xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ilk once emlakci banka hesap numarasi verecegim ev sahibinden alip dedi, simdi hesap numarasi vermediler bana vereceksin kirayi elden ben onlara verecegim dedi. Tabi boyle olunca vergiden kaytariyolar dimi, kira 650 lira, vergiyi dusunce 550 oluyor sanirsam (yanlissam duzeltin lutfen). O zaman benim 600 yapalim kirayi 50 sizin 50 benim cebimde kalsin gibi bir teklifle gitmem mantikli mi? Yoksa bankadan vercem elden vermek istemiyorum derim sonucta ayni parayi vercem. Zaten 7-8 ay bise kalcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 mecbur o vergiyi verecek bir şekilde. 0 vergi gibi bir durum yok bankadan vermesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 parayı elden alıp alıp 7 ay sonra gelip hacı hiç kira ödemedin al sana haciz demesinler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 aynen red haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kirayı 50 kaat düşürün teklifini etme bile, güler geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bankadan yatır 50 fazla olsun. Sonra itlik yapıyorlar ödemedi falan diye. Vergisini de ödesin itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kanunla bankaya baglanmadımı bu kira işleri seneler önce? kiracı olarak kendini güvenceye alıyorsun banka olayıyla, red in dedigi olay fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Peki bana kirayi odedi diye bir kagit verse fatura gibi oyle birsey de yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bu olayda muhtemelen emlakçı parayı kendi kullanıcak falan.ev sahibinin haberi bile olmayabilir sdfs sen emlakçıyla muattab olma ev sahibiyle iletişim kur.kontrayı yapıp komisyonu verdikten sonra emlakçıyla işin bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 üninin ilk senesi eve çıktığımda ev sahibi yaşlıcaydı banka falan pek anlamıyom ben elden ver dedi tamam dedim senet yaptık 1 yıllık her kirayı verdiğimde o kiranın senedini alıyodum. 10 ay sonra çıktık evden kalan 2 senedi de evden çıkarken aldım bi sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 makbuz felan almadan para verme kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ver eline emlakçının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 banka şaşmaz başına iş alırsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 çıkart ver eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Red said: parayı elden alıp alıp 7 ay sonra gelip hacı hiç kira ödemedin al sana haciz demesinler sdfs Aha da bu olay. Bankadan yapın abi. Ya da makbuz kesecek size. Sonra isterseniz gider sikayet edersiniz benden elden kira bedeli bu kadar alindi diye vergi ile ilgili kurumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 500 lira altına olmuyor o şikayet yalnız emlakçıyı aradan çıkarmaya bak sen ev sahibine ulaşmam lazım falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Red said: parayı elden alıp alıp 7 ay sonra gelip hacı hiç kira ödemedin al sana haciz demesinler sdfs haklı, bunun için reampage said: makbuz felan almadan para verme kimseye her ödediğin paradan sonra makbuz al. bir kağıda tarih, ne kadar para verdiğin, ne için verdiğin(ör: ocak 2013 kirası), parayı verenin adı-soyadı-imzası, alanın adı-soyadı-imzası olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ben kontratin arkasini imzalattiriyorum ad soyad su kadar aldim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 zikko'nun dediği gibi bir kontrat edin. kırtasiyelerde satılan kontrat var, onu kullan. her para ödediğinde o kontrata imza attır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kontrat montrat işinde bile sıkıntı çıkarabilir devlet, "vergi mi kaçırıyonuz" falan der. Hiç bankadan şaşma. 50 lira için o riske değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanguru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 300 YA DA 400 LİRA ÜSTÜ VERGİYE TABİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 muhtemelen düşük göstermişlerdir kirayı kontratta. bankadan yatırsan bile atıyorum kontratta 100 gözüküyosa 100 açıklama kira + 500 olarak yatırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ortada vergi kaçırılıyorsa ve sen de haberdarsan sen de suçlusun. yok öyle yani bana böyle dediler yaptım ağabey mantığı. Ben bilmiyordum diye bir özür yok hukukun içinde. Git paşa paşa bankadan yap ödemeni. O emlakçıyı da bi şikayet et olsun bitsin. götünde dolaşsın vergi memurları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 vergiden kaçmaktansa emlakçıysa parayı ben alıcam diyen büyük ihtimalle ev sahibinde 600 dedi her ay cebie atıcak 50 lirayı bankadan yatırcam ben snein hesabına da değil ev sahibinin diye üstüne basa basa söle senin hesap numaranıda istemiyorum onun hesap ve telefon numarasını istiyorum diye belirt en kötü zaten taşındıktan 1 ay soınra komşudan sağdan soldan bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar