Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Bence kayak yapmaktan daha zor olan şey piste gidiş djej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Murat Dağı'nda kayan oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Tbar olmayan yere git? Ama kötü havada vs mecbur binceksin tbar'a yere gelince, genelde otel önlerinde ufak pistlerde olur, orda düşe kalka öğren bi gittiğinde, 3 kerede çözersin muhtemelen Bi de tbar'a oturmaman, yuklenmemen gerektiğini fark edince gerisi kolay, denge işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Baby pist var. Orada tbar denicem bi. Umarım 3 gun boyunca dusmem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 normal kayarken hiç mi düşmüyorsun? düş biraz nolcak, iner bi daha binersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Abi dusuyprum da yokus asagı devam rdiyorum. Burada dus sonra yine sıraya gir. O dert. Yuksrı cikamamak sıkıntı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 xaty said: normal kayarken hiç mi düşmüyorsun? düş biraz nolcak, iner bi daha binersin almanya da bu kafayla kis turizmine yakin yerdeki insanlar bir anda WWII gazisine donuyor. Benim kaldigim yer de yakin bayagi alplerdeki tesislere, kisin universitenin %30u kol bacak alcida geliyor okula :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Torium AVM içinde kayak pistleri gibi ibir şey vardı bir ara ama tbar varmı bilmiyorum araştır netten. Sende düşme fobisi oluşmuş , denesen yaparsın. Ben ilk öğrendiğimde ders aldım snowboard için ( kayak biliyordum). Hoca devamlı kaldır götünü havaya kırma bacakları diye bağırıyordu tbar kullanırken. Düşme korkusundan iyice eğilme dürtüsü oluşmuştu. Başka bir boardcu ile beraber çıkarsan sana yardımcı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Dusmekte sıkıntı yok ya. Dusuyorum zaten orta pistlerde bazen. Tbar fobisi direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Snowboard da düşmemek zor zaten , mutlaka arka bölge gün sonunda ağrıyor. Jelli içlikler var eğer sakatlıktan korkuyorsun. Omurga için de omurga korumalıkları mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Acayip özledim ya Snowboard'u, en son üniversitede gitmiştim. Board bile alasım var gaza gelip, ama bedelli Ocak ayına vurduğu için bi durdurdum kendimi. Fiyatlar ne alemde olur acaba Kartalkaya, Palandöken'de falan Şubat gibi gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Kartalkaya günlük skipass 200, ama turla gidince daha ucuza geliyordu. Radikaltur veya Penguentepe'nin uygun turları vardı, devam ediyor mu bilmiyorum. şu an atlıyıp gidiyim dersen kartepe var, tesis kötü ama fiyat, erişim ve kar durumu açısından en uygunu (istanbul için). 80tl skipass, 50tl kayak/board kiralama (yol üstünden). perşembe ve cuma kar baya güzel olcak gibi. hafta içi baya boş da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Kartepe pistleri nasıl, hiç gitmedim ben. Ilgaz ve Kartalkaya'yı sömürmüştük baya zamanında da, Kartepe'ye gidemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Diğer alternatifler arasında en kötüsü olabilir. Yoklukta gidiliyor ama el altında diye. Liftler aşırı yavaş ama t-bar çok az var, hava kötü değilse çoğu çalışmıyor. Pist olarak çeşitliliği var ama uzun değiller. Ayrıca board için can sıkıcı düzlükleri olabiliyor bazı pistlerde. Erken kalkmak, geç dönmek zor gelmiyorsa Kartalkaya daha iyi alternatifti ama bu yıl çok pahalandı orası. Uludağ da 180₺ sanırım skipass, ama mesafe olarak daha uygun İstanbul / Eskişehir vs için. Bir de Uludağ'da teleferik ile dağa çıkabiliyorsun, arabayı şehirde bırakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Skipass'ler oharey ya, epeydir gitmiyorum tamam da kirası, oteli, skipass'i ciddi paraymış. Eskiden anamız babamız veriyodu tabi, farkında değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 eğer tatil olarak gitceksen bana en mantıklı gelen erciyes. tesis kaliteli, hem pist alternatifi çok ve kısa pist değiller. şehirden ulaşım kolay ki şehirde gayet uygun fiyatlı oteller var (ibis gibi). şehirde (kayseri) yemek alternatifleri bol ve güzel pist kapalı olma durumunda veya değişiklik için göreme güzel alternatif skipass, kayak kirası vs ücretler de düşük uygun fiyata uçak bulup, araba kiralayarak şehirde kalmalı gayet güzel plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Erciyes kayak turlarımız başlamıştıra doğru gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 bu ay 2 defa kartepeye gittim. haftasonu skipass 120 tl. sömestr'da daha da artacakmış öyle duyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Hanımla önümüzdeki hafta kartalkaya'ya gidecektik 2 gece 3 gün. Radikalturla otel, skipass, yeme içme herşey dahil 2300 civarı bir şey tutuyor. İşten dolayı onunki iptal oldu. Tek gideyim dedim amk her şey aynı 2100 lira tutuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 kartalkaya da otelde kalmak çok masraflı.geçen gün birlik gittik dorukkaya pistlerine 300 TL+ %20 indirim aldik kiralamada.hafta içi tekrar gideyim diyorum birlikde toplanıp gitsek fena olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar