Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha MMO tarzı bir şeyler arıyorsan, Arena PvP veya siege PvP oynamayı seviyorsan Guild Wars al, yok senin için önemli olan öykülerse, bulmaca çözmeyi, internette araştırma yapmayı seviyorsan, MMO'ları daha çok single player gibi oynuyorsan Secret World al.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

yenilige aciksan secret world, yok ben klasik adamim 100 lerce fantasy mmo sonrasinda hala doymadim diyorsan gw2.

sen wow'da mısın aktif olarak yoksa secret world'e de zaman ayırıyo musun? bi ara secret wordle baktım hoşuma da gitti ama kimsecikler oynamıyo diye gaza gelemedim açıkçası, varsa bi oluşum tekrar girişebilirim hazır aylık ödemesi de kalkmışken :)
Mesaj tarihi:
Yok be abi ikiside yok. Secreti bayagi oynadik high end farmladik kisa sure sonra biraktik grupca , klasik benim dongu iste, wow da wow zaten mist ile dondum oynadim biraktim. Rift oynamamisti esim onun dunyasini geziyoruz su anda.
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

senin elin bi Tera online da yapar o zaman ;)

abi ondaki dinamik targettinge yetemedim ben. aldim oynadim ama sevmedim oyle devamli mobun cevresinde don, her atagindan aktif olarak kacmaya calis vs.
  • Yeni Oluştur...