Akito Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hadım kaldıramaz ama ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bu kanunlar ne zaman işe koşulacak orası önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 oy oy hadımın neresi iyi ya delirdiniz mi?devlet, insan üzerinde kalıcı hasara yol açacak şeyler yapmamalıdır,yapamaz(çok çok uç örnekler dışında).idam ne kadar kötüyse hadım da aynı şekilde berbat bir seçenek.başka caydırıcı ceza mı bulamamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Cocuk tecavuzculerine sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Tecavuzculere afsiz bilmemnesiz en az 30-40 yil verilmeli bence ama hadim olayini getiremezler ,zannetmiyorum.Zaten bizim toplum icin gelmemesi daha yararli olur.Heleki doguda baya bir olay cikar bu yuzden.18 yas altindaki birine tecavuz edip evlenmeyi kabul edince, tecavuz sucunun dustugu bir ulkede yasiyoruz.Cocuk yasta kiz 10 larca kisi tarafindan tecavuze ugruyor, sesini duyuramadigi icin , kendi rizasi ile iliskiye girmis kabul ediliyor.Her turlu sarikli,hoca ,seyh,ufurukcu,akp sayesinde taciz ve tecavuz suclamalarindan kurtuluyor. Akp once bu sacmaliklari duzeltsiz , bos yere hadim vs diye gundem yaratacagina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Hadımın neresi güzel, küçük çapta bir idam. İnsan haklarına tecavüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 hüseyin üzmez(üzülemez) yırttı ya la! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony12 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Ten years later on, Christmas credit cards have grown to be trendy common within Britain as well as quickly launched in to each German born http://www.costumecase.com . However it required thirty many years following the United States thrilling brand new influx wedding reception with this treatment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 "Ay kediyi nasıl satarsın, yazık ama :(" diyen adamlar hadıma destek vermiş sdf. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lskhfgJEJm1qjxw9no1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yavas gelsin hadım, sacı bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Deathblade said: "Ay kediyi nasıl satarsın, yazık ama :(" diyen adamlar hadıma destek vermiş sdf. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lskhfgJEJm1qjxw9no1_500.jpg Durum 1 = kadına, çocuğa tecavüz eden bir sapığın hadım edilmesi Durum 2 = zavallı hayvanların para karşılığı köle gibi alınıp satılması Çok benziyor evet. Doğru tabii “hayvanları satmayın” diyenlerin “tecavüzcülere yazık” demesi gerek Logic plz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Durum 1 = İnsan Hakları Durum 2 = Hayvan Hakları Got it ? edit: tersiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Doğru haklısın, bir insana tecavüz edip onun tüm hayatını değiştiren kişinin sahip olması gereken haklar ile, tek suçu sevimli bir hayvan olarak dünyaya gelmek olan bir kedinin haklarının aynı olmaması gerekli burada kedi > tecavüzcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Ee tabii senin ülkenin hukuksal denyoluklar diyarında yüzmesi, idamı yasallaştırıp kafasını, çükünü kesmeni gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Kediler de lanet yaratıklar bknz http://4.bp.blogspot.com/_XmbmnWNMd78/Sd9MYyPfl-I/AAAAAAAAAOc/oUPPQb1ILbE/s400/youre+adopted.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Deathblade said: Ee tabii senin ülkenin hukuksal denyoluklar diyarında yüzmesi, idamı yasallaştırıp kafasını, çükünü kesmeni gerektiriyor. Bu tamamen farklı bir durum. Edit; Ama tecavüz konusunda fikrim değişmez hukuk kuralları çok iyi işliyor olsa bile o adamı sadece hapse tıkmak da çözüm değil bence. O adamı hadım etmekle kalmak da yanlış. Benim bu konudaki fikrim daha sert aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Hadım derken, büyük ihtimalle kimyasal olanını kullanacaklarını düşünüyorum. Osmanlı usülü değil. Şu çarpık ve ikiyüzlü toplum anlayışını sonlandırmadan bu suçlar azalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 tabii kimyasalla. zaten daha önce gündeme getirilmiş sonra yok olmuştu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kısasa kısas hukuk anlayışı ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 empati yapın azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Burada asil onemli olan ruh sagligi karinesi, onu tartisan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 o iyi birşey çünkü bizde onu bile ölçemiyorlar. ama abi bu sefer de kız adamla yatacak, adama bir şekilde gıcık olup tecavüz etti dese direk içeri alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Düşüncelerim fazla hippie kalıyor ama, şu nüfus planlaması, ve kaynak bölüşümü güzelcene yapılsa bunların hiçbiri olmayacak da işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yalnız bu hadım adamın malı kesmek filan değil. bi yetkili röportajında cinsellik dürtüsünü düşürecek ilaç tedavisi gibi birşey söylemişti. hormon filan heralde bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar