dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 patladı mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bck said: patladı mı bu ? Bu ay f2p olacak dı ama bazı aksaklıklar olmuş , kısmetse ocağın 10 veya 15 inde f2p oluyor , hadi gene iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Makarov said: bck said: patladı mı bu ? Bu ay f2p olacak dı ama bazı aksaklıklar olmuş , kısmetse ocağın 10 veya 15 inde f2p oluyor , hadi gene iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 oyunun son durumu ne alemde hakkat The Secret World'le bunun arasında gidip geliyorum çerez oyun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Daha MMO tarzı bir şeyler arıyorsan, Arena PvP veya siege PvP oynamayı seviyorsan Guild Wars al, yok senin için önemli olan öykülerse, bulmaca çözmeyi, internette araştırma yapmayı seviyorsan, MMO'ları daha çok single player gibi oynuyorsan Secret World al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yenilige aciksan secret world, yok ben klasik adamim 100 lerce fantasy mmo sonrasinda hala doymadim diyorsan gw2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 alma guild wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 gw2 çok leş paranıza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Anelor said: oyunun son durumu ne alemde hakkat The Secret World'le bunun arasında gidip geliyorum çerez oyun olarak. Guild Wars 2 al , bu arada son durumu da gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 gw2 alcak varsa satıyorum içinde goldda var gdsgsdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Kanuni said: yenilige aciksan secret world, yok ben klasik adamim 100 lerce fantasy mmo sonrasinda hala doymadim diyorsan gw2. sen wow'da mısın aktif olarak yoksa secret world'e de zaman ayırıyo musun? bi ara secret wordle baktım hoşuma da gitti ama kimsecikler oynamıyo diye gaza gelemedim açıkçası, varsa bi oluşum tekrar girişebilirim hazır aylık ödemesi de kalkmışken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Yok be abi ikiside yok. Secreti bayagi oynadik high end farmladik kisa sure sonra biraktik grupca , klasik benim dongu iste, wow da wow zaten mist ile dondum oynadim biraktim. Rift oynamamisti esim onun dunyasini geziyoruz su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 senin elin bi Tera online da yapar o zaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yanlız bi başla deniyor bi the secret world oyna deniyor baya kafam karıştı yanlız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 BlackRose said: senin elin bi Tera online da yapar o zaman ;) abi ondaki dinamik targettinge yetemedim ben. aldim oynadim ama sevmedim oyle devamli mobun cevresinde don, her atagindan aktif olarak kacmaya calis vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 makarow bi kaynak ver ya nerde yazıyor fp2 olcağı ona. GW2 F2P mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 secret world le GW2'nin pek bir alakası yok ya. farklı şeyler vaad ediyolar direk. 2 tane review izle anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 f2p geyiği patladı diyenlere tepkisi adamın... spvp hala çöp mü beyler ya oynayanlar az söylesin anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 SPvP ye ocak ve şubat aylarında büyük güncellemeler gelecek , ben özellikle şubat ayındaki WvW güncellemesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yaklaşık 3 aydır deniyor güncelleme gelecek diye daha göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Görmek istersen beklersin , görmek istemezsen başka oyunlara yelken açarsın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 oo çok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar