Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Aliskanlik cidden epey degismis bu arada, iki yil once (hatta gecen sene) konuda her sinif doluyor, bir de herkes kendileri bir seyler yaziyorudu; simdi bos hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Video: windows media player classic Web tarayıcı: opera E-Mail: gmail, outlook Torrent: utorrent RSS: - Müzik: spotify, youtube Arşiv: - Ofis: Libreoffice Instant Messaging: Facebook Security: Microsoft Security Essantials Image Editor: Photoshop Okuma Listesi: - Yedekleme: - Not alma: Wordpad, Notepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Video: Splayer, VLC Player Web tarayıcı: Google Chrome E-Mail: mail.google.com Torrent: µTorrent RSS: - Müzik: Mediaplayer, Spotify, Fizy Arşiv: - Ofis: Microsoft Office, Open Office (Masaüstü + laptop) Instant Messaging: Facebook Messenger Security: Spotshield (kendimi devletten koruyorum sayılıyorsa) Image Editor: Paint, Drawing Okuma Listesi: - Okuyacaklarımı Kindle'a atıyorum direk. Yedekleme: Google Drive Not alma: Text Document, Word, Sticky Notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Video:media player classic k-lite Web tarayıcı: Firefox E-Mail: outlook Torrent:uTorrent RSS:- Müzik:youtube Arşiv:- Ofis:Ms Instant Messaging:- Security: Kis 2013 Image Editor: photoshop / corel Okuma Listesi:- Yedekleme:- Not alma:- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 GERGE said: Mirage said: Müzik: Spotify (wine ile) Spotify'in kendi Linux versiyonunu 4-5 ay kullandim ben Rdio'ya donmeden once, epey iyi calisiyordu. Ben Ubuntu'da beş on dakka uğraşıp çalıştırmayı başaramamıştım hatırladığım kadarıyla. Sorun neydi hatırlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Yazmayan bir bagimliligi vardi Ubuntu'da, ne hatirlamiyorum ama simdi ama sanirim son versiyonda duzelttiler. Dene bir tekrar istersen, spotify-client-qt cekilecek reposundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Video: - VLC Web tarayıcı: Chromium E-Mail: Gmail Torrent: - Ubuntu ile gelen default torrent seysi RSS: - Müzik: Totem Arşiv: GNU'nun standard arsiv uygulamalir ustune rar unrar kurularak Ofis: LibreOffice Instant Messaging: - Security: - Image Editor: - Gimp Development: -QTCreator Konsol: - Yakuake Not alma: - Kate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Video: MPC-HC (madVR + lav) Web tarayıcı: Firefox E-Mail: Thunderbird Torrent: uTorrent 2.0.4 (yeni versiyonlar çok çok kötü) RSS: - Müzik: Foobar2000 Arşiv: WinRar Ofis: MS Office Instant Messaging: Skype Security: MSE Image Editor: - (çok basiy seviyede paint veysa ps) Okuma Listesi: - Yedekleme: Mediafire Not alma: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 tunein radio nun telefondaki arayüzü gibi pcde radio programı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Video: splash pro Web tarayıcı: chrome E-Mail: gmail Torrent: torrentz.eu köylü gibi RSS: Müzik:aimp Arşiv: Ofis:yurdum microsoft office işte Instant Messaging:facebook skype Security:windows defender Image Editor:telefonda instagram Okuma Listesi: Yedekleme:harici hdd aldım kafa rahat Not alma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ninite.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Video: Daum Potplayer (Smooth Video Project + madVR ile birlikte) Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Gmail, Outlook Torrent: uTorrent Expansion SBI Leecher Pack v20 (unlimited pirating) RSS: - Müzik: Spotify, Grooveshark Arşiv: Winrar, 7zip Ofis: Office 2013 Instant Messaging: Skype, Facebook Security: ESET Nod32 Smart Security Image Editor: Paint, Photoshop Okuma Listesi: - Yedekleme: Teracopy (hızlı dosya transferi için), Nero Burning ROM Not alma: - Misc: Adobe Acrobat XI Pro, Fraps, Hotspot Shield, mkvmerge, PopCorn MKV Audio Converter, Xilisoft HD Video Converter, Daemon Tools Pro, Internet Download Manager, CCleaner, Advanced SystemCare Pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yeni topic açmayım da buradan sorayım dedim,spyware,virüs vs için free temiz bir program arıyorum,ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 spybot search and destroy metallica seek and destroy flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Neredeyse hepsi degismis benim, tekrar yazayim dedim. Bir de soru soracagim, yulin yarisina geldik, 5 yildir da aciyorum bu konuyu, seneye de acmaya gerek var mi sizce? PC agirlikli kullanimdan uzaklastik iyice. Neredeyse hepsi webapp ya da mobil artik. Video: Vdio, Netflix, Crunchyroll, Hulu Web tarayıcı: Iron E-Mail: Sparrow, Lavabit Webmail Torrent: Transmission RSS: Feedly Müzik: Rdio, Nokia Music Arşiv: Keka Ofis: Zoho Office Suite, Mellel Instant Messaging: Adium Image Editor: Pixelmator Okuma Listesi: Readability Yedekleme: Sugarsync Not alma: Evernote Web PC programlarin cogunu biraktim. Bir Mellel hala yuklu sene basindan beri. Oteki PC programlarini da daha basit ve sade olanlarla degistirdim. Zoho Docs'a bakin diyorum bu arada, Google'dan ayrilma cabalarimda kesfettim, daha ustun gibi ozellik olarak. Mellel'i ince ayar gerektiginde ya da uzun dokumanlar soz konusu oldugunda aciyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 şu iron duyuyorum iki üç keredirfarklı yerlerden. ne gibi artıları var chrome ile kıyaslayınca mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Privacy olayi: The following Google Chrome features are not present in Iron: [list] [*] RLZ identifier, an encoded string sent together with all queries to Google or once every 24 hours. [*] Google search access on startup for users with Google as default search. [*] A unique ID ("clientID") for identifying the user in logs. [*] A timestamp of when the browser was installed. [*] Google-hosted error pages when a server is not present [*] Google Updater automatic installation. [*] DNS pre-fetching, because it could potentially be used by spammers. [*] Automatic address bar search suggestions. [*] Bug tracking system, sends information about crashes or errors. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Video: Media Player Classic, TriDef 3D Web tarayıcı: Firefox E-Mail: - Torrent: uTorrent RSS: - Müzik: Winamp Arşiv: Sağ tık -> Yeni Klasör Ofis: Open Office Instant Messaging: gTalk, Skype Image Editor: Photoshop Okuma Listesi: Notepad++ Yedekleme: Copy / Paste Not alma: Notepad++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Video: kmplayer Web tarayıcı: chrome Torrent: utorrent Müzik: aimp (ama daha çok browser üzerinden grooveshark) Image Editor: picasa yetiyo bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 abi o değil de KM player'ın installer'ında trojan falan var :D Program efsane de installerı kötü sdfdsf Bi yerlerden temiz bulmuştum ama hatırlamıyorum, bilen yazsın buraya yiğitler telef olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 softonicten çekiyorum direk. orda da mı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 O buyuk siteler zaten genelde trojan batagi oluyor. CNet'in filan cok olayi cikmisti. Program kullaniyorsan SMPlayer ve VLC kullanilmali bence, hangisini tercih ediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bu arada formattan sonra antivirüs yüklemediğimi de farkettim. ne yükliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Video: Daum Potplayer Web tarayıcı: Firefox E-Mail: Gmail, Outlook Torrent: uTorrent RSS: - Müzik: Muzebra Arşiv: Winrar, 7zip Ofis: Office 2010 Instant Messaging: Skype, Gtalk Security: Kaspersky Image Editor: Paint, Photoshop Okuma Listesi: - Yedekleme: Teracopy, Alcohol. tipik leş windows user. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Video: gom player Web tarayıcı: chrome E-Mail: mailbox for iphone Torrent: utorrent 2.2.1 Müzik: ios müzik app Ofis: microsoft office Instant Messaging: facebook messenger Security: mse Image Editor: paint Okuma Listesi: pocket Yedekleme: dropbox Not alma: cleaR - bazen ios not app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar