bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 kubrowla interact mi ettin aushdıashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 geceleri yorgan altında telefondan oyuna baglanıp kubrowumla interact edeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ahsdad forma ve cata basmak için süpermiş ya. faction craft malzemeleri aynı şekilde 12 saatte oluyorlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 o kadar hayalini kurup istemiştim de bi eve online için yapmamışlardı şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Oeh mobil appden craft ve kubrow? Baya iyiymis. Bu oyun nasil ve hangi ara boyle iyi oldu ya? edit: Aynen Eve ornegini dusundum, cogu oyunda yok hatta soyle bakinca..hani browse edebiliyorsun anca. Helal adamlara ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 adamların temeli çok iyiydi zaten, kendi motorları - benim gördüğüm en akıcı motorlardan biri ve gördüğüm kadarıyla kısıtlayıcı bir motor değil, baya enteresan mekanikleri hızlı bir şekilde oyuna ekleyebiliyorlar. ekiplerinde çok eksik vardı, side project gibi gidiyordu proje. şimdi dev streamlere bakıyorum (evet adamlar her hafta dev stream yapıyorlar şaka gibi) da ekip olmuş 10/10 adamların hepsi kendi işinde. rebecca falan şaka gibi community managerlik yapıyor, büyük ihtimal sektördekilerin en iyilerinden. süper responsiveler ekip olarak community'e karşı. eee bok gibi para kazanmaya başlayınca da content hızı çok arttı eskiye nazaran. şimdi yeni oyuncu deneyimi ve MR duvarları üstünde çalışıyorlar. önümüzdeki 1 yıl için re-launch basarlar sonra uçar gider zaten PoE gibi işte. https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Sector oyundaki çoğu şey bu oyundan darkness 2'nin de gameplay şahaneymiş bu arada. konu falan patato du ama gameplayle soluksuz oynatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Valla helal, 2 yil once denedigim ile alakasi yok oyunun resmen. 7/10 falan derdim, animasyonlar bir garip idi, karman corman kart sistemi o bu derken silmistim "meeh f2p" diye. Nasil bir azim yapmislar oyle boyle degil. Su hali kafadan 9/10 gider, bu tarzi sevenler icin (tu) Borderlands ders niyetine okutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 motion capture kullanıyorlar artık, eskiden var mıydı bilmiyorum. sanırım motion capture ile akmaya başladı o animasyonlar. çok iyi hissediyor cidden. fiziksel olarak etkileşim hissediyorsun etki-tepki noktasında. unreal tournament da bunları bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Anlasildi simdi, UT de bunlarin ise belli yani gameplay zimba gibi cunku, combatin akiciligi, kosu yoluna havadan grenade launcher sallamak, megakill announcement yerine garip ama uyumlu ses efektleri vs. Cogu harita tasarimi da cillop cidden. Hatta Ivaranin 2ci abiltysine UT'de ki Redeemer ornegini vermisim farketmeden. Iyi ya eheh devam etsinler boyle, bu event gibi eventler olsun falan hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 motion capture kullanıyolalr ama capture ettima ttım oyuna gibi bişi deil, baya üstünde oynuyolar ediyolar. animasyonları cidden cok iyi ve tam kıvamında. Hani battlefrontun her zıplamada kolalrını yukarı asağı savuran stormtrooperlarını falan görünce, warframe zaten iyiyken iyice shane geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Laraken said: Fly said: kopek questi onemli mi ? blueprinti alip mor tastan almaya cikacaktim ki her gun %10 geberiyormus diye okudum gunde 45 dk kilic sallar cikarim diye giriyorum, tamagociye bagliyorsa ugrasmayacagim hic istediğin zaman statise koyabiliyorsun hayvanı. loyality ve health kaybetmiyor ordayken, ama ordan ayılması yarım saat falan sürüyordu sanırım, çıkartmak istersen. bu konustugunuz mobil app ile statisten cikarabiliyor muyuz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yeni quest lak diye catalsyt ve reactor veriyo kolay da kaçırmayın bide chroma earlyde bayıktı da kastıkça açıldı o kadar süründüğüne değdi resmen beton gibi dolanıyosun ortalıkta özellikle ice rengiyle gezersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yenı eventın earth ayağında bi gorevde 10 dakkada 13 neurode dustu, yenı grineer moblarının droptableında bi bug var kesin nerflenmeden stoklayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Ayni sekilde mod upgrade'in de kullanilan fusion zimbirtisida balya balya dusuyor, abandim upgrade e hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ya evnete özel yada bug diye dusnuyorum ben, bugun yarın biraz abanıverin. normalde toplaması en bela mat neurode, argondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 http://wftrading.net/ bu sitedeki fiyatlar güncel mi? R5 Fusion core satmaya çalışıyorum ama sürekli 2:1 teklif geliyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 https://warframe.market/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Teşekkürler mono. Rhino ve Nyx craftlıyorum 1 günü kaldı. Silah olarak latron ve galatine craftladım. Kubrow ve sentinel de hazır. Sıradaki hedef için ne önerirsiniz? Hangi mapleri farmlıyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Fly said: Laraken said: Fly said: kopek questi onemli mi ? blueprinti alip mor tastan almaya cikacaktim ki her gun %10 geberiyormus diye okudum gunde 45 dk kilic sallar cikarim diye giriyorum, tamagociye bagliyorsa ugrasmayacagim hic istediğin zaman statise koyabiliyorsun hayvanı. loyality ve health kaybetmiyor ordayken, ama ordan ayılması yarım saat falan sürüyordu sanırım, çıkartmak istersen. bu konustugunuz mobil app ile statisten cikarabiliyor muyuz peki ? sanırım çıkarabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ya başlarda her şeye neredeyse tek atarken şimdi 20 mermi falan harcıyorum lvl 10 civarında. primarynin mermisi biterse hele tam işkence. bir şeyi yanlış mı yapıyorum ben az damage veriyorum gibi sanki. şu wave'li bi görev vardı onu yapayım dedim canım çıktı kılıçla kes kes. 5 saattir falan oynuyorum oyunu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Aynı görev içinde zaman geçtikçe (özellikle survival ve defense'de falan) düşman hp'si, level'ı ve verdikleri dmg artıyor. O yüzden görevin başında piuv piuv diye keserken takımın ve kendi silahların yeterince iyi değilse wave 15-20'lerde falan oyundan düşmeye başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 yok o kadar zorlamıyorum zaten. ama mesela ilk birkaç levelde bow ile bir headshota bakıyordu mobbların ölmesi. sonra öğrendim ki bow kötüymüş (?) şu en ucuz riflea geçtim. 20 mermi falan alıyo öldürmem. cs oynuyormuş gibi hs atmaya kasıyorum şu oyunda. gear lazım o zaman. bi de 1000 plat aldım. 22 lira falandı steam wallettan ödeyiverdim. o konuda da tavsiye alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 platla cok bişi almaya gerek yok. shotgun icin hek, rifle icin soma craft edip kullanbilirsinzi rahat. onun dısında bunların matlarına kasın sonra, mod pesinde kosarsınız. Bowlar kötü değli ama işe yaramaları icin adam gibi modlanmaları gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 platla beğendiğim warframeleri alırım o zaman. shotgun kullanmaya başladım bi de düşük level olmasına rağmen rifledan 10 kat falan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 yakın orta menzilde shotgunlar baya daha etkili. hani daha az modlada yürüyo baslarda iyidir. zevklide bence, daha mobil daha vur ates at kac sek zıpla NINJA! seklinde oynamaya imkan tanıyo cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar