chesa olmasa iyiydi ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 olm ne plot çıktı lan oyunda. yani insan az çok tahmin ediyor da iyiydi yine. devamı gelir mi bu second dream'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 gelir her türlü new user exp üzerinde çalışıyorlar ama biraz zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Yeni kullanıcılar için uğraşsınlar zaten. Birkaç saat önce elimdeki frame'in yapabileceği bir şeyi wikide redditte dolaşırken keşfettim. Oyun hiçbir şeyi açıklamıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vPy4AE75uT4 cüzdanım ve ben hazırız oyundan silinenler belli olmuş On February 16, Rhino Prime, Boltor Prime and Ankyros Prime will enter the Prime Vault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 master race'ı sonunda yarattım sanırım renk boya normalde bembeyaz ama beyazdan gına geldi. yükseklik, bulkylik 10 numre tip olarak da VIP indiren olduğu için yatırım yapıcam bunun dna ile bi de invis basanını çıkarırsam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 bingildak said: Rhino Prime, Boltor Prime bende var müheüh ama farmlasak aslında şunlardan ya. para eder. oha bu arada yaban domuzun hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 vereyim istersen DNA'ı, sağdaki slot a koyup kubrow basarsn böyle bir şey çıkıyor gövde olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ya ben vakumlu sentinel rahatlığından sonra başka bi şey kullanamz oldum adgsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 sweeper gerçekten utility konusunda iyi ama ölüyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 sevgi kelebeği ya gördüğüne sarılıyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 baya baya kerkiniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 http://wf-kr20161.wix.com/wf-tarot warframe tarotu yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bu ne len diye baktım da baya emek varmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 iyiymiş. ember neden frostu kucaklamış anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 10 gün önce boltor prime sete 60p demişlerdi almamıştım masraf yapmiyim boltorum var zaten diye, vaulta giriyormuş şimdiden 150p olmuş :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Abi silaha moda falan sıkma canını. Geçen gün survival oynadığım random bir adam "al bende fazla var" diye düzgün çıkmayan rare modlardan 3-4 tane verdi. Daha iki gün önce iki eleman birbiriyle prime silahlardan birini takasladı. "Bu bende fazladan duruyodu, platinyum düşük levellara benden daha fazla lazım. Beleş olsun" falan dedi adam. Loottan düşmüyorsa bir yerden çıkar. Çıkmazsa da daha iyisini oyuna eklerler onu düşürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 komünite genel olarak sıcakkanlı görünüyor da solo oynuyorum genelde sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Claiborne said: olm ne plot çıktı lan oyunda. yani insan az çok tahmin ediyor da iyiydi yine. devamı gelir mi bu second dream'in? bu bizim gemide konuşan, info veren digital sesli karı yamuk yaptı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar